ZELENA KARTA - LUTRIJA  
Balkan
Njujork
Čikago
Los Anđeles

Nazad   ZELENA KARTA - LUTRIJA > FORUM > Zelena Lutrija > Prijava na Lutriju

Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade

Prijava na Lutriju » Lutrija za Zelenu Kartu DV-2018 Prijavljivanje » Bitni linkovi
O Lutriji Uputstvo za prijavu Agencije za prijavu Korisne informacije Učlanite se

Prikaz rezultata ankete: Prijava za DV-2018 - Po koji put se prijavljujete?
1. Put 235 47,76%
2. Put 104 21,14%
3. Put 71 14,43%
4. Put 32 6,50%
5. Put 12 2,44%
6. Put 9 1,83%
7. Put 10 2,03%
8. Put 5 1,02%
9. Put 0 0%
10. Put (& >10) 14 2,85%
Glasači: 492. Ne možete učestvovati u ovoj anketi

Odgovori

Thread Tools Display Modes
Staro 06.05.2017, 10:53
krempita's Avatar
krempita krempita je offline
Drug član

Datum prijave: 28.06.2011
YU lokacija: Pancevo
Pošalji Skype™ poruku korisniku krempita
Nepromenjeno

Dve prijave i ove godine i dva puta nista...
DV2020
Reply With Quote
Staro 06.05.2017, 12:45
Niksovac Niksovac je offline
Drug član

Datum prijave: 24.05.2012
US lokacija: Čikago
YU lokacija: Beograd
Red face Nop

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Andrew Wiggins Prikaz poruke
ja nikad nisam upoznao nikog ko je izvucen niti sam upoznao nekog ko zna nekog ko zna nekog ko zna nekog da je dobio ako me razumete.
Nemojte mi zameriti na ovom postu, ko gubi ima pravo da se ljuti, cestetke dobitnicima
To je druze zaista daleko od istine.. Ja slobodno mogu reci da svake godine cujem da je neko dobio, ili za neciju pricu da zna nekoga ko je dobio.. Imenom i prezimenom bi sad odmah mogao 3,4 da navedem a ima ih naravno mnogo vise... Srbija je mala zemlja a godisnje nas izvuku oko 200,300 pa ti vidi..
Reply With Quote
Staro 06.05.2017, 14:22
RICKO RICKO je offline
Član

Datum prijave: 24.10.2016
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Niksovac Prikaz poruke
To je druze zaista daleko od istine.. Ja slobodno mogu reci da svake godine cujem da je neko dobio, ili za neciju pricu da zna nekoga ko je dobio.. Imenom i prezimenom bi sad odmah mogao 3,4 da navedem a ima ih naravno mnogo vise... Srbija je mala zemlja a godisnje nas izvuku oko 200,300 pa ti vidi..
Istina, a imaš i na youtube-u ženu koja je s obitelji otišla upravo na ovaj način prije nekih desetak godina i sve detaljno objašnjava, tako da nije riječ o muljaži sigurno. Ne trebaju ljudi biti skeptični samo iz razloga što ne znaju nekoga iz "ulice" ili kraja da je dobio,jer je 55 000 karata koliko ih se izdaje vrlo mali postotak u odnosu na milijune i milijune ljudi koji se prijavljuju,tako da je vrlo mala vjerojatnost da nekoga i poznaješ tko je dobio,osim ako se netko tebi blizak nije prijavljivao,pa iz prve ruke imaš nekakvo prepričano iskustvo. Ja npr. ne poznajem nikoga tko se uopće prijavljivao, pa ne stvaram nikakve crne scenarije u glavi. Ne treba klonuti duhom,bit ce prilika u životu. Meni je npr. ovo prva godina što se prijavljujem i ništa. Netko je izvučen iz prvog pokušaja,netko iz desetog,netko nikada, upravo zato se i zove lutrija.
Reply With Quote
Staro 06.05.2017, 17:19
jasmin_nikol jasmin_nikol je offline
Drug član

Datum prijave: 23.09.2011
US lokacija: Čikago... Minesota....gde god nadjemo posao
YU lokacija: Beograd, Srbija
Nepromenjeno

Baš tako. Ja znam nas možda 20tak koji svake godine manje-više apliciramo i tražimo na druge načine da odemo iz zemlje. A znam čoveka koji je dobio gc preko lutrije. Te noći, davne 2005. smo nas četvoro studenata- apsolventa aplicirali, prvi put, i kolega je dobio. Odveo devojku, roditelje. Sad je tamo vrlo uspešan i zadovoljan porodičan čovek. Ovde prodali kuću i sve što imali. Retko, baš retko dolaze. Njemu su i roditelji tamo, rodjena sestra otišla na doktorat tamo i ostala i to je to. A uostalom i na ovom forumu su svi dobili preko lutrije. Ima ih mladih i starih, sa fakultetom i bez. Nema pravila, lutrija. Putevi su razni, mogućnosti, sudbine..... Srećno nam svima na daljem putu!
DV2018- ništa, ali biće
Reply With Quote
Staro 06.05.2017, 17:28
Andrew Wiggins's Avatar
Andrew Wiggins Andrew Wiggins je offline
Stari vuk

