-
Stare teme
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=22)
markovuc |
30.09.2010 06:20 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Score
(Poruka 18387)
ma nemoj tako, pa imas nas...:;D:
|
A jel vi vec zivite tamo? kako ste vi otisli? koga ste imali? Meni nije nikakav problem da radim bilo kakav posao dok se ne snadjem, svi imaju ili rodjake ili prijatelje tamo a ja nikog.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik markovuc
(Poruka 18405)
A jel vi vec zivite tamo? kako ste vi otisli? koga ste imali? Meni nije nikakav problem da radim bilo kakav posao dok se ne snadjem, svi imaju ili rodjake ili prijatelje tamo a ja nikog.
|
Mi jos ne zivimo tamo, al cemo, ako sve bude kako treba... Izgleda da vec imamo i posao (nevidjen!!), al o tom potom.
Koncentrisi se na to pitanje, istrazi malo i neko ce se vec vremenom vec pojaviti. Vremena jos imas na pretek.
|
markovuc |
30.09.2010 09:10 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Score
(Poruka 18407)
Mi jos ne zivimo tamo, al cemo, ako sve bude kako treba... Izgleda da vec imamo i posao (nevidjen!!), al o tom potom.
Koncentrisi se na to pitanje, istrazi malo i neko ce se vec vremenom vec pojaviti. Vremena jos imas na pretek.
|
Jel si ti nasao posao preko neta ili ti je neko nasao tamo? :) imas li neke proverene sajtove za trazenje posla?
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik markovuc
(Poruka 18411)
Jel si ti nasao posao preko neta ili ti je neko nasao tamo? :) imas li neke proverene sajtove za trazenje posla?
|
Nazalost nemam informacije o nekim proverenim sajtovima za trazenje posla, ali ima ih gomila, to je sigurno...odaberes mesto gde zelis da ides i proguglas job offers za to mesto. Mi. medjutim, nismo stigli do tog dela, ovo nam je, bukvalno, palo sa neba, sasvim slucajno. Kad bolje razmislim toliko se "slucajnih" pozitivnih koincidencija desilo u poslednjih sest meseci, da covek pocinje da se pita....?Al' bolje da ne pocinjem o tome....:grin:
|
farfarah |
30.09.2010 11:55 |
Ja sad pročitah na stranici Američke Ambasade u Sarajevu sledeće:
" Provjera statusa prijave, koju možete naći na stranici lutrije www.dvlottery.state.gov, biće jedino sredstvo putem kojeg će učesnici u lutriji DV-2012 biti obaviješteni o tome da li su izabrani ili ne. Centar za konzularne poslove iz Kentuckyja (KCC) neće odabranim učesnicima slati zvanična pisma u kojim ih obavještava o izboru, nego će se na stranicu potvrde izabranih učesnika postaviti upute o tome kako dalje postupiti u procesu podnošenja molbe za useljeničku vizu po osnovu dobitka na DV lutriji."
Je l to znači da nema više one slavne prve koverte koja se željno isčekuje???
|
olivera77 |
30.09.2010 13:18 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik farfarah
(Poruka 18416)
Ja sad pročitah na stranici Američke Ambasade u Sarajevu sledeće:
" Provjera statusa prijave, koju možete naći na stranici lutrije www.dvlottery.state.gov, biće jedino sredstvo putem kojeg će učesnici u lutriji DV-2012 biti obaviješteni o tome da li su izabrani ili ne. Centar za konzularne poslove iz Kentuckyja (KCC) neće odabranim učesnicima slati zvanična pisma u kojim ih obavještava o izboru, nego će se na stranicu potvrde izabranih učesnika postaviti upute o tome kako dalje postupiti u procesu podnošenja molbe za useljeničku vizu po osnovu dobitka na DV lutriji."
Je l to znači da nema više one slavne prve koverte koja se željno isčekuje???
|
Da.nema vise koverti i slanja postom.Od 1.maja naredne godine se ulogujes sa svojim konfirmacionim brojem,otvori se tvoja stranica i tu vidis sva obavestenja.Nisam nigde procitala,ali smatram da ce i prilozenje dokumentacije biti online(one koja se slala postom u KCC)
|
Pazi sada ovako,
I ja sam na cruiserima i ne bi trebalo da bude nikakvih problema da ti se posta posalje na brod.Meni redovno stizu paketi i pisma pa bi bilo dobro da se malo raspitas oko adrese. :)
|
To je i mene baš zanimalo. Da li će se obrasci DSP 122 i 230 koji su prije slali popunjeni nakon dobijanja prve koverte slati nazad u Kentaki poštom ubuduće ili ne?!
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik dalibor_mkd
(Poruka 18390)
Mnogu sreka na site od srce vi posakuvam,da ne ima sto poveke od Ex Yu.Pozdrav
|
srecno i tebi drugar:1072:...pa da 2012 pijemo kafu u SAD :grin:
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik lenhi
(Poruka 18428)
To je i mene baš zanimalo. Da li će se obrasci DSP 122 i 230 koji su prije slali popunjeni nakon dobijanja prve koverte slati nazad u Kentaki poštom ubuduće ili ne?!
|
Cini mi se da ce se sve slati preko neta, slicno kao za Australiju, koliko sam ja razumio! Ako grijesim neka me drugi isprave:grin:
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 02:13. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.