-
Stare teme
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=22)
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Isabelle
(Poruka 18569)
Ja kad kliknem jos uvijek isto, nije jos poslo kod nas??!! Ili nesto pogresno radim??
|
Pritisni refresh na browser-u, mozda ti strana dlazi iz cash-a a ne sa neta...i koristi internet explorer, ne firefox. A i ne moze da "ne podje kod vas" a ide kod mene...sve je, kind of, kod njih...
|
Isabelle |
04.10.2010 22:54 |
Ajjj evo ga sad radi, jel ovo pocetak boljeg zivota???
NIsta sad sam umorna da sta ne pogrijesim, ispunjavam sutra, pa javim..
|
Isabelle |
04.10.2010 22:55 |
Cek cek sad mi radi u Mozzili, jel onda mogu da nastavim u njoj, ili ipak Internet Explorer? I da li moze ovaj standard ili SSL? Ima li to neke veze specijalno?
|
Citat:
(Poruka 18571)
Ajjj evo ga sad radi, jel ovo pocetak boljeg zivota???
NIsta sad sam umorna da sta ne pogrijesim, ispunjavam sutra, pa javim..
|
Pazi kad budes pisala pol, da se ne zbunis kao nasa kolezinica...:rofl:
SSL ti je secure connection, nije potrebno a i usporice te...nece raditi u firefoxu (mozili) nemoj da pocinjes, jel ces sve da izgubis pri popunjavanju, ako uopste dotle dodjes...
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Score
(Poruka 18574)
Pazi kad budes pisala pol, da se ne zbunis kao nasa kolezinica...:rofl:
SSL ti je secure connection, nije potrebno a i usporice te...nece raditi u firefoxu (mozili) nemoj da pocinjes, jel ces sve da izgubis pri popunjavanju, ako uopste dotle dodjes...
|
de ti samo zezaj heheh inace nisam toliki baksuz al eto desilo se....za sve postoji prvi put.....nadati se da me izvucu pa da to kako rijesimo hehehhe
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Amra
(Poruka 18575)
de ti samo zezaj heheh inace nisam toliki baksuz al eto desilo se....za sve postoji prvi put.....nadati se da me izvucu pa da to kako rijesimo hehehhe
|
ma sala mala, a i zasluzila si, priznaj? Nema ljutis...
|
Isabelle |
04.10.2010 23:03 |
Ma znaaamm, sad sam citala sta je napisala, popravila mi jedan, bas sam se slatko ismijala- nek mi oprosti, ali evo provjerila sam, curica sam definitivno :grin::grin::grin::grin:
Onda Internet E.. :1072:
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Score
(Poruka 18576)
ma sala mala, a i zasluzila si, priznaj? Nema ljutis...
|
ma nisam zasluzila tu gresku ako na to mislis hehehe al sam zasluzila da me izvuku nakon ovoga bas..... hehehehhehe ma neljutim se, ma krivo mi na samu sebe kako mi je to tako ostalooooo...
|
Citat:
(Poruka 18577)
Ma znaaamm, sad sam citala sta je napisala, popravila mi jedan, bas sam se slatko ismijala- nek mi oprosti, ali evo provjerila sam, curica sam definitivno :grin::grin::grin::grin:
Onda Internet E.. :1072:
|
E, jel nemas neku sliku, cisto ono, da se konsultujemo...sigurno je sigurno? :==D:
|
Isabelle |
04.10.2010 23:08 |
Ops, meni opet kad kliknem izbaci onu stranicu kao prije nego sto je otvorena aplikacija. Prebacim ovaj link u Internet Explorer i pise mi Lottery starts soon!!
