|  | 
 | 
| 
 | |||||||
| Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Nista... ni ja ni buraz.. 2x fail The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 50 characters. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

I jos 3 fail prijave :) Treci put. Cestitam dobitnicima!
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Sad sam proverio i za suprugu, nista ni ovoga puta: HAS NOT BEEN SELECTED !!! Sinoc sam proverio za sebe, naravno - isto. Zaista iznenadjujuce malo izvucenih forumasa (samo dva, ako se ne varam), ima razloga za brigu ali i za nadu da ce biti vise srece u oktobru !!! CESTITAM izvucenima a pogotovo Milosu koga su prisle godine lazno cimali !!! :clap: | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

[QUOTE=zeleni068;28869]Sad sam proverio i za suprugu, nista ni ovoga puta: HAS NOT BEEN SELECTED !!! Sinoc sam proverio za sebe, naravno - isto. Zaista iznenadjujuce malo izvucenih forumasa (samo dva, ako se ne varam), ima razloga za brigu ali i za nadu da ce biti vise srece u oktobru !!! CESTITAM izvucenima a pogotovo Milosu koga su prisle godine lazno cimali !!! :clap:[/QUOTE] Opet nista od nas veterana... Ima troje dobitnika na forumu, ali kao i svake godine prijavice se jos 10-ak koji su izvuceni. Mada, mozda je jos neko izvucen ali je juce puno slavio :==D: Pridruzujem se cestitkama Milosu (ne znam kako bi ja preziveo proslu godinu)! Sve najbolje u oktobru :bravo: Ne znam za tebe, ali ja cu igrati jos 20-ak godina pa cemo videti! | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Evo i ja da javim  Entry HAS NOT BEEN SELECTED:nene::nene::no::-_-;::blink:
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Naravno i ja cu dalje igrati, dok postoji nada! Odvojiti nekoliko sati godisnje za pripremu prijava nije nesto narocito strasno a moze nam  promeniti zivot iz korena. Dok bude zdravlja i volje - igramo!
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

:grin::grin:cestitke onom trojici sto su dobili .......
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Supruga i ja ponovo gubitnici. Ja 7. a ona 5. put. Sta vam znaci cekamo Oktobar?! Da li vam neko garantuje Oktobarsko izvlacenje?!Mozda tada nikoga dodatno i ne izvuku. Neka dobitnici napisu svoje brojeve pod kojim su izvuceni i datum predaje prijave. Ljudi shvatite da sve manje ljudi dobija, da vecina nas moze igrati do kraja zivota i da nece biti izvucena. Nista od teorije igram dok me ne izvuku. Mnoge do smrti nece izvuci. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Based on the information provided, the Entry HAS NOT BEEN SELECTED for further processing for the  Electronic Diversity Visa program at this time :no:

__________________ 05. 2011. - Izvucen pa ponisteno izvlacenje  07. 2011. - Prc! 05. 2012. - Prc! 05. 2013. - Prc! 05. 2014. - Prc! 05. 2015. - Prc! 05. 2016. - Prc! 05. 2017. - Prc! 05. 2018. - Prc! 05. 2019. - Prc! 06. 2020. - Prc! 05. 2021. - Prc! 05. 2022. - Prc! 05. 2023. - Prc!   | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

[QUOTE=mijan;28877]Supruga i ja ponovo gubitnici. Ja 7. a ona 5. put. Sta vam znaci cekamo Oktobar?! Da li vam neko garantuje Oktobarsko izvlacenje?!Mozda tada nikoga dodatno i ne izvuku. Neka dobitnici napisu svoje brojeve pod kojim su izvuceni i datum predaje prijave. Ljudi shvatite da sve manje ljudi dobija, da vecina nas moze igrati do kraja zivota i da nece biti izvucena. Nista od teorije igram dok me ne izvuku. Mnoge do smrti nece izvuci.[/QUOTE] Mijane,zasto bi onda rekli da cuvamo broj za oktobar?Ne lazu oni,sada sto se sve manje ljudi izvuce,to je nesto drugo,ali bice u oktobru,ne bi rekli. | 
| 
 | 
 | 
|  Similar Threads | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka | 
| Prijava za devojku | banej86 | Stare teme | 4 | 02.11.2010 18:48 | 
| Zasto ne radi prijava na Lutriju? | dele506 | Stare teme | 53 | 17.11.2009 14:05 | 
| Hepatitis i prijava na lutriju | landlord | Stare teme | 2 | 02.09.2008 01:09 | 
| Uputstvo za prijavu na lutriju | srdjevic | Prijava na Lutriju | 0 | 26.04.2008 04:24 | 
|   |