![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Ne kroje oni kulturu, oni je samo zarad profita ignorisu. Ali ignorisu je i svi oni koji umesto da porade na sebi i sopstvenoj kulturi jedino sto znaju je da imenuju gore pomenute kanale i emisije...
Da li je moguce da i dalje postoje ljudi koji misle da ce ih odlazak u SAD osloboditi ovakvog tipa emisija?!?! Da li je moguce da ljudi i dalje ignorisu cinjenicu da je 99% ovih emisija radjen po licenci koja, ako nije potekla iz SAD tamo je bar emitovan jedan od prvih serijala. Da li je moguce da niko nikada nije pogledao emisije tipa: Rob and Big, Girls of the playboy mansion, A shot at love with Tila Tequila, Fist of Zen, My new bff i ostale idiotske emisije... Emisije u kojima su sve prave zivotne vrednosti totalno ignorisane... A i pored svega toga to su emisije koje dozivljavaju dvocifreni broj serijala, a za neupucene odluke o nastavku snimanja se donose samo na osnovu gledanosti prethodnih serijala. Kako god da okrenes odluka je samo na nama samima, da li cemo gledati emisije koje nemaju nikakvu poruku i pouku ili ne... Ja glasam za ne, ali bez da krivim one koji ne misle kao i ja...
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Moja namera nije bila da ulazim u diskusiju da li na ex-yu teritoriji ima sta da se gleda ili ne. Ja znam da ima, i to mislim i sa svog profesionalnog stanovista, a i sa stanovista prosecnog gledaoca. Ko ne misli tako ok. Jedini cilj mi je bio da svi razumeju jos pre nego da odu u SAD da ce i tamo nailaziti na raznorazne emisije koje ne zasluzuju nasu paznju, a da li cemo ih gledati ili ne zavisi samo od nas
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Kod nas svaka domaca televizija ima pomenute show programe, sto ti i ne daje izbor, sto u usa nije slucaj pored 100+ kanala. I ne misli niko da ce se osloboditi odlaskom, nego da ce imati mnogo cime kvalitetnijim da utrosi vreme. Od silnog posla (ili dva) nece ni imati vremena za TV. Pomenute emisije su istaknute u kontekstu i ilustruju MOJE MISLJENJE. Ne vidim razlog zasto si njih izdvojio a neke druge stvari ne, osim da "ispravljas krive Drine". Jos jedan balkanski sindrom, i kada se slazemo - ne slazemo se... Da li zaista mislis da si kompetentan da dajes takve zakljucke? Koliko sam shvatio jos uvek IMAM PRAVA na svoje misljenje i stav a ti ako hoces cuti, okreni glavu... Irski filozof i politicar Edmund Burke je lepo rekao: "Jedina stvar neophodna za trijumf zla je da dobri ljudi ne ucine nista". |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
A silan posao ili ispunjeno slobodno vreme covek sebi moze stvoriti gde god da se nalazi. To je jos jedna zabluda da se ljudi provredne kada odu u drzavu sa placenijim poslovima. Ti, ako volis da radis, radices sa istim zarom i voljom u bilo kojoj zemlji i za bilo koju platu. Citat:
Citat:
Da pokusam da izvedem neki zakljucak iz ove diskusije napisao bih: Ili ti fale navodnici na ''dobri ljudi'' ili sa tobom nesto gadno nije u redu... Medjutim, drzacu se predloga, nisam kompetentan da izvodim zakljucke ![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
1. Dobro shvatam sto sam napisao i to je jasno i nedvosmisleno i ne znam gde si video da navodim drugacije!? 2. Ne fale mi navodnici jer je to citat i kao takav je ceo pod znacima navoda. 3. Na to da li sa mnom nesto nije u redu ne bih da odgovaram, ostavljam drugima da procene. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Citat:
Ajd' sad ti...
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() To govori dovoljno o tebi... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sam si rekao da ti imas prava da izrazis svoje stavove i misljenje, a ja ako hocu mogu da cutim bez onoga: A, ako hoces pisi... Znam ja da ni ti ni ja nemamo zle namere, ali kad si se vec, po meni, ne pogresno koliko nepotpuno izrazio, moje je da ti napomenem da to za onoga sa kime diskutujes, a to sam u ovom slucaju ja, ne zvuci dobronamerno, vec naprotiv ucutkujuce ![]()
|
||||
|
||||
![]()
momci, vaša se diskusija odvija u tonu dostojnom ovakvog foruma, ali, bojim se da je digresija uzela maha
![]() jer, kako nemili reče, |
![]() |
|
|
|
![]() |