-
Stare teme
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=22)
Ninovranje |
29.09.2010 09:11 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik markovuc
(Poruka 18376)
Pozdrav svim ljudima na forumu, pratim ovaj forum dugo i jedva sam cekao da pocne ovogodisnja lutrija.
Prosle godine nisam aplicirao jer sam cekao diplomu.
Zavrsio sam srednju trogodisnju skolu masinsku a prosle godine u decembru diplomirao sam na Visoj politehnickoj skoli za industrijski dizajn, sada je skola promenila naziv u Visoka skola strukovnih studija, neko je na forumu napisao da za prijavu ako je od 3 do 4 godine pisem da sam Bachelor's Degree. Da li to treba da stavim?
|
Upravo tako.
|
markovuc |
29.09.2010 11:13 |
Hvala Ninovranje, isto me zanima da li je tacno da ako dobijem zelenu kartu da sam u obavezi da udjem u zemlju u roku od 5 godina u protivnom ne mogu vise da ulazim u Ameriku ni kao turista i da moram da imam garanciju?
Ja imam jaku zelju da odem i radim bilo sta na pocetku, jedin problem je sto nemam nikog od rodjaka tako da li je neko imao situaciju kao i ja? Mozda bi mi brat jedne drugarice pomogao ali opet to nije sigurno.
Isto sam citao da ta lutrija nije bas ono izvlacenje iz sesira vec proveravaju dosta dobitnike, ja sam prosle i ove godina imao dosta uspeha na polju industrijskog dizajna, radovi su mi objavljeni na nekim svetskim sajtovima i magazinima, da li moze to da bude i neki plus prilikom odabira?
http://www.behance.net/vuckovicdesign
|
Citat:
(Poruka 18380)
Hvala Ninovranje, isto me zanima da li je tacno da ako dobijem zelenu kartu da sam u obavezi da udjem u zemlju u roku od 5 godina u protivnom ne mogu vise da ulazim u Ameriku ni kao turista i da moram da imam garanciju?
Ja imam jaku zelju da odem i radim bilo sta na pocetku, jedin problem je sto nemam nikog od rodjaka tako da li je neko imao situaciju kao i ja? Mozda bi mi brat jedne drugarice pomogao ali opet to nije sigurno.
Isto sam citao da ta lutrija nije bas ono izvlacenje iz sesira vec proveravaju dosta dobitnike, ja sam prosle i ove godina imao dosta uspeha na polju industrijskog dizajna, radovi su mi objavljeni na nekim svetskim sajtovima i magazinima, da li moze to da bude i neki plus prilikom odabira?
http://www.behance.net/vuckovicdesign
|
Druze, pa ti si bas nov ovde...al ono totalno...
Ako te izvuku, a dotle ima jos vode da prodje dunavom, imas 6 meseci, ne 5 godina (?!) da udjes u USA od trenutka kad ti lupe pecat u pasos.
Ukoliko nameravas da dobijes GC preko DV a ispunjavas osnovne uslove, koji postoje, nije bas sve totalno liberalno - prelistaj forum - nece ti pomoci nikakav intelektualni rad pa sve i da si nobelovac...za to bi morao da apliciras po nekom drugom osnovu...ne, stvarno, moras da pregledas ovaj forum po temama i naci ces ama bas sve sto te zanima.
|
dragance |
29.09.2010 12:29 |
Citat:
isto me zanima da li je tacno da ako dobijem zelenu kartu da sam u obavezi da udjem u zemlju u roku od 5 godina u protivnom ne mogu vise da ulazim u Ameriku ni kao turista i da moram da imam garanciju?
|
Čudno, pratiš forum toliko dugo a ne znam gde nije napisano u vezi ulaska.Nije u pitanju 5 godina nego 6 meseci ako me sećanje dobro služi, a za ostale vidove ulaza ukoliko ne udješ sa GC ne bih isto rekao da je tako, tj u zvaničnim dokumentima ne piše nigde.
Citat:
Isto sam citao da ta lutrija nije bas ono izvlacenje iz sesira vec proveravaju dosta dobitnike,
|
Zvanični dokument u kojem pišu pravila se ne slaže sa tobom.Ili možda imaš neku insajdersku informaciju :)
Citat:
ja sam prosle i ove godina imao dosta uspeha na polju industrijskog dizajna, radovi su mi objavljeni na nekim svetskim sajtovima i magazinima, da li moze to da bude i neki plus prilikom odabira?
|
Ne, imaš isto toliko šanse koliko i čistačica sa 4 razreda srednje.
Edit: prestiže me Score :)
|
markovuc |
29.09.2010 12:40 |
hvala ljudi na odgovoru :)
|
dragance |
29.09.2010 12:50 |
|
markovuc |
29.09.2010 13:02 |
Izgleda da sam ja jedini ovde koji nema nikog u Americi a tako bi isao ako dobijem :no:
|
Citat:
(Poruka 18385)
Izgleda da sam ja jedini ovde koji nema nikog u Americi a tako bi isao ako dobijem :no:
|
ma nemoj tako, pa imas nas...:;D:
|
Isabelle |
29.09.2010 15:24 |
A da li treba pozivno pismo, ako nekako dokazes da imas kupljen stan ili kucu tamo?
|
dalibor_mkd |
29.09.2010 17:22 |
Dv 2012
Mnogu sreka na site od srce vi posakuvam,da ne ima sto poveke od Ex Yu.Pozdrav
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 05:53. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.