![]() |
|
|
|||||||
| Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
| Prijava na Lutriju » Prijava za ovu godinu i neka pitanja :) » Bitni linkovi | ||||
| O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
||||
|
||||
|
Dali ima neko od administratora foruma greskom sam popunio formular za dv2016 i sad se plasim da mi ne posljau zvanicno. Nebih da zeznem nesto jer bih se prijavio na zvanicnoj stranici a ne ovde... Slao sam posle toga poruke i na mail da mi poniste upit ali nema odgovora. Dali neko od forumasa zna nesto ???
|
|
|
|||
|
|||
|
rajevic, niko sa ovog foruma (koliko ja znam) ne salje nikakve prijave za lutriju.
Nista ne brini. A znas i sam koja je zvanicna stranica na kojoj su prijave.
|
||||
|
||||
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Hvala puno na odgovoru
I jos samo jedno pitanje, posto sam ja zavrsila master studije i sad upisujem doktorske, sta bih ja u polju education trebala da oznacim? Hvala unapred. |
|
|
|||
|
|||
|
Ono sto trenutno imas: master. Doktorske tek upisujes, tu diplomu (jos uvijek) nemas. Znaci master.
|
||||
|
||||
|
Imam jedno (ludo) pitanje. Da li je moguce da se nekako skine slika sa pasosa ili licne karte, tj. tamo gde ocitavaju da pa odatle da kopiraju ili kako vec?
|
|
|
|||
|
|||
|
Hvala na odgovoru i na pomoci. Nadam se da ce uskoro biti neko zvanicno saopstenje povodom DV-2016. Bas bi bili baksuzi da ove godine ukinu DV.
|
|
|
|||
|
|||
|
Mislim da to ne može,centar za izdavanje osobnih dokumenata i US ambasade bi trebalo biti dvije odvojene stvari,te da US ambasada nema baš te ovlasti da tako povlači slike,ako hoćeš iskoristiti sliku iz pasoša ili lične možeš je skenirati i uvećati i tako priložiti na prijavi za lutriju.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ovo i mene zanima, ali izgleda da je neizvodljivo. Meni se npr. dopada kako izgledam na fotografijama. Medjutim u pasosu foto je crno-bela, a u licnoj karti je u boji i mala je. Tako da kada se budem prijavljivala moracu kod fotografa, pa cu ga zamoliti da mi i uradi fotografije i da mi ih posalje na e-mail. Sta cu kad nisam bas vicna za neke stvari...
|
![]() |
|
|