![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » DV-2016 Zvanicno na www.travel.state.gov » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Na radost svih nas koji nestrpljivo cekamo, lutrija se nastavlja. Prijavljivanje na DV-2016 pocinje Wednesday, October 1, 2014 at 12:00.
Zvanican podatak na stranici http://travel.state.gov/content/visa...tructions.html Srecno ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Vec sam skoro poceo gubiti nadu. Puna mi je bila kapa raznih dezinformacija po raznim sajtovima. Valjda ce nam se ovog puta posreciti!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() good luck!!!
|
|||
|
|||
![]()
Odlicno, ove godine prijavljujem cijeli komsiluk :-)
|
|
||||
|
||||
![]()
Komsinice! Obrati paznju na pedeset karaktera u porukama da ne bi dobila opomenu od admin.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Hvala Bogu, vec sam pomislio da sam baksuz tezak....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Odlicna vest
![]() Srecno. Al ove god se prijavljujem i zaboravljam na to do Maja. Pa ako bude bude, ako ne idemo dalje.
|
|||
|
|||
![]()
Pa internet masinerija i razni smaratori poput drustvenih mreza svaki dan dovode stotine novih igraca, kakve crne novine i tv, to je nista naspram interneta. Ova prica se ne moze ugusiti reklamno! Jasno je i vrapcima na grani da ovo vodi tome da ce polako cela drzava igrati lutriju u narednim godinama (ako je bude), i obesmisliti sanse za dobitak.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ne razumem neke ljude zbog cega su ogorceni na te neke nove ljude koji se prijavljuju? Zar tolika pakost postoji medju Vama? Evo ja se prvi put prijavljujem ove godine i voleo bi da me izvuku, a po najvise bi voleo kada bi postojale neke sanse da se izvuku svi ljudi koji su ne zadovoljni zivotom u Srbiji. Gledajte malo i na druge ljude i njihov zivot dal im je tesko. Naravno da sam i ja protivnik ovih koji se prijave i misle da ce sve dobiti. Ovo je ono kad kazete, pocinjem zivot iz pocetka od same nule ili okrecem drugi list. Zelim svima srecu ove godine
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
DV-2015 - prvi put, 2 prijave - IZVUCENI 22.05.2014. - popunjeni formulari 19.02.2015. - lekarski 24.02.2015. - intervju/odobrene vize/Administrative processing 26.03.2015. - konacno stigli pasosi (sa vizama) 28.03.2015. - kupljene karte 24.06.2015. - NYC resident ![]() 01.04.2016. - Garden State |
![]() |
|
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Dv-2016 | Anna085 | Prijava na Lutriju | 291 | 08.10.2015 18:51 |
Work and Travel | srboljub89 | Vaša strana | 1 | 27.11.2013 20:47 |
Dva studenta iz Kule teško povređena (Work & Travel) - potrebna finansijska pomoc | vuxanne | Vaša strana | 4 | 16.10.2013 15:51 |
US Travel Guides | xeg | Lokacije u USA | 136 | 31.08.2013 22:02 |
mail od U.S. Department of State | banej86 | Stare teme | 107 | 27.07.2011 16:48 |
![]() |