![]() |
|
|
|||||||
| Vodič za emigrante Planiranje selidbe, šta raditi po dolasku, procedura dobijanja papira... |
| Vodič za emigrante » Kako naći najpovoljniji let za Ameriku » Bitni linkovi | ||||
| 10 korisnih saveta za kupovinu jeftinih avionskih karata | Kupovina karata - AGENTI | Kupovina karata - ONLINE | Kuponi i sniženja | |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
||||
|
||||
|
Da li je neko koristio http://www.cheapoair.com/
sada onako isprobavam sajtove za traženje letova i ovaj je najjeftiniji!!! Ima li kakvih iskustava???
04.10.2012. Prijava prvi put 15.05.2013. IZVUČEN - ODABRAN 2014EU00041448 22.05.2013. Poslata Koverta 20.06.2013. Your forms have been received. 02.10.2013. Prijava drugi put za svaki slučaj! Dve prijave! 01.05.2014. HAS NOT BEEN SELECTED - Obe prijave 07.08.2014. Naj tužniji dan!!! Izgubljena poslednja nada CUT OFF 40150 septembar ![]() 07.10.2014. Prijava treći put - dve prijave 06.05.2015. HAS NOT BEEN SELECTED - Obe prijave ![]() 22.10.2015. Prijava četvrti put - dve prijave |
|
|
|||
|
|||
|
Probaj da odradiš rezervaciju do kraja, makar i imaginarnu. Bez unosa podataka naravno.
Pogledaj koja je cena u početnoj pretrazi, a koja je na kraju. Ja sam skoro to počeo da primećujem na sličnim sajtovima, tipa eDreamers, ili čak na sajtu Swissair-a. U prvi mah se iznenadite niskom cenom, a onda sa strane pročitate da se dodaju troškovi kartice, troškovi interkontinentalnih letova i sl.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ali ono što sam primetio je da kad biraš zemlju pod "Billing & Contact Information" nema Srbije tako da ne znam kako bi neko iz Srbije mogao da kupi kartu preko CheapOair? |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
povratnu kartu budimpesta-los angeles sam u oktobru 2011 platila neverovatnih 515E !!!! samo mesec dana unapred sam rezervisala.
za kartu beograd-los angeles u istom periodu su mi trazili oko 900E. Uvek cu ici preko budimpeste. minibusem me povratna do budimpeste kosta 60E. I uvek cu ici kad nije sezona. Karta je kupljena preko tripdesign.com, svima toplo preporucujem. |
|
|
||||
|
||||
|
Upravo je izašla interesantna ponuda za one koji bi putovali za Ameriku u periodu od 07.01. do 28.02.2015.
http://www.avio-karte.rs/news/avioka...toronto-kanada Vredi pogledati! Nama na žalost neće trebati, ali verujem da će biti ljudi koji će ići baš tada. Srećno svima!
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
||||
|
||||
|
Broj karata je ogranicen pa treba biti brz! Puno srece ti zelim u novom zivotu!
|
|||
|
|||
|
Hvala, hvala.....ali cekaj malo, 5. avgusta je intervju, pre tog datuma sigurno necemo kupovati karte.
|
|||
|
|||
|
Moja strategija za potragu za najpovoljnijom kartom iz Beograda:
1. Brza pretraga nekoliko sajtova (orbitz.com, expedia.com...) da steknem ideju o cenama za dati period. 2. Kontaktiram neku od domacih agencija koje bukiraju avio karte za ceo svet. Od njih cesto mogu da saznam nesto interesantno sto preko sajtova ne mogu - akcije koje pojedine avio kompanije izbacuju (kratkorocne ili srednjorocne) ili posebne popuste za studente ili pogodnosti sa drugacijim datumima ili izuzetna pogodnost sa transferom i polaskom sa drugog aerodroma i slicne akrobacije. 3. Onda se bacam na kopanje po: - http://www.skyscanner.net/ - https://www.google.com/flights/ - http://tripsta.rs - i ubacim par americkih (orbitz.com, cheapoair.com) Radim uzajamno poredjenje cene, eksperimentisem sa datumima. 4. Kada pronadjem ono sto mi se cini najpovoljnije iz #3, onda odem direktno na sajt avioprevoznika i proverim i tamo cenu. Prednost kupovine od avioprevoznika direktno u odnosu na brokere (poput tripsta, skyscanner i sl.) jeste: - sto karte mogu biti za par dolara jeftinije - ukoliko kojim slucajem morate da menjate nesto na karti nakon kupovine, ne treba da placate penale i avio prevozniku i brokeru + vreme da se resi neki problem (promena karte) traje daleko duze i dobijate manje fleksibiline opcije (onu ponudu koju dobijete prvo, to vam je sto vam je, nece sluzbenik da gubi vreme na vas). - cesto sa sajta brokera ne birate odmah sedista pri kupovini (dok drugi putnici koji kupuju direktno od avio prevoznika biraju svoja sedista odmah pri kupovini) i onda vam se desi na check in-u da vas odvoje od svoje voljene osobe sa kojom putujete, jer nema dva sedista slobodna jedno do drugog. Na kraju sumiram i uporedim ponude iz #2, #3 i #4 koraka i izaberem sta mi najvise odgovara. Kao sto sam rekao ponude iz agencije (#2) mogu biti nesvakidasnje i ne mogu da se izaberu te posebne tarife preko sajtova. Happy hunting! |
![]() |
|
|