Wtf???
|
Citat:
(Poruka 18563)
jedno pitanje malo benasto hehe u brzini sam stavila pol: musko, i vec poslala prijavu moze li se to kako ispraviti ili moram cekati iduce prijavljivanje,iduce godine :(.
|
Amra, da li pricas o svojoj prijavi koju si poslala Korisnickom centru na proveravanje podataka, ili o aplikaciji na zvanicnom sajtu?
|
Citat:
(Poruka 18578)
ma nisam zasluzila tu gresku ako na to mislis hehehe al sam zasluzila da me izvuku nakon ovoga bas..... hehehehhehe ma neljutim se, ma krivo mi na samu sebe kako mi je to tako ostalooooo...
|
Slazem se sa Score, nista ti drugo ne preostaje nego da cekas da te izvuku i onda pokusas da ispravis gresku.
Nadam se da ce nas vecinu izvuci pa da krenemo za Dreadnot-om:1072:
|
Kod mene pise da pocinje noon EST (daylight), sto je sutra u 9 ujutru po nasem pacific. Jedino ako u Evropi ne pocinje ranije... cak i da bude otvoreno, ja cu za svaki slucaj da pricekam sa prijavama - sto je sigurno sigurno, da ne bude da oni testiraju nesto...
|
Na opciji moja prijava je stajalo da mogu da slobodno proverim tacnost podataka i slike. Posle toga sam dobio obavestenje da sam se vec prijavio na lutriju(iako lutrija jos nije pocela). Da li je ovo nacin da se mnogobrojni izbace iz konkurencije ili je obavestenje samo formalno?
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Žana
(Poruka 18581)
Amra, da li pricas o svojoj prijavi koju si poslala Korisnickom centru na proveravanje podataka, ili o aplikaciji na zvanicnom sajtu?
|
Ja sam poslao korisnickom servisu jer su mi ponudili opciju provere podataka i slike a kao odgovor sam dobio da sam se vec prijavio i to neuspesno iako lutrija jos nije pocela. O cemu se radi?
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik gankaj
(Poruka 18586)
Ja sam poslao korisnickom servisu jer su mi ponudili opciju provere podataka i slike a kao odgovor sam dobio da sam se vec prijavio i to neuspesno iako lutrija jos nije pocela. O cemu se radi?
|
O malom problemcicu cije je resavanje u toku :) Bice sredjeno do ponoci.
|
Citat:
(Poruka 18587)
O malom problemcicu cije je resavanje u toku :) Bice sredjeno do ponoci.
|
Hvala na brzom odgovoru, ali sada sam u dilemi da li da se prijavljujem kada lutrija pocne ili cu dobiti odgovor gde sam pogresio kako bi mi prijava bila ok. Hvala jos jednom.
|
TheRealRocknRolla |
05.10.2010 07:46 |
Time difference is 3 hours. 12:00 PM is 3:00 PM (PDT-EDT)
|
Isabelle |
05.10.2010 11:54 |
OOOOKKK, Znaci danas u 15h po nasem ce biti otvorena ako sam dobro shvatila. Ali meni je sinoc isto bila otvorena, pa poslije 2 min opet zatvorena..:blink: Ajde vidjet cemo danas..
|
Isabelle |
05.10.2010 12:10 |
Uh joj, evo sad sam nasla na jednom nasem sajtu, za balkan pocinje u 18:00h veceras...
|
konacnooooo je dosao i taj dan :1072::1081:
srecno svima.
|
Citat:
(Poruka 18581)
|
Ja sam popunila samo prijavu za DV-2012,da o aplikaciji na zvanicnom sajtu. Kada sam gledala na opciju Moja prijava uvijedjela sam tu gresku u podacima. Medutim ispod toga oni su mi samo napisali ispod Rezultat:Vaša prijava još nije proverena. (Poslaćemo Vam e-mail kada bude!)
|
Citat:
(Poruka 18597)
Uh joj, evo sad sam nasla na jednom nasem sajtu, za balkan pocinje u 18:00h veceras...
|
A mozes li da nam otkrijes,koji je to sajt ? :blink: Hvala
|
Vuvuzela |
05.10.2010 13:27 |
Počet će, za Balkan, u 18.00 h. Jer
Citat:
DV-2012 DV Lottery begins noon, Eastern Daylight Time (EDT) (GMT -4),
|
Balkan je , do pomicanja sata potkraj oktobra, u GMT+2. Dakle podne u EDT je 18.00 h u GMT.
