![]() |
|
|
|||||||
| Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
| Prijava na Lutriju » Lutrija za Zelenu Kartu DV-2018 Prijavljivanje » Bitni linkovi | ||||
| O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
| Prikaz rezultata ankete: Prijava za DV-2018 - Po koji put se prijavljujete? | |||
| 1. Put |
|
235 | 47,76% |
| 2. Put |
|
104 | 21,14% |
| 3. Put |
|
71 | 14,43% |
| 4. Put |
|
32 | 6,50% |
| 5. Put |
|
12 | 2,44% |
| 6. Put |
|
9 | 1,83% |
| 7. Put |
|
10 | 2,03% |
| 8. Put |
|
5 | 1,02% |
| 9. Put |
|
0 | 0% |
| 10. Put (& >10) |
|
14 | 2,85% |
| Glasači: 492. Ne možete učestvovati u ovoj anketi | |||
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
|
Ma citam ja sve sto stignem i na forumu i ovako,no sad kad sam video da se blizi datum vec me plasi taj dan,dan nakon toga ako ne prodjem vec cu zaboraviti sve ionako imam sto obaveza,ako prezivim taj dan posle nije frka...Ako prodje prijava,e onda ide zurka,ja po prirodi moram sve unapred da isplaniram i zacrtam tako da ce biti komplikovano...
Nek je puno srece svima...pozzz
|
|||
|
|||
|
To zavisi iskljucivo od godina ucesca. Ako igras prvi-drugi put sve te zanima sve pratis, mislis da ti je svaka informacija bitna (o stanovima, ssn broj, avio karte, skole za djecu itd.). Posle toga shvatis da je bez dobitka sve NULA. Godine prolaze i lutrija se dalje igra mehanicki kad dodje Oktobar i Maj a okreces se nekim drugim putevima istrazivanja (narocito ako si porodican i egzistencijom ugrozen).
Last edited by zole189; 27.03.2017 at 10:31. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
||||
|
||||
|
Srecno svima u narednom izvlacenju koje se po meni neverovatno brzo opet pojavilo.
Samo cu vam reci da ne pravite nikakve planove i "akcijate" pre izvlacenja. U koliko vas ne izvuku ostaje gooorak ukus. Bolje pravite planove za more i sve kao svake godine, pa lako ce sve to da se otkaze ako dogodine, ili vec ove idete put Amerike
____________________________ 2014 - 2 prijave, duplo nista 2015 - 2 prijave, duplo nista 2016 - 2 prijave , IZVUCENI - broj 14XXX 25. Maj - poslat DS-260 27. Decembar - Zakazan lekarski 12. Januar 2017. - Zakazan intervju i POZELENELI 13. Januar - Vize u pasosu 04. Mart - Off we go!
|
|
|
|||
|
|||
|
Sobzirom da se blizi maj evo i ja cu Prvi put da se oglasim. Kako se blizi datum sve vise zelim da ne mislim o tome ali nekako slabo ide. Iscitao sam ceo forum ali sto kazete te ne izvuku dzaba mi da postavljam potpitanja. Srecno svima i nadam se da cu vas i ja od pocetka maja krenuti da smaram gde, sta, kako itd
Jos jednom srecno svima |
|
|
|||
|
|||
|
Pozdrav, forumaši! Gledam emisiju povodom predsedničkih izbora i ponovo u meni raste želja za odlaskom daleko, dalekooo... Gotovo da sam bila zaboravila na lutriju - iako sam se uredno prijavila prošle jeseni (po četvrti put, ako je to nekome bitno), ali evo, danas sam se prisetila. Da li neko od vas zna tačan datum kada će biti objavljeni rezultati?
|
|
|
|||
|
|||
|
Ja samo znam da bi mi bilo najdraze dq sam otisao kao dete odavde...u vezi sa ovim iznad napisanim,..
A rezultati 2.maja valjda bese
|
|||
|
|||
|
Srećno svima drugari, nakon jučerašnjeg dana, želja je nikad jača
|
|
|
|||
|
|||
|
Zemljace sa juga,svima je jasno da moramo nekuda pogotovi mi odavde,ovde je vreme stalo...
|
|||
|
|||
|
igorisala sam ovogodisnju lutriju, na koju sam se redovno prijavila skupa sa suprugom, sve do momenta kada sam na jednoj drustvenoj mrezi vidjela da mi je dobra poznanica izvucena proslog maja i koja je skupa sa muzem i 2 djece spakovala kofere i sa osmjehom napustila ovaj tamni vilajet....
ovo nam je druga prijava, prosle godine sam bila dosta optimisticna i ushicena sada je vec druga prica. uopste se ne oslanjam na lutriju, zivot svoj planiram kao da se nisam ni prijavila... ganjamo stan, renoviranje, obaveze, krediti, poslovi.... ali eto, neki crv mi se pojavio i ponovo sam pocela listati vase postove i citati iskustva.... maj se blizi, svima zelim puno srece i uspjeha ovaj put! mi imamo 2 prijave, sta bude bice! u svakom slucaju zivot ide dalje. lp iz sarajeva
| fds, magie, prijava |
|
|