stalno mi dolazi : The information entered is not valid. Please review the Confirmation Number, your Last/Family Name, and Year of Birth
to ensure you have entered them exactly as they appear on your DV Confirmation Page.
jel to zbog preopterećenosti servera ili je stvarno krivi podatak neki?
u polje last family name ide samo prezime?
|
Isabelle |
05.05.2015 17:59 |
Ma moguce je sve. Prve godine kada sam se ja prijavila, izvucena bila, i onda su ponistili lutriju, bio neki sistemski error. Sljedece godine najavili dva izvlacenja. Prosle godine smo dobili mail poslije 3 dana svi da opet provjerimo, jer nisu rezultati opet bili validni. Ko ce im znati..:beer:
|
Isabelle |
05.05.2015 18:00 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik ercard
(Poruka 53534)
stalno mi dolazi : The information entered is not valid. Please review the Confirmation Number, your Last/Family Name, and Year of Birth
to ensure you have entered them exactly as they appear on your DV Confirmation Page.
|
Confirmation broj moras ukucati onaj sto pocinje sa 2016....
I pazi da dole ona kontrolna slova dobro upises. Da, u polje last name ide samo prezime.
|
Citat:
(Poruka 53534)
|
samo prezime. proveri da nisi slucajno obrnuo ime i prezime, znam da je bilo takvih slucajeva. probaj sa imenom
|
Isabelle |
05.05.2015 18:02 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik shanzy
(Poruka 53537)
samo prezime. proveri da nisi slucajno obrnuo ime i prezime, znam da je bilo takvih slucajeva. probaj sa imenom
|
Ne. Ide samo prezime. Nema imena. Pisi onako kako ti pise na confirmation page ako je sacuvao..
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Isabelle
(Poruka 53532)
Pratim evo, tu pisu ljudi iz cijelog svijeta. Niko apsolutno jos niko:naughty:
|
Ima još nade, nikad se ne zna..... Ja se iskreno nisam iznervirao, smatram da je greška na serveru koja ce se ispraviti...
|
valocean |
05.05.2015 18:03 |
Citat:
(Poruka 53534)
|
si, samo prezime, pazi da staviš bez č, ć i toga. možda ti zbog toga izbacuje tako.
|
Isabelle |
05.05.2015 18:04 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Kuguar
(Poruka 53539)
Ima još nade, nikad se ne zna..... Ja se iskreno nisam iznervirao, smatram da je greška na serveru koja ce se ispraviti...
|
Nikada mi nece biti jasan njihov server. Zar se ne moze napraviti jebemu misa da ne pravi probleme. Pa barem da podijele po regionima, Evropa , Azija itd..
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Isabelle
(Poruka 53538)
Ne. Ide samo prezime. Nema imena. Pisi onako kako ti pise na confirmation page ako je sacuvao..
|
da, ali mozda je prilikom popunjavanja stavio ime u polje za prezime, bilo je toga već, pa su se brinuli da li će ih to diskvalifikovati. nije retko da neko pogreši tako.
|
Isabelle |
05.05.2015 18:06 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik shanzy
(Poruka 53542)
da, ali mozda je prilikom popunjavanja stavio ime u polje za prezime, bilo je toga već, pa su se brinuli da li će ih to diskvalifikovati. nije retko da neko pogreši tako.
|
Ako jeste, onda ce mu na confirmation page ( koju je trebao sacuvati btw) pisati u polju last name: ime, a ne prezime. Moze ici na varijantu izgubljenog confirmacijskog broja, ako se sjeca koji je mail unio, i onda ce mu poslati sve podatke ponovo.:1072:
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 10:48. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.