![]() |
Citat:
Sad da Vas Srdjevic cuje postideo bi se, pa zar je svrha foruma da ignorisemo jedni druge :grin: |
@lenhi
@Žana @Sloba_Kg @steficacvek Pa vama je pametnije da cutite. Vi niste nista pameno ni napisali do sada. Tako da ja u potpunosti podrzavam vasu odluku da se uzdrzite od daljeg pisanja raznoraznih gluposti. Steta je da neko gubi vreme da vas cita. P.S. ja vas necu "ignorirati", ja cu vam i dalje postavljati pitanja i pitanja. |
ja se slatko nasmejah...
konisave ne daj se ..........nego i ja moram nesto da te pitam kako to da ti neznas za Armed Forces Member green card, jel to oni tebe lagali u Iraku da ti trebas preko lutrije u Ameriku? |
Ja za razliku od konisava volim da nastupam optimisticno
Nisam bas detaljio po forumu da li je negde opisano ali hocu da kazem i da uputim ljude na ovaj "All kids medical" plan koji je za decje zdravstveno osiguranje i vazi za celu drzavu Illinois koji nam je doneo nas bivsi guverner Blagojevic. Ovaj plan je sto se tice vase dece da ne brinete, obezbedjena su zdravstveno sve kompletno .Ja sam danas vodio malog kod zubara gde takodje pokriven sa "All Kids" programom Aplicira se veoma lako,znam da ljudi koji su imali decu na svojim osiguranjima malo teze realizuju ovaj program mislim da se nesto ceka ali bude na kraju. Biras bolnicu i doktora kog ti zelis. tako da svi ljudi koji krenu sa dolascima od ove godine i naravno dolaze u drzavu Illinois decu prvo u All Kids. |
Citat:
|
isto tako vazi i za trudnice ukoliko ne poseduju ikakvo osiguranje u vecem su prednosu nego one koje to vec imaju
sve sto treba da uradite je da ostanete u drugom stanju prijavi te se na medical i imate lecenje potpuno sve apsolutno besplatno svih 9 meseci i zavrsno sa porodjajem koji ovde moze da kosta i do 7000$ zanimljiv zakon ali je istinit da u nekom slucaju bolje prolaze ljudi koji nemaju osiguranje ima ovde raznih socijalnih programa koji trebaju da se prate i proprate ljudi koji znaju to koriste jer ovde nece niko da vam otvori novcanik i kaze vam uzmi koliko hoces,nego mora da se promuvas i potrudis i eto rezultata |
Citat:
Tako i mene proglasishe ludakom te se iz Beca prijavljujem za DV 2011 Pozdrav Ben |
Citat:
Iako mi se malo ne svidja kako si sve pisao u proslim postovima na ovoj temi za OVO AMEN |
Citat:
|
Citat:
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 11:48. |
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.