![]() |
|
|
Prva koverta Dobili ste prvu kovertu sa formularima koje treba poslati američkoj vladi. Šta sad? |
Prva koverta » Dv 2010: Dali ima jos sansi za NL??? » Bitni linkovi | ||||
O prvoj koverti | Formulari | Korisne informacije | Proverite prijavu | Učlanite se |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Ukoliko ne mozete da proverite ili ste zagubili confirmation number, sansa da vam stigne koverta je do avgusta, barem tako kazu na sajtu...
|
|
|||
|
|||
![]()
meni je proslo maloprije. a bilo je zapelo....
ako se captcha(slika sa slovima) brzo pojavi, onda ce provjera vjerovatno proci do kraja.... |
|
||||
|
||||
![]()
Sad normalno radi status check.
Baš sam provjeravao neke prijave. Što se mene tiče ništa od vize ni za mene ni suprugu ni iz 5. pokušaja. Više i neću pratiti forum do oktobra, svratiću tada možda bude nekih promjena u novoj godini prijavljivanja. Treba se posvetiti preživljavanju na našim prostorima, jer pored ovih Amera čovjek može gladan hodati čekajući vječnost na njihov koverat. Svim dobitnicima sve najbolje! Pozdrav! ![]() Last edited by zoran80; 01.07.2009 at 14:12. |
|
||||
|
||||
![]()
Definitivno ništa ni za mene ni za devojku ...
Ništa, idemo dalje ... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ljudi prosao sam nemogu da verujem sta se radi
iz kentakija mi kazu da nece biti nikakve frke nakonprovere nocas na sajtu prosao sam i bez koverte ovde je haos pijemo ovde se roka do svanuca sad je ovo luda kuca rakija se pije sljiva i velika krigla.... |
|
|||
|
|||
![]()
spustila se gusta magla mala se po kofer sagla i rekla da odlazi otisla je mala kvragu vidimo se u cikagu.... veselooooooooooooo
|
|
||||
|
||||
![]()
HHAHAHHAHAHA e tako se slavi imigracija ;-)))
Cestitke, vidimo se s ove strane dogodine! Svima koji nisu prosli zelim vise srece u novoj prijavi... Good Spirit tebi ponajvise jer vidim da nam pratis blog ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Cestitke i od nas!!! Samo sad pametno i da sve bude ok.
2009EU000119xx 17.04.2008 - koverta iz Kentuckyja poslana na moju adresu 20.05.2008 - dobio prvu kovertu 17.6.2008 - poslao kovertu u KCC 1.12.2008 - stigla druga koverta 15.1.2009 - zakazan intervju - VIZA ODOBRENA U Atlanti od 13.maja 2009. |
|
||||
|
||||
![]()
Cestitke slavljenicima!
|
|
||||
|
||||
![]()
cuvala sam ovaj stoti post da se javim kad mi stigne NL...
ali nista ove godine, proverila sam i na "status check". Pa dobro, prijavicu se ponovo na jesen. A svima koji su ove godine dobili, od srca cestitam i zelim puno, puno, puuuuunoooo srece! ![]()
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Da se prebrojimo..2010 | landlord | Prva koverta | 183 | 09.07.2010 08:17 |
kolike su mi sanse da me izvuku na lutriji za 2010? | beli1991 | Stare teme | 63 | 14.06.2010 00:38 |
DV-2010 Prve koverte | landlord | Prva koverta | 144 | 05.05.2009 17:59 |
![]() |