![]() |
|
|
Vodič za emigrante Planiranje selidbe, šta raditi po dolasku, procedura dobijanja papira... |
Vodič za emigrante » Najplaćeniji poslovi u Americi - without college degree » Bitni linkovi | ||||
Početak u USA | Stan | Posao | Kola (Automobil) | Osiguranje |
Porez | Dešavanja | Naša mesta | Putovanja | Avionske karte |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
@Vrhunski
CCNA je dno piramide dok je CCIE vrh piramide. Cisto da se zna plate za CCIE su $120.000+ a za one sa 5+ godina iskustva idu i do $200.000 ali to je sve u domenu teorije nekom ko ulazi u to pricati o tome ![]() I treba mnoooogo vise od 2 godine da se to savlada kako valja. |
|
|||
|
|||
![]()
jeste ja samo kazem pamet u glavu :-)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
@Vrhunski
Ajde onda ako vec znas cifre po CA reci mi kako stoje Project Managament/People Management za Telco firme ono iskustvo, ITIL, PMP, CCNP itd? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
PMP je 50$ + takodje a ako imas jos nesto dodatno na sve to...onda je realno oko 70$ po satu. Mada mislim da neko ko ima tako nesto vrlo lako moze preci iz contract pozicije u salary. PMP je ovde bas cenjen. Moja zena je CAPM i zato sam upucen. (polagala u Srbiji pre polaska). |
|
|||
|
|||
![]()
Vrhunski,
prema tvojoj prici, silicijumska dolina je zemlja snova za svakog u IT, sto je lepo cuti.Ne znam zasto, ali iz nekog razloga moje vidjenje tog regiona je bilo kao krajnje odrediste za svakog IT profesionalca, ali da tamo nema sta da trazi neko bez narocitog iskustva od 3-5 godina sa jakim referencama.Ne znam tacno kojim poslom se bavis, ali ako znas kakvo je stanje sa web developerima(php/python/javascript/sql) iz prve-druge ruke sto se tice satnica i koliko su trazeni bilo bi lepo cuti. |
|
|||
|
|||
![]()
Ko razmislja o IT i generalno tehnickim naukama neka gleda i Raliegh NC
$70 na sat je pristojno, moglo bi se raditi. |
|
|||
|
|||
![]()
Vrhunski, nema razloga da ti ne vjerujemo, ja se od sveg srca nadam da je tako
![]() Ako nije tajna, na kojoj poziciji ti konkretno radis i koja su ti zaduzenja? Meni je CA inace primamljiva destinacija, sto zbog struke, sto zbog klime. PS. Bilo bi krajnje vrijeme da otvorimo novu temu za IT manjinu ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
I da, ako imas neku lokalnu berzu poslova okaci nam ovdje
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
IT poslovi (iskustva) | pericp | Vodič za emigrante | 67 | 27.10.2017 18:20 |
Poslovi i prevare | dreamerns | Vaša strana | 23 | 15.12.2014 01:14 |
College informacija | lah11 | Vaša strana | 18 | 22.11.2014 13:03 |
Koji poslovi su traženi u Americi? | kizo101 | Vodič za emigrante | 13 | 12.07.2014 20:00 |
Poslovi za žene! | macodlak | Stare teme | 6 | 12.02.2014 13:10 |
![]() |