![]() |
|
|
|||||||
| Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
|
cestitke dobitnicima:1081:srecno u daljem procesu,ali ne brinite,zablistace pecat u pasosima!
samo lagano,cuce se jos puno toga na nasem forumu:obrva: nismo izvuceni,ni sin,ni ja - ALI oktobar je nas :;D:
|
||||
|
||||
|
ništa od ovog izvlačenja - obe prijave bankina.
[COLOR="Silver"]The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 50 characters.[/COLOR]
|
|||
|
|||
|
izgleda ove godina mrka kapa za ex-yu ,slabo nesto izvucenih ,opet odose glasovi u rusiju i ukrajini :nene:
|
|
|
|||
|
|||
|
HAS NOT BEEN SELECTED!
E sranje! :ohman: Oh well,sanse su bile minimalne ali ljudski je nadati se. |
|
|
|||
|
|||
|
Za DV 2012 nas je bilo 32voje sa ovog foruma izvucenih.
Bas mi deluje dosta manje, mada ko zna mozda se jave kasnije. |
|
|
|||
|
|||
|
javljam da sam izvucen,prvi put ucestvujem,svaka pomoc oko daljnjeg dobro dosla....
Vama svima vise srece u oktobru od srca... |
|
|
|||
|
|||
|
Jos dva corka - suprug i ja - HAS NOT BEEN SELECTED. Mislim da cu da se preorjentisem na H1B ipak...
|
|
|
||||
|
||||
|
[QUOTE=gogecko;28918]javljam da sam izvucen,prvi put ucestvujem,svaka pomoc oko daljnjeg dobro dosla....
Vama svima vise srece u oktobru od srca...[/QUOTE] Čestitke, gogecko! :bravo: Hoćeš li se, molim te, upisati na ovoj temi "Dv 2013 izvuceni maj-oktobar" [url]http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?p=28903#post28903[/url] i napiši nam iz koje si Ex-Yu zemlje. Trebalo bi da si uz pozitivan rezultat dobio link sa uputstvima šta i kako dalje. Jedan od prvih koraka je da popuniš i isprintaš dva formulara koje šalješ u Kentaki. Imaš ovdje [url]http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=3[/url] teme o tim formularima DSP-122 i DS-230 i primjere kako se popunjavaju.
|
|||
|
|||
|
Prosle godine je u Maju bila fino opcija da se proveri posebno za DV-2011 (koja je bila u toku) i DV-2012. Sada "kao" svi ulazimo kroz DV-2012 za proveru DV-2013. Sto cu ja ulaziti kroz DV-2012 a igrac sam Dv-2013 i ispod stoji opcija za DV-2013 samo bez linka za ulaz?!
Uz samo 3 dobitnika, i obecano Oktobarsko izvlacenje bez jasnih uslova, opet je sve sumnjivo i ko zna sta se desava. Znam da je sve ovo jad, tuga, i ponizavanje igraca! Smor zesci... |
|
|
||||
|
||||
|
[QUOTE=gogecko;28918]javljam da sam izvucen,prvi put ucestvujem,svaka pomoc oko daljnjeg dobro dosla....
Vama svima vise srece u oktobru od srca...[/QUOTE] Yees Gogesko! Tako se radi. Cestitam. Odaj nam tajnu tvog uspeha :) |
|
|