ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Prva koverta (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=3)
-   -   Obavestenja o prvim kovertama - April-Jun 2008 (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=23)

gox79 23.05.2008 16:33

Pozz,
dobio sam prvu kovertu 15.05., broj je 25xxx, velik broj ali ja se ipak nadam!
Pozz svima!

steficacvek 25.05.2008 22:28

Citat:

Prvobitno poslao korisnik srdjevic (Poruka 2108)
Ispod 20 000, dakle pakuj se. :D
Intervju ce ti verovatno biti u prvoj polovini iduce godine. Moj (broj 10000) je bio krajem novembra... ;-)

ustvari kako sad to ide dalje? Kada cu ja sigurno znatiu jesam li dobila ili nisam? Na osnovu cega ispod 20000 ide?

landlord 25.05.2008 22:39

Kvota za Evropu je koliko sam ja ukapiro 20000. Dakle, tokom proteklih par godina, brojevi do 20000 su isli na intervju..
Dakle ako ispunjavas sve ostale uslove, vrlo vjerovatno ces biti pozvana na intervju i dobiti vizu.. Dakle pod uslovom da nisi nista lagala.. i sl.

P.S. Jesi vec poslala papire nazad?

steficacvek 25.05.2008 23:42

jesam, prosle sedmice. Do srijede bi trebali da budu kod njih. Nisam lagala, sve sam napisala kako jeste. Jel oni provjeravaju neke podatke prije intervjua ili ne?

srdjevic 26.05.2008 02:12

O kvotama možete naći informacije i u ovoj temi: http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=59

equity 26.05.2008 16:57

U ime svih nas koji se još nadamo prvim kovertama, pozivam sve koji ovih dana dobiju kovertu da ostave poruku ovde, čisto da znamo ako i dalje šalju.

Darko 27.05.2008 17:10

Narode, da li zna neko koji je zvanicno zadnji rok do kad mozemo da ocekujemo koverte mi koji se jos uvek nadamo? :(

landlord 27.05.2008 18:54

tamo pise do juna.. da se mogu ocekivati prve koverte..
poz i neka bude srecno...

Darko 28.05.2008 06:04

Citat:

Prvobitno poslao korisnik landlord (Poruka 2220)
tamo pise do juna.. da se mogu ocekivati prve koverte..
poz i neka bude srecno...

Ma stalno nesto petljaju sa tim rokovima, pa onda dodje do zabune jel to do pocetka ili do kraja Juna...
Hvala na cestitkama, ziv bio! :)

nelson 29.05.2008 09:11

Ako je do juna znaci da mi koji nismo dobili koverte do sada necemo ni dobiti :(:confused::confused::confused::confused::confuse d:
Blago vama koji ste dobili....

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 05:56.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.