![]() |
|
|
|||||||
| Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
| Prijava na Lutriju » Lutrija za Zelenu Kartu DV-2018 Prijavljivanje » Bitni linkovi | ||||
| O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
| Prikaz rezultata ankete: Prijava za DV-2018 - Po koji put se prijavljujete? | |||
| 1. Put |
|
235 | 47,76% |
| 2. Put |
|
104 | 21,14% |
| 3. Put |
|
71 | 14,43% |
| 4. Put |
|
32 | 6,50% |
| 5. Put |
|
12 | 2,44% |
| 6. Put |
|
9 | 1,83% |
| 7. Put |
|
10 | 2,03% |
| 8. Put |
|
5 | 1,02% |
| 9. Put |
|
0 | 0% |
| 10. Put (& >10) |
|
14 | 2,85% |
| Glasači: 492. Ne možete učestvovati u ovoj anketi | |||
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Ovaj put mi je drago vec samo to sto sam u igri, pa cu imati cime da se pozabavim, kada dodje trenutak da se ukuca konfirmacijski broj i provjeri stanje tiketa.Il' je Hazime imamo, il' je Hazime nemamo bingo . U svakom slucaju mnogo srece svima ,pa i Vama draga sugradjanko.
|
||||
|
||||
|
Prva nedelja Maja, a tacan datum koliko znam jos nije utvrdjen. tako reci stoji TBD ( to be determent)
____________________________ 2014 - 2 prijave, duplo nista 2015 - 2 prijave, duplo nista 2016 - 2 prijave , IZVUCENI - broj 14XXX 25. Maj - poslat DS-260 27. Decembar - Zakazan lekarski 12. Januar 2017. - Zakazan intervju i POZELENELI 13. Januar - Vize u pasosu 04. Mart - Off we go!
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
TBD znaci "to be determined". Sup.Mod.
|
|||
|
|||
|
sto bi znacilo 18h po nasem vremenu obzirom na vremensku razliku
dakle jos 26 dana i cca. 20 min ![]() evo nesto da mozete da se podsjetite koliko preostaje https://www.timeanddate.com/countdow...Lottery%202018 |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
![]()
____________________________ 2014 - 2 prijave, duplo nista 2015 - 2 prijave, duplo nista 2016 - 2 prijave , IZVUCENI - broj 14XXX 25. Maj - poslat DS-260 27. Decembar - Zakazan lekarski 12. Januar 2017. - Zakazan intervju i POZELENELI 13. Januar - Vize u pasosu 04. Mart - Off we go!
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
komsija, drzim fige kako sebi tako i Vama
|
||||
|
||||
|
Citat:
a ustvari svi gore unutra onako potajno i ako ne vise ali kod mene bar jednom u danu mi dolazi pomisao o 2 maja kako bih hteo da vidim ono YOU HAVE BEEN SELECTED ![]() Pozdrav svima koi su se prijavili i cekaju
|
|
|
|||
|
|||
|
Ma necemo se lagati mislim konstantno o tome i nije mi krivo
![]() positive attitude malo srece i eto ga, pa da napisem "prvo pa musko" Ne zelim ni da mislim o utjesnoj nagradi ali vrlo cu rado otici za novu godinu u NYC, ako ne upali iz prve hoce iz druge ![]() Samo positive attitude
|
|
|
|||
|
|||
|
Meni iako je prvo izvlacenje zaista nisam opterecen,zaista svaki dan mi je kao i da nisam ucestvovao,posao-kuca-obaveze,ja se vise bojim da AKO budem izvucen ne uspem da se organizujem kako bi ja to hteo,kod mene sve mora biti precizno i tacno,a sa druge strane preko okeana imam neke mlitave veze,uglavnom ljude koje nisam dugo cuo i video a prilicno mi i blam da ih cimam u fazonu kad se nisam javio 10 godina (nisu ni oni meni) sad zvati i traziti neku pomoc...neznam,nije moj fazon...imam samo jednog prijatelja na kog bi mogao da se oslonim ali i on je tamo zahvaljujuci supruzi koja je vec duze tamo pa je i on od prosle godine otisao,pa neznam ni kako bi ona na to reagovala...Kao sto rekoh najgora kombinacija za mene je da budem izvucen i izvisim jer mi je oslonac tamo slab...
|
|||
|
|||
|
Ne treba ti niko. POnesi para da imas tamo dok se ne snadjes, do prvog posla i cao. Malo li ih je poslo sto nisu nikoga imali tamo...
|
![]() |
| Tags |
| fds, magie, prijava |
|
|