![]() |
|
|
|||||||
| Intervju (interview) - Ambasada Pitanja vezana za dokumentaciju, specijalne slučajeve i pitanja tokom intervjua |
| Intervju (interview) - Ambasada » Interviews DV 2017 » Bitni linkovi | ||||
| O drugoj koverti | Lekarski pregled | Ambasade | Intervju | Korisne informacije |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Advantages of a USCIS online account: File an application, petition, or request with USCIS Check your case status Pay the USCIS Immigrant Fee Check your USCIS Immigrant Fee payment status Change your U.S. mailing address Promenu fizicke adrese bi trebalo da prijavite u roku od 10 dana https://www.uscis.gov/addresschange. P.S. Ocekujem da me uskoro banuju zbog davanja slicnog odgovora na dve teme. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Dragi forumasi, upravo sam dobio second email, i sadrzaj da se ulogujem kako bih video kad mi je intervju...priznajem da sam toliko uzbudjen oko svega,pa mi je potreban vas savet, jer ne zelim da nesto pogresno uradim...znaci treba da se ulogujem i onda cu videti kad mi je datum intervjua zakazan, i to je to?, ne pounjavam nista dodatno i slicno?, izvinitie ako je pitanje glupo a svakako vam hvala na odgovoru i podrsci
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Ako zelite pismeni odgovor, najbolje je da im posaljete e-mail, pa ce vam odgovoriti kada stignu. Jos bih vam savetovao da uzmete potvrdu iz MUP-a (ukoliko je moguce) na koji nacin ste bili prijavljeni.
|
|
|
||||
|
||||
|
Cao svima,
samo da javim da mi je danas stigao drugi mail i zakazan mi je intervju za 1. mart. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
da li ukucavam case number ili confirm number kad odem tamo da se ulogujem na sajt? |
|
|
|||
|
|||
|
snasao sam se oko svega, hvala u svakom slucaju, javljam uskoro kad mi je zakazan intervju takodje!
Last edited by Dukeduki; 21.01.2017 at 23:34. |
![]() |
|
|