![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » ZAKLJUCANO: Dobitnici Maj 2015 DV 2016 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav ekipa..
Ne znam koliko vas ima starih clanova i ko me se sjeca, vidim dosta novih korisnika ali nije ni bitno. Evo po peti put cekamo tih 18:00h da provjerimo stanje. Pa mi je palo na pamet, posto vidim da ne postoji , da otvorim temu gdje cemo pisati rezultate danas poslije 18h. Iskreno se poslije cetiri puta vise ni ne nadam dobitku, naspram prvog puta kada je vladala totalna euforija, danas je drugacije. Zelim puno srece svima i pisite kakva je situacija kod vas.. ![]() SRETNO!
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover. (Mark Twain) Prijava 05.10.2010 - I put. ![]() DV 2012 - Nista, idemo hrabro dalje.. II put DV 2013 nista...ne damo se... III put DV 2014 ...Nope! IV put DV 2015.....Nope! V put DV 2016.....???? |
|
|||
|
|||
![]()
Nije danas, izvacenje je 5tog Maja.. ostalo je jos malo, srecno svima
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Kako 5-tog Maja? Do sada je uvijek bilo 1.Maj??
![]() ![]() EDIT: sad sam vidjela, moja greska, izvinjavam se... Svejedno tema je tu, SRETNO jos jednom ![]()
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover. (Mark Twain) Prijava 05.10.2010 - I put. ![]() DV 2012 - Nista, idemo hrabro dalje.. II put DV 2013 nista...ne damo se... III put DV 2014 ...Nope! IV put DV 2015.....Nope! V put DV 2016.....???? |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Vjerovatno je izvlacenje vec bilo,samo sta cemo moci tek 5.5 provjeriti.
Sretno svima,nadam ce svi koji ovo istinski prizeljkuju bit izvuceni ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
evo sada sam proverila, izvlacenje 5.5.2015. godine
|
|
|||
|
|||
![]()
Da.
18h po nasem vremenu na Balkanu ![]() ...........
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav ja sam iz makedonije meni je juce stigla poruka na e-mail da sam izvucen
We wish to notify you that you have been selected as one of the Diversity Visa (DV) Program person for receiving a Green Card. Dalje u poruci stoi: Confirmation Number: 20157A265xxxxxxx Your Name: Seljam Zxxxxxxx Marital Status: YES Phone Number: 38972537xxx Zanima me dali je ovo prava poruka ili je jos jedan pokusaj za prevaru? Posto u poruci ima link koji kad otvorim trazi mi prezime, godinu rodjenja i confirmation Number. kad sve to upisem i pritisnem dalje pojavi mi se stranica na koju pise da moram da saljem moje podatke i podatke moje porodice i nakon toga oni ce mi poslati broj racuna na koji treba da uplatim 785$ po clanu. i ja misli da na confirmation number posle 2015 treba da pise "eu" a ne A265....... MOLIM VAS ZA ODGOVOR |
|
|||
|
|||
![]()
Seljam 1986 koliko znam,i koliko sam citao sto na ovom forumu,sto direktno na stranici,nema drugog nacina obavjestavanja do onog zvanicnog,koji ce biti 5.maja,niti se ikad ista naplacivalo u tako ranoj fazi izvlacenja...naplate za vize idu tek mnogo,mnogo kasnije,sto si moze iscitati na forumu kroz razne teme...
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Dv-2016 | Anna085 | Prijava na Lutriju | 291 | 08.10.2015 18:51 |
DV2015 dobitnici koji ste broj | sombrero | Vaša strana | 611 | 24.08.2015 09:10 |
Ds-260 dv-2015 | johnywalker | Vaša strana | 372 | 24.03.2015 14:28 |
Dv-2015 | Cosmo | Vaša strana | 921 | 23.06.2014 08:11 |
Dobitnici DV2012 koji se nisu prijavili 5. ili 6.10. | Vuvuzela | Stare teme | 88 | 16.05.2011 13:19 |
![]() |