Još malo strpljenja !! :grin::grin::grin:
|
Isabelle |
05.10.2010 14:08 |
|
john doe |
05.10.2010 14:17 |
Pozdrav svima, prvi mi je post na forumu i evo sta me zanima: PLaniram da se ove godine prvi put prijavim za GC preko lutrije. E sad, situacija je da i ja i devojka (sa kojom zivim zajedno vec par godina ali nismo vencani) zelimo da se prijavimo za GC. Kapiram da su male sanse da i jedno dobije a kamoli oboje pa me interesuje u slucaju hipotetickog dobijanja GC jednog od nas dvoje, da li postoji ikakva mogucnost da drugo dobije GC na osnovu vencanja koje bi recimo obavili u medjuvremenu (za sada nemamo planove i za dobijanje dece, makar ne u te naredne 2 godine). Kapiram da legalni supruznici mogu da se prijave odvojeno i ako neko dobije automatski onda i drugi dobija, ali me interesuje u mojoj situaciji (sto je nesto kao vanbracna zajednica) - postoji li neki nacin osim vencanja (koje bi onda moralo da se desi kapiram pre podnosenja prijave a tako nesto uraditi u narednih 2 nedelje zarad lutrije bilo bi ipak malo bzv). Hvala unapred na odgovoru.
Pozdrav
|
Ninovranje |
05.10.2010 14:46 |
E ovako, na ovom forumu se podnosi prijava samo ako zelite da vam Administratori provere vasu prijavu da li je lepo popunjena i ONI VAS NECE PRIJAVITI NA LUTRIJU, vec morate to sami uraditi na zvanicnom sajtu Americke ambasade http://www.dvlottery.state.gov/
Posto verovatno ima dosta prijava, a nisu toliko brzi da svaku provere, ako smatrate da znate gde sta treba upisati prijavite se sami na gore navedenu adresu. Postupak verujem svi dobro znate.
John doe ne postoji drugi nacin nego da se vas dvoje vencate, a to mozete obaviti tek ako nekog od vas dvoje izvuku na lutriju (posle 1.maja kad su rezultati), u suprotnom ide samo onaj koji je imao srece na lutriji.
|
user_90_CRO |
05.10.2010 14:46 |
Dakle, pošto ja nemam četverogodišnju srednju još, ja bih onda za aplikaciju ovu novu morao imati potvrde ili nekakve preporuke o dvogodišnjem radnom iskustvu, a to jedino može biti u radnoj knjižici, a pošto tamo ja to nemam , dali uopće mogu ovih dana dati prijavu?? Molim vas odgovorite kad vidite da znam odmah,hvala
|
Neverhood |
05.10.2010 14:48 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik john doe
(Poruka 18603)
Pozdrav svima, prvi mi je post na forumu i evo sta me zanima: PLaniram da se ove godine prvi put prijavim za GC preko lutrije. E sad, situacija je da i ja i devojka (sa kojom zivim zajedno vec par godina ali nismo vencani) zelimo da se prijavimo za GC. Kapiram da su male sanse da i jedno dobije a kamoli oboje pa me interesuje u slucaju hipotetickog dobijanja GC jednog od nas dvoje, da li postoji ikakva mogucnost da drugo dobije GC na osnovu vencanja koje bi recimo obavili u medjuvremenu (za sada nemamo planove i za dobijanje dece, makar ne u te naredne 2 godine). Kapiram da legalni supruznici mogu da se prijave odvojeno i ako neko dobije automatski onda i drugi dobija, ali me interesuje u mojoj situaciji (sto je nesto kao vanbracna zajednica) - postoji li neki nacin osim vencanja (koje bi onda moralo da se desi kapiram pre podnosenja prijave a tako nesto uraditi u narednih 2 nedelje zarad lutrije bilo bi ipak malo bzv). Hvala unapred na odgovoru.
