ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Prijava na Lutriju (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=2)
-   -   ZAKLJUCANO: Dobitnici Maj 2015 DV 2016 (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1566)

Pahuljica 06.05.2015 22:43

Citat:

Prvobitno poslao korisnik dejan1990 (Poruka 53994)
Takodje, post koji je postavila pahuljica ne treba uopste da vas uplasi jer je i to fake i maslo nekog trola koji sada pali masu. Prvo, otidjite na njihovu zvanicnu stranicu i videcete da takvog pisma uopste nema. A drugo, za ovakav problem sa kojim se suocavaju trenutno svi prijavljeni na lutriji se SIGURNO americka agencija ne bi obratila sa "HELLO EVERYONE" jer im zvanicna saopstenja ne pisu tinejdzeri.

:wtf:

Ono sto sam ja kopirala je sa njihove zvanicne FB stranice, oni su napisali kao komentar u postu od juce o provjeri statusa za GC. Samo malo detaljnije precesljaj posljednji post na stranici i naci ces bas taj komentar. :)

https://www.facebook.com/travelgov?fref=ts

IgorMAD 06.05.2015 22:46

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Test471 (Poruka 53980)
Kakav bre "redirect"? O cemu ti pricas??

Baza je treci sloj i ispred baze stoje biznis sloj i aplikativni sloj. Mislim... ti ocigledno ne znas nista o troslojnoj arhitekturi informacionih sistema i web aplikacija a jos manje o bazama podataka tako da mi je zaista mucno da ulazim u diskusiju ali cenim da su oni koji zele nesto da shvate zadovoljni mojim objasnjenjem. Za tebe i za sve ostale koji bi da se bave nekim pametovanjima nemam ni zivaca ni vremena.

Ne znam samo cime se ti bavis, ali ocigledno bi trebalo malo vise da ucis. U svakom trenutku mozes da napravis redirekt na drugu bazu podataka za samo odredjene klijente. Problem sa porukom "Session time out" moze da nastane ukoliko ta druga baza nije pravilno podesena (ili redirekt nije pravilno podesen).

Mihica 06.05.2015 22:52

Citat:

Prvobitno poslao korisnik dejan1990 (Poruka 53994)
Hvala bogu pa se javio neko pametan!! Krenuo sam da pravim nalog i vidim da se javio neko sa nickom TEST471 da objasnio famozni "Session timeout". Manite se nebuloza i potpuno glupih teorija da su ti sa "Session timeout" dobitnici! Uzmite lepo pa proverite sami. Otidjite na sajt, unesite podatke kliknite JEDNOM submit i izbacice vam has not been selected. Uradite isto to ali kliknite 2x na submit i izbacice vam "Session timeout". Nemojte nasedati na gluposti trolova koji su sebe prozvali strucnjacima zato sto znaju da skinu film sa torenta!
Takodje, post koji je postavila pahuljica ne treba uopste da vas uplasi jer je i to fake i maslo nekog trola koji sada pali masu. Prvo, otidjite na njihovu zvanicnu stranicu i videcete da takvog pisma uopste nema. A drugo, za ovakav problem sa kojim se suocavaju trenutno svi prijavljeni na lutriji se SIGURNO americka agencija ne bi obratila sa "HELLO EVERYONE" jer im zvanicna saopstenja ne pisu tinejdzeri.
Ja sam i juce i danas u par navrata proverio i za sebe i za devojku i naravno bilo je has not been...nakon toga se popnem ovde na forum da vdim da li se neko mozda javio i to je to. Taj postupak cu ponavljati sigurno u narednih nedelju dana dok kad pretpostavljam da ce sve doci na svoje.
Svima nama je ovo nepotrebno mucenje i radije bih zeleo da sam juce zasigurno saznao da nisam izvucen i procitao na forumu slavlje srecnika i da nastavim dalje sa zivotom nego ovako. Ali opet, nemojte gubiti zivce i vreme trazeci po netu odgovore na ove probleme jer cete svakako naici na neke budale kojima je trenutno smisao zivota da se zajebavaju sa ljudima-i tako krene to u krug i ispadne i ova glupa teorija sa session timeout.
Sretno svima u narednih par dana, pa da se barem petoro ljudi sa ovog foruma raduje

Fenomenalno, potpuno se slazem! Srecno i tebi i devojci :) jedva cekam da neko od forumasa objavi lepu vest, sigurna sam da cemo se uskoro radovati ovde! :)

zoom 06.05.2015 23:05

*Update: Thank you for your patience, everyone. We want to clarify the situation with Entrant Status Check. The system has randomly selected entrants for further processing. In the past 24+ hours, more than two million entrants have checked their status and more than 12,000 individuals have confirmed their selection for DV-2016 on the ESC site.
We understand some individuals are reporting error messages and are having trouble checking their status. Our technical team has confirmed that, at present, our systems are operating as normal, but they are investigating reported error messages. If you are having trouble accessing ESC, we recommend the following:
-- Continue to check back, perhaps in the evening when there is less internet traffic in your country.
-- Clear the cache in your internet browser.
-- Check your status by typing dvlottery.state.gov/ESC directly into your browser. Do not copy and paste the address.
-- Once you begin a session in Entrant Status Check, do not hit the “back” button.
We post statistics about how many people have been selected from each country, and will do so again this year. We will provide this information as soon as we are able. You can visit our website for prior year statistics: http://travel.state.gov/content/visa...tatistics.html

Marko3 06.05.2015 23:05

Upravo objavljeno (komentar):

U.S. Department of State: Consular Affairs Thank you for your patience, everyone.

