![]() |
|
|
|||||||
| Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
|
E to sam zelela znati :) Hvala!!!
Dovoljno da se pokupe sva dokumenta... ;) |
|
|
|||
|
|||
|
[QUOTE=miladinovicb@gmail.com;26147]Svi se saosećamo sa tobom, i jako nam je žao što si se mučila 90-ih godina prošloga veka oko prijavljivanja za Zelenu lutriju, pored svih muka oko inflacija i krize,
Ali vremena se menjaju, tehnologija napreduje, pa ako u to vreme nije bilo objašnjeno kako se prijavljuje na lutriju, ne znači da i sada treba da bude isto tako. Ako se i pored silnih foruma i sajtova o načinu prijave na Zelenu lutriju, u poslednje četiri godine diskvalifikuje preko 1/4 prijavljenih, to znači da postoji [B]neki problem[/B]. Do tada skoro i da nije bilo diskvalifikovanih. Sve u svemu: Ljudima se mora bolje predstaviti sistem prijava i funkcionisanja Zelene lutrije. Čoveku je prvi put da se prijavljuje, kao što je i tebi bilo nekada prvi put. Treba mu pomoći, jer je ovaj forum baš mesto za to. Ako ga igrnorišemo i napadnemo ga samo zato što nešto nije shvatio oko prijavljivanja, onda ne znam čemu služi ovaj forum.[/QUOTE] To uopće nije problem. Lutrija traje mjesec dana svaki put i ljudi imaju vremena sve dobro pročitati. A ako naprave grešku i budu diskvalificirani, nisu dobro pročitali i razumjeli. Jer ne znaju engleski. A kako će se onda snać u SAD-u? Ne mora se ljudima još više sve pojednostavljivati. Ovo ti je isto jedna vrsta selekcije, jer ako ne znaš jednu prijavu ispuniti u mjesec dana, kako ćeš tamo dobit vozačku dozvolu, otvorit račun u banci ili raditi poreznu prijavu kad nemaš pojma ni jednostavan engleski, a gdje kad te naudaraju sa stručnim riječima i oderu po džepu, a onda se plačući vratiš kući? |
|
|
|||
|
|||
|
Iskreno ovako je bilo kod mene. Moja prva prijava 2008. godine. Prijatelj moje majke pre par godina mi kaze eto ako hoces da te prijavimo znas postoji lutrija i mi smo izvuceni ove godine na toj lutriji i tako idemo u Ameriku. Ko god zeli od ljudi koje poznajemo mi prijavljujemo od neke dragosti sto smo mi imali srece, i mozda je donesemo nekom drugom. Kazem u redu a sta treba, i oni mi kazu samo jednu sliku da nam doneses da skeniramo i napisi nam podatke o sebi datum i mesto rodjenja i slicno. Tako i ucinim, oni su me prijavili, i samo su mi javili telefonom hej da znas prijavili smo te, pa cemo nekad kad se vidimo detaljinije da ti objasnimo. Bukvalno nista vise nisam znao od njih u tom trenutku osim da cu rezultat saznati u Maju sledece godine, i da cemo se videti za 15-tak dana jer su u taje deo gde zivimo dolazili samo kod roditelja pa ce mi reci i nesto vise o lutriji, Americi i njihovom odlasku.
Onda ja posle par dana pomislih ma daj da ukucam u gugl nesto od toga i da vidim sta je to, jel to nesto zaista ozbiljno, jer sam verovao da idu sa vizom dobijenom na znanje i kvalifikacije kao fakultetski obrazovani ljudi. Brzo naleteh na zvanicno upustvo na internetu i iz upustva shvatih da su mi sanse vece ako i devojku prijavim. Pogledam sta i kako treba i prijavim je u roku od 2-3 dana dok sam se snasao oko njene slike. Shvatih da nema frke za ceo proces i da ce me pravovremeno obavestiti o proceduri i da necu nigde zakasniti ako se budem drzao instrukcija. Posle toga kada sam devojku pijavio saznah za forum, i tu dobih potvrdu svih mojih informacija koje sam znao do tada. Sve te informacije, saznanje za forum i prijavu za devojku obrnuo sam u glavi za 10 dana, od trenutka kad sam i cuo za postojanje lutrije od tog coveka. Tada sam jos i ziveo u malom mestu sa minimalnim protokom informacija od ljudi oko sebe. Sta sam hteo reci? Sve je toliko jednostavno i dovoljno je samo imati volju i procitati zvanicno upustvo za pocetak da bi se neko prijavio i stigao jednog dana u Ameriku. Price tipa treba bolje predstaviti nacin prijavljivanja i funkcionisanje vaze samo za ljude koji su informaticki totalno nepismeni, lenji i u dusi bahati ljudi. Takvi i ne trebaju da se prijavljuju. Takvih ljudi i njihovih eventualnih diskvalifikacija mi i nije zao. Ziveo nas forum! Last edited by mijan; 25.03.2012 at 19:45. |
|
|
||||
|
||||
|
još 28 dana i gledamo dal su nas izvukli!!!! jej! :) ;)
|
|
|
|||
|
|||
|
[QUOTE=hope;27876]još 28 dana i gledamo dal su nas izvukli!!!! jej! :) ;)[/QUOTE]
I ja poceo da odbrojavam dane, nadajmo se najboljem :book: |
|
|
|||
|
|||
|
Countdown za sve koji su se prijavili na 2013 lutriju
[url]http://timeanddate.com/counters/customcounter.html?msg=&month=05&day=01&year=2012&hour=18&min=00&sec=00&p0=691[/url] Puno srece!!!!
|
||||
|
||||
|
[QUOTE=mikiSA;27879]Countdown za sve koji su se prijavili na 2013 lutriju
[url]http://timeanddate.com/counters/customcounter.html?msg=&month=05&day=01&year=2012&hour=18&min=00&sec=00&p0=691[/url] Puno srece!!!![/QUOTE] Ionako čekamo 1. maj k'o ozebli sunce, sad još treba svi da odbrojavamo zajedno sa ovim satom i da zapjevamo onu narodnu, Madonninu: "Time goes by so slowly (for those who wait)..." :harmonik:
|
|||
|
|||
|
Cao svima :)
Ja sam sa odbrojavanjem počeo od prvog marta :) Svim forumašima puno sreće i da nas što više pozelenimo :==D: Odbrojavanje je u toku [url]http://timeanddate.com/counters/customcounter.html?msg=&month=05&day=01&year=2012&hour=18&min=00&sec=00&p0=691[/url] |
|
|
||||
|
||||
|
Bas tako...Hajde da vas ove godine bude sto vise i da vas u sto vecem broju ispratimo, ja cu se morati strpiti jos godinu dana. Taman dok obavim ono sto se mora. :) Sretno odbrojavanje. Nemoj da neko u svakom momentu ne zna za koliko dana (minuta i sekundi) dolazi 1.maj. :)
|
|
|
|||
|
|||
|
Vidim da smo svi uzbudeni..i zapeti ko zice od gitare:grin: puno srece svima ove godine:obrva::obrva:
|
|
|