![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv - 2021 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Da, pisala sam i obrazovanje na engeskom, a pisala sam i sto sam radila na crno mada je to bilo kratko (pod ovim mislim da nemam ugovor o radu ali imam uplatnice na primer)
Takodje, posle nedelju dana mi je stigo mejl sa zahtevima za dokumenta. (odnosno malopre) ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav smsm, jel mozes da mi kazes koji ti je CN, ja sam poslao DS260 pocetkom jula i jos uvek nisam dobio odgovor da li je sve u redu sa aplikacijom i zahtev za dokumenta!
Hvalaa |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Broj 34K je poprilicno visok i za normane godine. Tj moz da bidne ne mora da znaci. A sto se tice sledecek ciklusa na njega ce uticati obustava do ng, dakle realnije je da bude kasnjenja sledece godine nego da ta godina bude nesto brza.
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav, moj broj je 24xx
![]() I ja mislim da ce tako ici sa zabranom, svakako ne bih ni svoj intervju ocekivala pre decembra. Samo da ne produzi i posle ng bice okej ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
sms
Svaka cast,samo napred. Uran Znam da smaram al moram da pitam za svaki detalj da ne napravim neku gresku.Ostala mi ta dva polja i vise necu smarati. |
|
||||
|
||||
![]()
Ja pratim ovaj forum već možda 10ak godina. Pročitao sam sigurno na stotine iskustava sa intervjua i iskreno ne sećam se da su ikada ikog pitali nešto detaljno vezano za radno iskustvo. Pitaju u većini slučajeva čime se baviš i / ili čime planiraš da se baviš tamo i to je to. Neka me neko ispravi, ako grešim. U principu, bitno je da se popuni što tačnije, ali kao i za adresu stanovanja, neće sigurno da proveravaju detalje i sl.
Ali opet, ovo je samo moje mišljenje i iskustvo. Svako neka popunjava kako želi i kako misli da treba. |
|
|||
|
|||
![]()
Brit je izbacio najnoviju analizu za Evropu.Izgleda nama sa visokim brojevima se ne pise dobro.Ja cu da popunim taj obrazac i da posaljem dokumenta i necu da se interesujem do januara dok CEAC ne izbaci zvanicne podatke.
|
|
|||
|
|||
![]()
Jase nadam da nece, moj broj je 31xxx. Nije mi jasno zasto jos uvek nije stigao mail da li je sve u redu sa aplikacijom, skoro 2 meseca je proslo.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sve i da ti danas potvrde da je sve u redu sa DS260 i dokumentima, ne možeš biti zakazan za intervju dok god tvoj broj ne postane current. Stoga ne igra ti ulogu nervirati se, svakako te neće zakazati prije ljeta 2021.
|
|||
|
|||
![]()
Nemoj pogresno da me shvatis, i ja se nadam da ce zabrana biti ukinuta ali nesto ne vidim konkretan napredak. Verujem da je meni stiglo zbog broja koji trenutno current. Svakako sam rekla da ne ocekujem pre decembra, jer ako im ja posaljem dokumenta krajem sledece nedelje, dok ih pregledaju to je par nedelja a intervju se zakazuje 8 nedelja unapred - ispravite me ako gresim?
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
DV 2021 moja prica | uran | Prijava na Lutriju | 27 | 30.07.2020 09:28 |
Novi uslovi za apliciranje 2021.. | Sasha983 | Prijava na Lutriju | 11 | 15.07.2019 06:09 |
![]() |