-
Vaša strana
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=11)
united 777 |
20.11.2009 03:10 |
brate,burazeru sad se ves znamo pa mozemo opusteno da caskamo Jack Dehlome
|
united 777 |
20.11.2009 03:12 |
Nisam hteo da te uvredim....za ono JBT vec si pominja azijate i oni ne valjaju pa sam stavio na betwin.com 20 evra i gubim...bem ti ameriku
|
dejancic |
20.11.2009 03:16 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik united 777
(Poruka 12745)
Pa dobro, izvini sto sam bio 60 puta .Ti ucish,ucish,radish,radish..bio si do NS i ja sam za sve kriv.Strog prema sebi .Postavljam losha pitanja.Nepismen.Sve zamerke.Ne volish crnce,pedre,matorce...auuu covece...
|
Nemoj se izvinjavati, nema zasto, bolje nam napisi neku dogodovstinu iz aviona, sigurno ih je bilo mnogo...
Bio do NS-a i prosli vikend, neki rodjendan, bilo je lepo, video drage ljude.
E, sad mi nije jasno na koga si mislio sebe ili mene. Ja jesam izuzetno strog prema sebi, a ti... ne bas, sudeci po pravopisnim greskama
PS: imas i opciju edit, pa se slobodno posluzi, zbot takvih kao ti je Srdjevic i ostavio tu mogucnost...
Ne postavljas ti losa pitanja, ti ne postavljas pitanja uopste.
A kakvi su tvoji utisci o pomenutim kategorijama ljudi? To me interesuje, matorac si, a imao bliski susret sa afroamerikancem/homoseksualcem. Objedinio si sve tri kategorije, a cutis o tome...
|
dejancic |
20.11.2009 03:18 |
Citat:
(Poruka 12746)
brate,burazeru sad se ves znamo pa mozemo opusteno da caskamo Jack Dehlome
|
Znas me znam te... :bigkiss:
|
dejancic |
20.11.2009 03:20 |
Citat:
(Poruka 12747)
Nisam hteo da te uvredim....za ono JBT vec si pominja azijate i oni ne valjaju pa sam stavio na betwin.com 20 evra i gubim...bem ti ameriku
|
Betwin.com je u vreme kada si ti spominjao ovu utakmicu drasticno oborio kvotu tako da iako si nam vec napomenuo stupanj tvoje gluposti toliko sigurno nisi bio da pored pinnacle-a uplatis na betwin-u ;)
|
united 777 |
20.11.2009 03:22 |
Mnogo te zanima afro-seks,soliterac,nemoj to, do sad si pricao o zenicama a sad bi o crnackim kitama...i pusti taj NS .Koga zanimaju tvoji dragi prijatelji.pricaj ti nama ''soliterac'' o USA ...
I nije strasno odgovarati na pitanja nekog ko te drzi budnog do 4 am
1.odakle ti to strasno iskustvo o medijama,prifitima,serija,aamerika..
2.podeli sa nama koji su to likovi i zenice kojima si ti toliko bitan
3.o grimasama ljudi
4.tata i mama,postenje i okle su stigli
pa zar to nisu laka pitanja...lake note
|
united 777 |
20.11.2009 03:24 |
kod ''profita'' ne treba ''i'' i kod serija fali ''a'' izvini ameru
|
united 777 |
20.11.2009 03:29 |
''stupanj tvoje gluposti ''.to cesh isto nekom Ameru reci ali u LIVE verziji...ljutnji nikad kraja....ajd ja cu ti poslati garantno i da zavrshimo pricu....samo pod jednim uslovom da se klones NS i tate i :woohoo:mame
|
dejancic |
20.11.2009 03:33 |
Citat:
(Poruka 12751)
I nije strasno odgovarati na pitanja nekog ko te drzi budnog do 4 am
|
Budnog i nasmejanog, i za to hvala.
Citat:
(Poruka 12751)
1.odakle ti to strasno iskustvo o medijama,prifitima,serija,aamerika..
|
Radim u medijima, ali nemoj nikome da kazes.
Citat:
(Poruka 12751)
2.podeli sa nama koji su to likovi i zenice kojima si ti toliko bitan
|
Tata, mama, devojcica, sef, kolege, dekan, profesor...
Citat:
(Poruka 12751)
3.o grimasama ljudi
|
Pravim ih gde god da se pojavim, sta ces kad sam smesan...
Citat:
(Poruka 12751)
4.tata i mama,postenje i okle su stigli
|
Toliko puta sam spomenuo Novi Sad, a ti i dalje nikako da shvatis...
Citat:
(Poruka 12751)
pa zar to nisu laka pitanja...lake note
|
Laksa nikad imao, kad bi sledece nedelje to izvukao na ispitu gde bi mi kraj bio. Razumes se i u muziku, svetski covek od glave do pete... A i sirokih shvatanja sudeci po cariniku, za kojeg nam jos uvek nisi rekao detalje...
Ajd' sad ti...
|
dejancic |
20.11.2009 03:35 |
Citat:
(Poruka 12752)
kod ''profita'' ne treba ''i'' i kod serija fali ''a'' izvini ameru
|
Nisi kliknuo na pravo polje, umesto na edit ti si otisao skroz desno :no:
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 07:59. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.