We want to clarify the situation with Entrant Status Check.

The system has randomly selected entrants for further processing. In the past 24+ hours, more than two million entrants have checked their status and more than 12,000 individuals have confirmed their selection for DV-2016 on the ESC site.

We understand some individuals are reporting error messages and are having trouble checking their status. Our technical team has confirmed that, at present, our systems are operating as normal, but they are investigating reported error messages. If you are having trouble accessing ESC, we recommend the following:

-- Continue to check back, perhaps in the evening when there is less internet traffic in your country.
-- Clear the cache in your internet browser.
-- Check your status by typing dvlottery.state.gov/ESC directly into your browser. Do not copy and paste the address.
-- Once you begin a session in Entrant Status Check, do not hit the “back” button.

https://www.facebook.com/travelgov

goranm 06.05.2015 23:07

Evo malo statistike, doduse za 2012, ali nema veze.

http://www.usagreencardlottery.org/g...statistics.jsp

Serbia prijava=19,180 dobitnika=298 procenat=1.55%

prosle godine je izvuceno 399 dobitnika, a na sve to broj prijava u svetu je nesto opao bas posle DV 2012

http://www.wsj.com/articles/u-s-visa...nts-1415250362

Sad sve i da je sansa i dalje 1,5-1,6%, ovde je samo u ovoj temi bilo 200 "kukanja" kako niko nije izvucen. Trebalo bi da samo od clanova foruma imamo 3-4 dobitnika, pa tako je bilo svake godine i jos 20+ novih koji dodju posle 5-6 dana trazeci sta i kako.

Meni se tu nesto ne slaze.

JanaM 06.05.2015 23:09

Registrovala sam se da bih sa vama podelila moje iskustvo. Od momenta kada je bilo moguce proveriti rezultate pa do ovog trenutka, ja konstantno dobijam na dve prijave dva razlicita odgovora. Za supruga HAS NOT BEEN SELECTED, a za mene SESSION TIMED OUT. Ne radim dvoklik na submit, refresh ili back..sta vise probala sam sa razlicitih uredjaja ipad, tel, komp..sa razlicitih pretrazivaca, cak i iz razlicitih gradova jer sam od juce putovala i uvek dobijam potpuno isti odgovor. Da napomenem jos da proveru radim naizmenicno (suprug,ja,suprug,ja) i rezultati su uvek isti.

Pahuljica 06.05.2015 23:09

'Ajde da vjerujemo da od tih 12,000+ dobitnika niko nije registrovan ni na jednom forumu, niko ne koristi Twitter, kao ni FB.
Neka im je sa srecom, pa da se malo socijalizuju kad se presele u USA. :==D:

dejan1990 06.05.2015 23:12

@Shanon
ja ne zelim da sad ulazim u bespotrebnu raspravu objasnjavanja da li da se ti sa session nadaju ili ne ili kako je to moguce itd. Evo ukoliko zelis za moju prijavu cu ti napraviti screen shot i sa HAS NOT BEEN SELECTED i sa session timeout ako ce ti to nesto znaciti??
Ja sam se donekle i pomirio sa cinjenicom da nas nisu izvukli ali eto, kao kada polazes neki ispit a znas da ces pasti, opet cekas rezultate jer neka nada tinja. Tako mi je i sada a nemam nista od toga da se sad bzvz ubedjujemo ili da se nekome uliva nada a da za to validnih argumenata ne postoji.
Sto se tice zvanicnih obavestenja, priznajem samo ona sa zvanicnog sajta a ne sa drustvenih mreza jer ko zna ustvari kakve im osobe to i vode. A ako se neko vec hvata za "objave" na drustvenim mrezama, u ovom slucaju twiteru, da li npr neko stvarno misli da bi americki zvanicnik pisao slengom i recima koje su karakteristicne za neko chatovanje a ne FORMALAN text.
"No glitch! Several thousand have already confirmed selection thru site. As w/ any lottery, only small % are selected."
rec thru je ustvari skracenica za trough i ona se nikako ne sme koristiti u formalnoj/ozbiljnoj konverzaciji sto ce ti potvrditi bilo koji profesor engleskog jezika. Takodje se rec with NIKAKO ne sme pisati kao w/ ukoliko zelimo da pricamo o nekoj ozbiljnosti jer je rec o internet slengu. Tako da, ako ce se neko voditi ovim twitom kao merodavnim onda bi na njegovom kraju da bi bio jos apsurdniji i neozbiljniji nego sto vec jeste trebalo da stoji otprilike #YOLO.
Ponavljam, nemojte se ljudi opterecivati bzvz, samo sebi skodite, proveravajte rezultate u narednom periodu, bacite pogled po forumima da vidite da li se javila neka od tih "Several thousand" osoba i to je to

zoom 06.05.2015 23:12

@goranm: Imas i za proslu godinu:
http://travel.state.gov/content/dam/...02013-2015.pdf
http://travel.state.gov/content/visa...-entrants.html
Albanci su dobri, na 3 miliona stanovnika 200000 prijavljenih i 3000 dobitnika

@dejan1990: Na twitter-u svi pisu skracenicama posto je ogranicen broj karaktera. A verovatno isti ljudi update-uju sajt i FB/twitter

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 10:30.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.