-
Stare teme
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=22)
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Amra
(Poruka 18563)
jedno pitanje malo benasto hehe u brzini sam stavila pol: musko, i vec poslala prijavu moze li se to kako ispraviti ili moram cekati iduce prijavljivanje,iduce godine :(.
|
Amra, da li pricas o svojoj prijavi koju si poslala Korisnickom centru na proveravanje podataka, ili o aplikaciji na zvanicnom sajtu?
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Amra
(Poruka 18578)
ma nisam zasluzila tu gresku ako na to mislis hehehe al sam zasluzila da me izvuku nakon ovoga bas..... hehehehhehe ma neljutim se, ma krivo mi na samu sebe kako mi je to tako ostalooooo...
|
Slazem se sa Score, nista ti drugo ne preostaje nego da cekas da te izvuku i onda pokusas da ispravis gresku.
Nadam se da ce nas vecinu izvuci pa da krenemo za Dreadnot-om:1072:
|
Kod mene pise da pocinje noon EST (daylight), sto je sutra u 9 ujutru po nasem pacific. Jedino ako u Evropi ne pocinje ranije... cak i da bude otvoreno, ja cu za svaki slucaj da pricekam sa prijavama - sto je sigurno sigurno, da ne bude da oni testiraju nesto...
|
Na opciji moja prijava je stajalo da mogu da slobodno proverim tacnost podataka i slike. Posle toga sam dobio obavestenje da sam se vec prijavio na lutriju(iako lutrija jos nije pocela). Da li je ovo nacin da se mnogobrojni izbace iz konkurencije ili je obavestenje samo formalno?
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Žana
(Poruka 18581)
Amra, da li pricas o svojoj prijavi koju si poslala Korisnickom centru na proveravanje podataka, ili o aplikaciji na zvanicnom sajtu?
|
Ja sam poslao korisnickom servisu jer su mi ponudili opciju provere podataka i slike a kao odgovor sam dobio da sam se vec prijavio i to neuspesno iako lutrija jos nije pocela. O cemu se radi?
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik gankaj
(Poruka 18586)
Ja sam poslao korisnickom servisu jer su mi ponudili opciju provere podataka i slike a kao odgovor sam dobio da sam se vec prijavio i to neuspesno iako lutrija jos nije pocela. O cemu se radi?
|
O malom problemcicu cije je resavanje u toku :) Bice sredjeno do ponoci.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Žana
(Poruka 18587)
O malom problemcicu cije je resavanje u toku :) Bice sredjeno do ponoci.
|
Hvala na brzom odgovoru, ali sada sam u dilemi da li da se prijavljujem kada lutrija pocne ili cu dobiti odgovor gde sam pogresio kako bi mi prijava bila ok. Hvala jos jednom.
|
TheRealRocknRolla |
05.10.2010 07:46 |
Time difference is 3 hours. 12:00 PM is 3:00 PM (PDT-EDT)
|
Isabelle |
05.10.2010 11:54 |
OOOOKKK, Znaci danas u 15h po nasem ce biti otvorena ako sam dobro shvatila. Ali meni je sinoc isto bila otvorena, pa poslije 2 min opet zatvorena..:blink: Ajde vidjet cemo danas..
|
Isabelle |
05.10.2010 12:10 |
Uh joj, evo sad sam nasla na jednom nasem sajtu, za balkan pocinje u 18:00h veceras...
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 07:01. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.