![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Ja isto nešto ne vjerujem da će me izvući, ali nadam se, valjda je to u ljudskoj prirodi, pa jedva čekam da vidim i da znam na čemu sam. Da maknem makar iz glave to. :) Ako me izvuku, to će svakako biti iznenađenje kola. :) No, ajde, daće Bog da me izvuku, a ako me već ne izvuku, neka izvuku nekog kome je to potrebnije u ovom trenutku nego meni... To mi je želja.
|
|
|||
|
|||
![]()
Zelim vam srecu svima, a po najvise ljudima koji vec godinama apliciraju :)
Ovo je moja treca lutrija pa se nadam da ce biti treca - sreca :) Ujedno ovo je i moj prvi post. Srecno svima!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Koliko obično izvuku ljudi iz Srbije, kako je bilo ovih godina, koja brojka?
|
|
|||
|
|||
![]()
Vreme je da se objave rezultati vec je proslo nekoliko minuta. Sta se desava?
Kako sto neko rece bar nek prodje i ovo pa makar i bio gubutnik, boli glava vise. Imam u planu da otvorim neki samostalan posao a cekam da vidim ima li sta od lutrije da ne pozajmljujem novac za biznis bezveze. |
|
|||
|
|||
![]()
neznam tko to izmislio da ce bit u 18h.... niggaz
The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 50 characters. |
|
||||
|
||||
![]()
nisu apdejtovali prvu stranicu, provjeravajte ovdje.
[url]https://www.dvlottery.state.gov/ESC/[/url] ali totalno je preopterećenje, preporučujem provjeru za par sati;) ko može toliko izdržati naravno:) |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=mijan;28700]Vreme je da se objave rezultati vec je proslo nekoliko minuta. Sta se desava?
Kako sto neko rece bar nek prodje i ovo pa makar i bio gubutnik, boli glava vise. Imam u planu da otvorim neki samostalan posao a cekam da vidim ima li sta od lutrije da ne pozajmljujem novac za biznis bezveze.[/QUOTE] meni nece da otvori, a pre jedno 15 minuta kad sam uspela, nije jos moglo da se proveri |
|
|||
|
|||
![]()
pal server XD
Previše korisnika željno iscekuje rezultate, buahahah. Tko dobije svaka cast ;) |
|
||||
|
||||
![]()
dupli
_______________________________________ _______________________________________ _______________________________________ Last edited by bender; 01.05.2012 at 17:42. |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=RockBett;28698]Koliko obično izvuku ljudi iz Srbije, kako je bilo ovih godina, koja brojka?[/QUOTE]
200-300 godisnje . |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Prijava za devojku | banej86 | Stare teme | 4 | 02.11.2010 18:48 |
Zasto ne radi prijava na Lutriju? | dele506 | Stare teme | 53 | 17.11.2009 14:05 |
Hepatitis i prijava na lutriju | landlord | Stare teme | 2 | 02.09.2008 01:09 |
Uputstvo za prijavu na lutriju | srdjevic | Prijava na Lutriju | 0 | 26.04.2008 04:24 |
![]() |