![]() |
|
|
Lokacije u USA Teme posvećene državama, gradovima i delovima gradova u USA |
Lokacije u USA » New York City, New York » Bitni linkovi | ||||
O Americi | Život u USA | Države (States) | Gradovi | Naša mesta (mapa) |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
pekka
Mariags, nije te bilo dugo na forumu. Napisi neki komentar o situaciji u USA iz tvog ugla, ako nije problem. I ja bih da cujem neke nove informacije od Mariags, posto je ovo NY moze u onoj temi Florida ... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Cao svima!
Evo Zabice i supruga joj u NYCu! ![]() Za prvo vreme smo ovde kod familije, a uskoro idemo nesto juznije na konacnu destinaciju. Eto samo da se javimo. Za sada sve ide po planu, uspeli smo cak da otvorimo racun u banci bez ssn-a! Ssn smo prijavili da nam stigne automatski ali smo za svaki slucaj danas bili i u officu, ali su nam rekli da moramo da cekamo 21 dan, do tad bi trebalo da stigne, ako ga nema onda da dodjemo opet...dakle, poznata prica. Pozzz svima i srecno!
|
||||
|
||||
![]()
Pa neka je sa srećom
![]() A šta ako ''slučajno'' nađete i posao u NYC? ![]()
|
|||
|
|||
![]()
U Njujorku je trenutno skoro 23h i 33 stepena C,a subjektivni osecaj kao da je 40 C.Ovde je jako sparno,znam da su i u Bg leta gadna,ali meni je ovo mnogo gore,nadam se da cemo se polako navici .Prevoz je klimatizovan i to stvarno mnogo znaci,ali evo sada smo se vratili sa vecere ,sedeli u basti i jedva smo cekali da idemo kuci gde radi klima
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Osim klime koju vidim još probavljate,kako vam je?Jeste se prilagodili?Radite li?U kojem dijelu imate stan,koliko vas je koštao?Pročitao sam davno za vaš post u kojem ste opisali i cijene stanova pa rekoh možda se štogod promjenilo u međuvremenu!? |
|
|||
|
|||
![]()
Generalno sad smo se vec malo bolje navikli na sam grad(znamo gde je sta jeftinije,u kojoj pekari da kupujemo hleb-a da nije pun corn sirupa,meni metro vise nije tako spetljan,koje stvari mozete videti za dzaba-voznja ferijem ne sme da se propusti).I dalje smo u Astoriji,cene stanova i dalje iste(jednosobni-dnevni +soba oko 1300,moze i malo jeftinije ali budu mnogo gori,dvosobni drugarica mi rece pre neki dan oko 1800,a ja znam neke koji ga iznajmljuju jeftinije(1400-1600),valjda zavisi kako nabasas,pa ako si zadnji sprat,a nemas lift mozda mozes malo da spustis cenu i tako.Meni je Astorija super,blizu Menhetna,a jeftinija od istog.Prepuna je prodavnica,kafica,restorana,piljara...pogotovo deo oko Ditmarsa i Brodveja.Muz i dalje radi,ja treba da krenem nesto mozda u septembru(pricacu ako nesto bude od toga
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Duškice,
Hvala to mnogo što si napisala ove korisne informacije. Pretpostavljam da će drugima, koji planiraju da odu u New York, ovo mnogo značiti. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Duskice hvala ti, ja u subotu krecem za New York i dosta mi znace ove informacije.
Case Number: 2010EU00010717 Prva koverta stigla: 08.06.2009. Prva koverta vraćena: 11.06.2009. Druga koverta stigla: 09.11.2009. Zakazan intervju za 10.12.2009 - odložen za 10.02.2010. Završen lekarski pregled: 04.01.2010. Visa odobrena - 11.02.2010. U USA - od 03.06.2010. |
|
|||
|
|||
![]()
Super Mitre! Nadam se da cete se dobro snaci i da ce vam se svideti Njujork! Ne znam da li vas iko ceka na aerodromu,ali ima taxista koji cekaju,cene su od 35-50$ do bilo kog dela,ima i javni prevoz ali mislim da za prvi put ipak vredi dati pare za taxi(ne ocekujte da na autu pise tabla Taxi).Bas me interesuje tvoj prvi utisak,jedva cekam da se javis odavde
![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Kansas City, Missouri | sile2302 | Lokacije u USA | 0 | 24.12.2014 20:19 |
New York State, potom Florida | tiberije | Lokacije u USA | 5 | 03.11.2014 19:35 |
White Plains, New York | SRBghost | Lokacije u USA | 4 | 28.08.2014 07:14 |
City Data | xeg | Lokacije u USA | 0 | 17.07.2008 15:47 |
![]() |