ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Prijava na Lutriju (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=2)
-   -   ZAKLJUCANO: Dobitnici Maj 2015 DV 2016 (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1566)

Aristotel 05.05.2015 19:13

I sada svi molimo Boga da je nesto sistem se sjebao... I nadamo se potajno... Da nema dobitnika...

melnibone 05.05.2015 19:13

Prijavio sebe i suprugu , ja sam HAS NOT BEEN SELECTED
Za suprugu nisam hteo da proveravam

Jelena1991 05.05.2015 19:13

Ja jos uvek nisam uspela da udjem :blink:
Server is too busy mi stalno izlazi

benefactor78 05.05.2015 19:13

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Tikica (Poruka 53601)
Ljudi, ja nemam hrabrosti još uvek da proverim. :smrc::
Znam da zvuči glupo, ali jednostavno se ne usudjujem još uvek. Još kad vidim da je ovde svima HAS NOT BEEN SELECTED, baš me hvata panika.

Iskreno, mnogo polazem nade u ovo, iako znam da ne bi trebalo, ali jednostavno imam osecaj da je to put kojim treba da idem! Ja ne vidim više nikakvu perspektivu u ovoj našoj Srbiji, a pozitivac sam.

Ako ne budem izvucena...nemam pojma šta ću.

Iskreno se nadam da je do sistema, i želim vam svima puno, puno sreće!!! Obavezno proveravajte opet.

Ukoliko dobijem radosnu vest, obecavam da cu prvo vama javiti (nakon sto se probudim iz nesvestice :;D: )

Nemoj toliko da se bedačiš, nije to dobro za zdravlje :;D:
Ne znam koliko je pametno polagati bas mnogo nade u ovo, jer je verovatnoca dobiti GC na ovaj nacin ravna verovatnoci da dobijes sedmicu na loto-u :grin:
Mislim da treba traziti nacine za odlazak preko emigracijskih programa za pojedine drzave, a ovo igrati onako usput, pa ako uleti - uleti.

Lep pozdrav

massa 05.05.2015 19:14

Jelena, pokusaj u nekom drugom browseru ili obrisi cache, mozda ti je ta greska ostala cachirana. Server radi savrseno.

nemanjamarjanovic87 05.05.2015 19:18

HAS NOT BEEN SELECTED - po treci put. Izgleda se moram preorijentisati na Canadu.:obrva:

Djorke 05.05.2015 19:19

Nisam izvučen ... to je lutrija, šta da se radi. Inače, ako je do statistike - ovo je već treća godina za redom, dupla šansa i duplo ništa :smrc: jbg

Jelena1991 05.05.2015 19:22

HAS NOT BEEN SELECTED... :no: Vise srece drugi put

benefactor78 05.05.2015 19:24

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Djorke (Poruka 53620)
Nisam izvučen ... to je lutrija, šta da se radi. Inače, ako je do statistike - ovo je već treća godina za redom, dupla šansa i duplo ništa :smrc: jbg

Nisam bas siguran da je ovo samo lutrija.... Ne mislim to samo zato sto nisam izvucen, mislio bih isto i da su me izvukli.... :;D:

terminator 05.05.2015 19:28

dv 2016 status

samo sto sam proverio svoj status za DV-2016 - odgovor je NOT BEEN SELECTED.
U produzetku pishe da treba cuvati CONFIRMATION NUMBER do 30 juna 2016.
Moze neko dami kaze sta to znaci, dali josh ima nade da dobijem pozitivan odgovor?

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 20:11.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.