Datum prijave: 06.11.2015
US lokacija: Los Angeles
Nepromenjeno

^
Ja verujem da nije namesteno, samo kazem da ja licno ne poznajem nikog niti znam nekog ko zna nekog da je dobio. A teorije zavere se mogu procitati po netu i ako vam neko kaze sta je cuo/misli o tome.
Ja i dalje imam pozitivno misljenje o lutriji i verujem da je random.
Reply With Quote
Staro 06.05.2017, 17:38
jasmin_nikol jasmin_nikol je offline
Drug član

Datum prijave: 23.09.2011
US lokacija: Čikago... Minesota....gde god nadjemo posao
Nepromenjeno

Od oktobra u nove pobede ko zna..... jedino šta nekima godine prolaze, moj suprug je već izgubio volju, kaže ko će sa 43 da ide više bilo gde, to je za mlade....donekle je u pravu, ali ako uzmemo u obzir da ćemo još 20 godina raditi i stvarati, onda i nije kasno da se pokušava. Ako ne, ja bih zbod dece najviše!
DV2018- ništa, ali biće
Reply With Quote
Staro 06.05.2017, 17:54
Andrew Wiggins's Avatar
Andrew Wiggins Andrew Wiggins je offline
Stari vuk

Datum prijave: 06.11.2015
US lokacija: Los Angeles
Nepromenjeno

^
Ih za mlade. Nikad nije kasno ako se nesto zeli.
Pamtim da sam ovde na forumu procitao prosle godine da je neka zena kod nas izvucena sa 61. godinom. Ne znam dal je otisla doduse.
Reply With Quote
Staro 06.05.2017, 18:29
Mariquita's Avatar
Mariquita Mariquita je offline
Stari vuk

Datum prijave: 10.01.2016
US lokacija: Hawaii
Nepromenjeno

Andrew, ja poznajem dve osobe, dva najbolja druga, koji su izvučeni. Jedan je tamo preko 15 godina, drugi oko 10.
DV2019 -
Reply With Quote
Staro 08.05.2017, 11:39
Andjelka_91 Andjelka_91 je offline
Proteran

Datum prijave: 08.05.2017
US lokacija: Usa
YU lokacija: magtaxVE
Pošalji ICQ poruku korisniku Andjelka_91 Pošalji AIM poruku korisniku Andjelka_91 Pošalji Yahoo poruku korisniku Andjelka_91 Pošalji Skype™ poruku korisniku Andjelka_91
Nepromenjeno

Zdravo svima!
Nova sam na forumu, pa bih zamolila nekoga da mi pomogne, jer sam u prijavi napravila gresku koju ne mogu sebi da oprostim...
Popunila sam greskom srednje ime kao ime oca, pa me interesuje, ukoliko u nekom trenutku budem izvucena, da li me to diskvalifikuje? Citala sam ranije komentare, ali ne znam da li se nesto menjalo, pa bih vam bila zahvalna na odgovoru.

Hvala svima i veliki pozdrav!
Reply With Quote
Staro 08.05.2017, 13:15
BetterFuture's Avatar
BetterFuture BetterFuture je offline
Amer

Datum prijave: 01.10.2015
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Andjelka_91 Prikaz poruke
Zdravo svima!
Nova sam na forumu, pa bih zamolila nekoga da mi pomogne, jer sam u prijavi napravila gresku koju ne mogu sebi da oprostim...
Popunila sam greskom srednje ime kao ime oca, pa me interesuje, ukoliko u nekom trenutku budem izvucena, da li me to diskvalifikuje? Citala sam ranije komentare, ali ne znam da li se nesto menjalo, pa bih vam bila zahvalna na odgovoru.

Hvala svima i veliki pozdrav!
Dobro nam dosli! Ako sam Vas dobro razumeo u prijavi na lutriju u oktobru ste pogresili? Nema razloga za brigu jer je izvlacenje za DV-2018 zavrseno, jedino ako, eventualno, bude naknadno izvlacenje. A i tada ne bi bio problem, jer nakon izvlacenja sledi popunjavanje detaljnog formulara. Inace, svake godine se vrsi ponovno prijavljivanje.
4. DV-2020 Dobitnici Tabela

-----------------------------------
DV2017 - Has not been selected
DV2018 - Has not been selected
DV2019 - Has not been selected
DV2020 - Has not been selected
DV2021 - Has not been selected
DV2022 - Has not been selected
Reply With Quote
Odgovori

Tags
fds, magie, prijava