![]() |
|
|
Prva koverta Dobili ste prvu kovertu sa formularima koje treba poslati američkoj vladi. Šta sad? |
Prva koverta » DV-2010_Prva _Koverta » Bitni linkovi | ||||
O prvoj koverti | Formulari | Korisne informacije | Proverite prijavu | Učlanite se |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Hvala,hvala
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Koverta stigla na kucnu adresu tek nekad u decemebru 2008 ![]() ![]() ![]() Na koverti nema ni jednog pecata, ni kad je stiglo u Bosnu, ni gdje, ni Svedski pecat kao kod drugih, ama bas nista...samo u lijevom gornjem uglu stampana crnim sitinim slovima adresa iz Kentakija....ko zna gdje je lutala ili zaglavila...ali je ipak stigla na vrijeme ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Jos da dodam, niko me nista iz Kentakija nije pitao (kad sam zvala da vidim da li su dobili moju kovertu) zasto sam kasno poslala papire. Ni rijeci
![]() Njima je to bilo posve ok bez obzira sto mi je broj bio veoma nizak ....8xxx i datumi u koverti na papirima iz aprila prosle godine, a i meni super bilo da je tako ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
duskice, ne brini se ni za vakcine. Posto nemas karton, vjerovatno ces primiti jednu-dvije standardne i to je to. Nije obavezno da imas svoj licni karton na ljekarskom pregledu
2009EU17xxx 22.4.2008 Koverta poslana 14.5.2008 Koverta primljena 23.5.2008. Koverta poslana nazad u KCC 28.5.2008. Koverta stigla u KCC 13.3.2008. zavrsen ljekarski pregled The Day - 20.3.2009. Visa granted ![]() In US since May 26, 2009! |
|
|||
|
|||
![]()
Uf,pao kamen sa srca(bar za sada,ko zna sta ce me jos istraumirati
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Evo me sa jos jednim pitanjem,ima li neko savet sta napisati u polju cime planiram da se bavim tamo,jer sam medicinski radnik i za nostrifikaciju treba par god.?
|
|
||||
|
||||
![]()
Hehehehe, duskice tako si mi simpaticna sa svojim brigama, kao da sebe gledam prije godinu dana. Napisi u kojem podrucju bi voljela da radis, ne zamaraj se sta i kako ce da bude stvarno, niko to ne moze da zna. Pozdrav!
2009EU17xxx 22.4.2008 Koverta poslana 14.5.2008 Koverta primljena 23.5.2008. Koverta poslana nazad u KCC 28.5.2008. Koverta stigla u KCC 13.3.2008. zavrsen ljekarski pregled The Day - 20.3.2009. Visa granted ![]() In US since May 26, 2009! |
|
||||
|
||||
![]()
duskice, cestitamo!
zelim ti da cela procedura prodje bez problema, i puno srece! kad nadjes vremena, napisi molim te, odakle si, kada ti je stigla koverta, koliko puta si se prijavljivala...
|
|||
|
|||
![]()
Hvala puno i stefi i bibi!Zadnja dva dana samo o ovome razmisljam,nadam se da ce i meni jednom biti simpaticno
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Helloo sta je ovo neko zatisje pred buru,jer neko dobio prvu kovertu .Kod nas u Mk jos uvek nema nista.
![]() |
|
|
![]() |