![]() |
|
|
|||||||
| Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
||||
|
||||
|
Probajte, jedno 15-ak min. pre 18h, znaci oko 17:45h, nama se prosle godine pojavio status da smo izvuceni u to vreme
Prosle godine nije bilo problema sa sajtom koliko se secam. Puno srece svima!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
nabavit cu jos i koju potkovicu i zecije stopalo, a odo sada trazit cetverolisnatu djetelinu po njivi...
|
|
|
|||
|
|||
|
Hvala puno Gruja.kg.srb na instrukcijama....i stvarno ste sretni sto ste izvuceni....kako teku pripreme za intervju? ili ste to sve vec uspjesno zavrsili? Gdje idete u koji grad, ako niste vec otisli?
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
, trenutno je u poslednjem visa buletinu malo zakocilo ali jos uvek se nadamo da cemo ipak stici na red Inace stignemo na red to ce gotovo sigurno biti septembar. Ukoliko sve prodje kako treba planiramo da idemo u Denver, CO. Tamo imamo rodbinu a ja imam i posao vec koji trenutno radim odavde, tako da nam je startna pozicija prilicno dobra. Samo jos da ceo ovaj proces prodje kako treba. Zato i zelim svima koje izvuku da dobiju sto nizi CN da ne prolaze kroz ovaj emotivni rolercoaster kao mi
|
|
|
|||
|
|||
|
Stici cete sigurno bez obzira na visok broj, kako sam citala prethodna iskustva, obicno u junu, julu objave Current...tako da nemojte se brinuti oko stvari koje se nisu desile, nego samo pozitivno...odlicno je sto je vec posao rijesen, a jos cete imati kod koga da budete, a to je veilka stvar, 1.mjesec kako sam citala iskustva "zelenih" je najtezi...dok stigne SSN, pa GC..vi imate super start...svaka cast...puno, puno srece i da vam se sve zelje ostvare.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
koji grad je vas prvi izbor ....
|
|
|
||||
|
||||
|
Srecno svima i da vas bude sto vise da ne zauzimate mesta sledece godine
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
extra....i hvala na lijepim zeljama
|
|
|
||||
|
||||
|
JOS 47 SATI DO IZVLACENJA. AJDE NARODE POCELO JE DA BROJI SITNO
)
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Poenta je da fanaticnog zaludjivanja mackom u dzaku zvanim amerika ima na sve strane u svakojakom obliku ![]() Citat:
|
|