![]() |
|
|
|||||||
| Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
|
HAS NOT BEEN SELECTED...
![]() Treći............... i poslednji put ![]() Sve najbolje onima koji su izvučeni ![]()
|
|
|
||||
|
||||
|
....HAS NOT BEEN SELECTED... sa 2 prijave
U porodici suze i razocarenje, toliko smo to zeljeli ali jbg... Mozda se nadati nekoj ludoj sreci ako bi bilo dodatno izvlacenje ili se preorjentisati na neku drugu zemlju ili sta vec, a o tome hladne glave, kada prodje sok i ohlade emocije... Cestitam sretnicima koji su izvuceni
|
||||
|
||||
|
Ni ja ni žena nismo bili te sreće, ali nam ostaje da se nadamo oktobru i eventualnom dodatnom izvlačenju i da ne ukinu lutriju.
|
|||
|
|||
|
Ove godine ništa. Ni ja ni žena.
Srećno svima koji su dobili...
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Zna li neko koliko ih je izvuceno sa foruma u dodatnom izvlacenju prosle godine?
|
|||
|
|||
|
nakon desetog puta, opet nista, vrijeme je da zaboravim dv lotery
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
evo 15 karaktera glupih |
|
|
|||
|
|||
|
Ni mi sa dve prijave ni od muža sestra. 3 puta sam proveravala, nisam mogla da prihvatim da piše has not been selected..al šta je tu je. To je znak. Nema više oblaka, realnost je tu.. okrećem se drugim planovima!
Puno sreće svim izvučenima, sve najbolje vam želim. Svaki vaš uspeh je razočarenje manje za nas ne izvučene, zato samo napred!!! Over and Out..
|
||||
|
||||
|
ja sam selected znaci da ovo ne propustam da idem pripremat ove papire sto su mi dali link ( birth certificate, police, custody itd) kao da sam gangster.
|
|
|
|||
|
|||
|
da idi pripremaj nemoj da si lud.
![]() Sve to uradi kako pise i prolazis 100%. |
![]() |
|
|