![]() |
|
|
Prva koverta Dobili ste prvu kovertu sa formularima koje treba poslati američkoj vladi. Šta sad? |
Prva koverta » Prv kovert » Bitni linkovi | ||||
O prvoj koverti | Formulari | Korisne informacije | Proverite prijavu | Učlanite se |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Evo ja sam poslala ovakav mail. pa ako hoces samo izmeni podatke i posalji.
Case Number: 2011EU00011xxx PA Name: prezime, ime Date of Birth: mesec, dan, godina Preference Category: DV DIVERSITY Foreign State Chargeability: SERBIA tebi macedonia Post: BELGRADE tebi ne znam... Dear Sir/Madam, I would like to know if it is possible to get information whether you received the forms I sent you after receiving the first envelope where I had been informed that I was one of the randomly selected for further processing in DV program 2011. Thank you very much for your assistance. Prezime ime
26. april - poslata prva koverta iz Kentucky-ja 13. maj - stigla prva koverta CN - DV211EU00011xxx 31. maj - poslali formulare nazad u Kentucky (bez povratnice, obicnom postom... ali uverena sam stici ce ili je vec stigla) 21. septembar poslata druga koverta iz KCC, stigla pocetkom oktobra 18. novembar zakazan intervju........odlozen... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
super, vec sam u slicnoj formi poslala, hvala unapred...inace gde bi isla ako sve do kraja bude ok, u koji ces grad?
aplikacija na Lutriju 5.11.2009 izvucena 24.05.2010 case number 2011EU00022XXX prvi koverat dobien 14.06.2010 prvi koverat poslat u Kentacky 19.06.2010 drugi koverat dobili : 11.03.2011 intervju zakazan: 19.04.2011 vize u pasosima : 21.04.2011 ![]() ![]() ![]() letimo 21.08.2011 za new york ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
verovatno Atlanta...
26. april - poslata prva koverta iz Kentucky-ja 13. maj - stigla prva koverta CN - DV211EU00011xxx 31. maj - poslali formulare nazad u Kentucky (bez povratnice, obicnom postom... ali uverena sam stici ce ili je vec stigla) 21. septembar poslata druga koverta iz KCC, stigla pocetkom oktobra 18. novembar zakazan intervju........odlozen... |
|
|
![]() |