![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Proveravam još jednom, stvarno izvučeni :) Još ne mogu da verujem :) Inače, ja sam igrala treci put i nisam izvučena, suprug drugi put i izvučen. Hvala svima na čestitkama, i čestitam ostalima :)
|
|||
|
|||
![]()
Samo da se prijavim - ništa kod nas sada, možda u oktobru
|
|
||||
|
||||
![]()
Based on the information provided, the Entry HAS NOT BEEN SELECTED for further processing for the Electronic Diversity Visa program at this time.
Mozda u Oktobru, mozda sledece god :smrc: |
|
||||
|
||||
![]()
Ni decko ni ja nismo izvuceni,prvi put smo se prijavili. Nadam se da ce biti bolje u oktobru. Puno srece dobitnicima :1081:
|
|
|||
|
|||
![]()
da li neko zna kad ce biti prijava za narednu godinu obzirom da je u oktobru izvlacenje,da li neko zna...i pisala sa vec za drugaricu koja nema skolu,da li uopate da se prijave za narednu godinu,tj ako izvuku muza da li ce ona imati problema zbog skole,da je odbiju...
|
|
|||
|
|||
![]()
ako se muz prijavio i ima cetvorogodisnju skolu i izvuku ga,za nju ih bas briga koju skolu ima.
|
|
|||
|
|||
![]()
Nisam nikako napisao ,iz Banja Luke sam, RS,Bosna i Hercegovina
|
|
|||
|
|||
![]()
nista ni ovoga puta, ni zena ni ja...
nisam bas pratio forum, pa me zanima ovo za oktobar. Nije mi bas najjasnije? O cemu se radi ukratko? |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=kibos;29062]nista ni ovoga puta, ni zena ni ja...
nisam bas pratio forum, pa me zanima ovo za oktobar. Nije mi bas najjasnije? O cemu se radi ukratko?[/QUOTE] radi se o tome,kao ove god.ima 2-gi krug izvlacenja,koji je pocetkom oktobra...srecno |
|
||||
|
||||
![]()
što se tiče izvlačenja u oktobru: pa dobro ljudi jel vi čitate šta pise ispod onog "Based on the information provided, the Entry HAS NOT BEEN SELECTED for further processing for the Electronic Diversity Visa program at this time"?
ako čitate i znate osnove engleskog jezika, shvatićete da kažu da čuvate vaše brojeve jer će dodatne ljude da izvuku u okt 2012. i tada možete proveriti dal ste možda tad izvučeni. a oni koji ne čitaju ništa osim HAS NOT BEEN SELECTED, njih ni ne zanima previše zeleni karton, nego kao "svi se prijavljuju, ajd i mi, besplatno je".
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Prijava za devojku | banej86 | Stare teme | 4 | 02.11.2010 18:48 |
Zasto ne radi prijava na Lutriju? | dele506 | Stare teme | 53 | 17.11.2009 14:05 |
Hepatitis i prijava na lutriju | landlord | Stare teme | 2 | 02.09.2008 01:09 |
Uputstvo za prijavu na lutriju | srdjevic | Prijava na Lutriju | 0 | 26.04.2008 04:24 |
![]() |