Pozdrav
|
Vi bi hteli ali vas mrzi da citate stare postove... :naughty:
Moze ali malko ipak pretrazite ovaj forum, jer je pun informacija, koje su stari forumasi vredno prikupljali.
Verovatno ce trebati dokazivanje da ste ziveli zajedno ali kao sto rekoh postoji veliki broj bitnih informacija na forumu pa cak i za ovo pitanje...
Pozdrav :beer:
P.S.:Vencanje obavezno pre razgovora u ambasadi.
|
Neverhood |
05.10.2010 15:01 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik user_90_CRO
(Poruka 18605)
Dakle, pošto ja nemam četverogodišnju srednju još, ja bih onda za aplikaciju ovu novu morao imati potvrde ili nekakve preporuke o dvogodišnjem radnom iskustvu, a to jedino može biti u radnoj knjižici, a pošto tamo ja to nemam , dali uopće mogu ovih dana dati prijavu?? Molim vas odgovorite kad vidite da znam odmah,hvala
|
Problem je u tome, sto moras imati dokaz da si radio na radnom mestu sa njihove liste na kojoj nisu zanimanja sa 3 cak ni 4 stepenom. Ako moze nekako da dokazes da si bio npr. poslovodja ili sta god da je na toj listi onda je ok. Mozes se ti prijaviti ali posle trebas da dokazes legitmnost podataka koje si na prijavnici dao.
|
user_90_CRO |
05.10.2010 16:54 |
Kužim, pa ja bi mogao srediti sebi da imam preporuke, da sam bio poslovođa ili neznam šta, neznam ima mi frendica firmu ili na razno raznim drugim stranama preporuke i neka pisma mogu izvući, dali je to dovoljno i kakva zanimanja oni točno traže? Hvala ti puno :)
|
TheRealRocknRolla |
05.10.2010 16:55 |
System Not Yet Open
We're sorry, but the system has not yet opened. Please try again at the scheduled opening date
:drool:
|
Vuvuzela |
05.10.2010 16:59 |
:grin::grin: Ljudi, počelo je i kod nas!!!! :grin::grin: Svima koji se prijavljuju u ovoj generaciji DV2012. želim neizmjerno puno sreće i da svi koji smo na forumu budemo izvučeni!!!! :1072::1081::bravo::bravo::grin: Sretno!
|
Svecano pocelo, i svecano se prijavio po drugi put!
Vidjet cemo u maju sta i kako dalje! :D
Pridruzujem se Vuvuselinim cestitkama! XD
All the best to all of you...oops all of us! ;)
|
dragance |
05.10.2010 17:30 |
Ništa ljudi, srećno vam bilo i da se što više vas javi prvog maja :)
|
Isabelle |
05.10.2010 17:56 |
Evo ja se prijavila prvi put, sve ok proslo, sad cekanje, akoBogda da nas izvuku sto vise sa ovog foruma, zelim svima puno srece i da zajedno slavimo u Maju...
:1081::1081::1081::1081::1081::1081::1081:
|
Eh, sto ti je omladina, mislim ova nova 2012 generacija...sta ce deca, i treba da se nadaju, raduju...kad odrastu bice kao mi!
|
Isabelle |
05.10.2010 18:41 |
Aj suti:udri: Kao da se ti nisi radovao kad si izvucen :belj: Nijedne, nego navijaj za nas, mozda cemo ti mi biti jedino drustvo kad odemo tamo....TISINA:1060:
|
ISTRIJANKA |
05.10.2010 18:52 |
Dragi moji evo i mene prijavila se prije sat vremena......eto sad ostaje da cekamo......sretno svimaaaaaaaaa....................
|
Citat:
(Poruka 18617)
Aj suti:udri: Kao da se ti nisi radovao kad si izvucen :belj: Nijedne, nego navijaj za nas, mozda cemo ti mi biti jedino drustvo kad odemo tamo....TISINA:1060:
|
Ma normalno da sam se radovao i navijam ja, zar se ne vidi? :budalo: Napred nasiiiiii! :guns2: :wee::punk: I za vas cu se radujem!
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 00:36. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.