Citat:
Prvobitno poslao korisnik sile2302
(Poruka 49320)
I ja se bojim ovog scenarija!
Mi smo ove godine izvučeni i dobili smo broj 39xxx.
E sada po iskustvo vas koji ste čitavu godinu se nadali, vjerovali, planirali .... i na kraju od toga nije bilo ništa, šta mislite da li postoji mogućnost, pošto je moja aplikacija izvučena sa visokim brojem, da supruga ove godine ponovo pošalje aplikaciju, gdje će navesti mene i kćerkicu, tako da ako nas nedo Bog ne pozovu na intervju imamo bar neku nadu ...
On čega se bojim da ne ispadne neki problem pa nas diskvalifikuju!? Šta mislite o ovoj varijanti?
|
Oboje mozete da opet aplicirate ove godine, bez nikakvog problema :suure:
|
duplo
Molim nekoga od starijih clanova forma...da mi kaze kako bilo da se prijavim jedanput kao npr Djordjevic,a druga prijava da ide na Dordevic...i kolike su sanse da provale....pored miliona i miliona aplikacija...
|
Ne zezaj se s tim: isti datum rodjenja, adresa, zena, djeca, slike... ma nece skontati nikako... ne zezaj se
|
| johnywalker |
09.10.2014 17:22 |
haha samo neka je lopovluka :) ali zanimljivo pitanje - jeste da ima slika koja te moze odati ali su imena drugacija a svi ostali podaci isti...hhhmmm...meni licno bi to bio prevelik rizik.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik edinze
(Poruka 49328)
Molim nekoga od starijih clanova forma...da mi kaze kako bilo da se prijavim jedanput kao npr Djordjevic,a druga prijava da ide na Dordevic...i kolike su sanse da provale....pored miliona i miliona aplikacija...
|
Ne mogu nasi ljudi ako ne pokusaju da zajebu, ukradu, podvale, prepisu, ako prijatelju samo napred registruj se pod Djordjevic, Dordevic, Dordjevic, Djordevic, pa onda gledaj i devojacko prezime tvoje zene eventualno i majcino prezime da nakalemis moze tu jedno 10ak prijava da se napravi sa varijacijama na prezime, plus varijacije na ime, Bog da te vidi.... svi smo mi budale da to radimo samo si ti pametan, svaka cast evo aplauza od mene :bravo::bravo::bravo::bravo:
|
????
Milose,sta je s tobom...jel ti to zena nije dala pa te neka nervoza trese...de se odtripuj,nemas razloga za stres,obolit ces...Niko nije rekao da ce isto biti i ucinjeno,da ce prijava biti uradjena na Djordjevic i Dordrevic,to je samo razmisljanje,diskusija,dijalog,razmjena iskustva...Mikisa i Johnywalker...hipoteticki pricam da bukve ne bi bile uvrjedjene,kolika je sansa realno da izvuku,opet se vracam na isto prezime,i Djordjevica i Dordevica,i npr ako jednog izvuku,npr Dordevica,provjeravat ce pretpostavljam sve oko toga prezimena,sve sitnice i pojedinosti,ne osvrcuci se i ne provjeravajuci Djordjevica,jer on,opet ponavljam hipoteticki,ne bi bio ni izvucen,zasto ga provjeravati...bez neke ukocenosti...volio bih da malo prodiskutujemo oko ovoga i neka svako radi sta mu je volja...
|
Citat:
(Poruka 49328)
|
Zanimljivo pitanje. Moje misljenje je da ne bi provalili, ali ko zna :D
I onako se oni igraju sa nama, zasto ne bismo i mi sa njima :)
|
| sile2302 |
10.10.2014 06:53 |
Can I only enter once during the registration period?
Yes, the law allows only one entry by or for each person during each registration period. The Department of
State uses sophisticated technology to detect multiple entries. Individuals with more than one entry will
be disqualified.
Evo šta piše u instrukcijama za apliciranje! E sada da li bi stvarno otkrili dvije aplikacije ... ne znam, ali ja nebih rizikovao!
|
I da stavis razlicito prezime i razlicite slike, mnogo je drugih podataka koji su isti koje moze sistem uociti i odbaciti te kao duplu prijavu, narocito jer si porodican (puno istih podataka). Veliki rizik koji se po meni ne isplati. OK, kapiram i ja sam za svaki vid borbe jer od postenja nema nista u zivotu, ali mislim da ovo nije taj koristan pokusaj da se nesto pametno ucini.
Onako iskreno: Da sam sam ja bih to pokusao, uneo razlicito prezime, razlicitu sliku, kod datuma rodjenja namerno pogresio (kasnije ispravio u prvim obrascima i objasnio da sam greskom u prijavio tako upisao). To bi bilo dovoljno da prijava bude potpuno razlicita. Proslo bi sigurno za pojedinca, ali porodicno tesko.
|
Citat:
(Poruka 49328)
|
Evo da ti kažem moje iskustvo, doduše ne sa GK. Moj kum ima apsolutno isto prezime koje si naveo. U starom pasošu, samim tim i u vizi (B2) je pisalo Đorđević, pošto je pasoš istekao, izvadio je nov, ali u policijskoj stanici gde je vadio (program, čovek, mašina.... etc) je napisao/la DJORDJEVIC, sa izgovorom, da je "sada takav program?!?". Pošto viza i dalje traje, mora da je menja, jer ne piše isto (po njima nije isto prezime) kao u pasošu.
Rezime: popunjavajte kao što piše u pasošu
p.s. nemoj da se zezaš, nisu oni tako naivni
|
| Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 01:57. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.