ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Vaša strana (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=11)
-   -   Mediji u USA i ex-YU: slicnosti, razlike i njihov uticaj na opstu kulturu (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=588)

united 777 20.11.2009 04:39

a i laz je da USA kladionice nisu dobre i da sam ti ja savetovao da budesh neposten.....to nije fer soliterac

united 777 20.11.2009 05:03

idem da spavam.....

kad se sutra probudish da nam objasnish sta bi nam radio i kako bi nas zlostavljao da si samo jednom bio u USA kad si sad ovako napokovan a autobuse si video za zivota.Kako to jedan mladi Srbin prica o postenju a da ga za to niko ne pita
Evo dila

Da nam odash tajnu kako jedan ''posteni ''kladionicar ,namzan ,izmazan svim bojama po Beogradskim soliterinma tako divno i nasushno prica o USA a da tamo nije nikad bio....zar to nije vrhunac licemerstva i folirancije.
Da nam pojasnish kako to moze da bude fer i posteno.
Nisu ti ovo mediji pa da obmanjujesh ovo je sasvim obican forum u kojem ljudi zele da cuju iskustva drugih a ne tvoje polu istine,misljenje,i wiki-informacije.
Sve to objasni...zapravo samo reci jedno kako ti to sve znash a ustvari nisi siguran u to....ako u tome uspeh reci cu ti jedni anegdotu iz aviona

Zana 20.11.2009 09:02

Interesantno. Ova tema moze da se iskoristi kao prilog analizi uticaja Mass Media na medjusobnu komunikaciju i nacin izrazavanja...

srdjevic 20.11.2009 09:35

@dejancic: Kako sam imao zadovoljstvo da pročitam celu temu (doduše, nakon filtracije), imam utisak da treba da ostane.... Zanimljiva do bola. :bravo:

@Žana: kontam da ovo mora da ostane na forumu... Ne fali ništa, a već su je isekli iz teme koju su uništili. :;D:

@united 777: čujem da su ti 3 posta editovana zbog psovki, na idućoj ti ide temp.ban od 2 nedelje.... Mislim da je fer. Dobrodošao na forum. :pozz:

dreadnot 20.11.2009 11:45

Prvo sam procitao post iznad mog, pa sam bas hteo da vidim sta je to toliko zanimljivo. Procitao sam sve od pocetka... Sada se pitam zasto... Sta je tu zanimljivo... Odavno nisam citao ispraznije prepucavanje...
Mogu da razumem da neko nekog kritikuje zato sto pise i iznosi misljenje o necemu o cemu nema saznanje iz prve ruke, ali da na to potrosi 6 strana???? Uostalom, zar nije krenulo od medija ovde i tamo i njihovog kvaliteta? Da li moramo da odemo u USA da bi pogledali njihove serije, show programe i sl., da bi mogli kompetentno da pisemo o njima?
Mozda ja imam iskrivljeno shvatanje sta je forum, ali kad vidim da se dvojica prepucavaju iz posta u post, meni to vishe lici na chat nego na forumsko postovanje...
Konacno, ako neko vec ima silno iskustvo o zivotu u USA, neka ga radije podeli sa nama koji ga tek sticemo, umesto sto dokazuje drugima da nemaju pojma i pisu napamet... to je mnogo korisnije, svrsishodnije, a i stedi vreme uludo potroseno na citanje ispraznih postova...

srdjevic 20.11.2009 12:58

Ajde da se obrazložim, kratko...
Krenuli su u teški offtopic obojica, i morali su biti pomereni iz one teme. To što su obojica odlučili da se javno prepucavaju - to je njihova stvar. Ja nemam razloga da ijednom od njih brišem postove, kada nikad ne znaš za šta ovo može da posluži, a (od sad) je najlakše zaključati temu kad "presuši".
Prebačeni su u forum Vaša strana, koji je upravo to... ovo je jedini forum koji služi za pisanje o sebi. Obojica se ovde predstavljaju u svetlu kakvom sami žele, pred celom zajednicom. Zašto bih ja to njima dvojici uskratio?

To što se tako slatko prepucavaju, svaki na svoj fazon, i ni jedan ne odstupa, evo već koja stranica, to je meni bilo zanimljivo... Ja to gledam sa jedne totalno druge strane, valjda. Tipa, javno se cimati tako bez razloga, a ni teme nema, koliko vidim... :blink: ali evo idu stranice, jedna po jedna... Možda do kraja bude ovde i bitnih informacija nekih.... :grin:

united 777 20.11.2009 12:59

Izvinjavam se svim ljudima na forumu ako su imali problem bilo kakve vrste citajuci ''moja'' ,''prepucavanja'' sa onim decko.

Momcic je video dekana upisao fakultet i hodniku istog shapucumu devojke....vec je odlazio u toku noci i u Ameriku...ljudi...surovo vaspitan na postulatima 90-tih ,mudar,ostar Srbin koji ne da na sebe ,pritom je posten do bola.Zahvaljujuci nocnom-predanom radu u nekoj od kladionica Beograda dao je sebi za pravu da ljudima prica o GC,USA i svojim prijateljima iz okoline Novog Sada.I neka j sve to radio ...neka je ''predao'' za GC neka ide u tu Ameriku samo nemoj da nam o tome prica.Mi zelimo iskustva i misljenja ljudi a ne mastarije nekog novo- Beogradskog fakultetlije kome su glavni problem u buducem Americkom zivotu gay-crnci..itd...ili ona ''tata video sam Ameriku preko serija''

pozdrav

united 777 20.11.2009 14:39

Josh bih dodao za kraj,

Registrovao sam se na ovom forumu iz cistog osecaja i gradjanske svesti-savesti.Pokushao sam da shvatim i ne znam dali sam uspeo.Ovaj FORUM je nasusna potreba ljudi da se iskreno informishu o programu GC.Iskustvima ljudi koji su to proziveli.A registrovani forumashi prosto imaju potrebu da ''progutaju sve ono sto misle da je vazno i sto ce da im pomogne u daljem usavrsavanju u vezi programa pa i same Amerike.....iskustva,cinjenice,egzaktnosti..
Mislim da moje prepucavanje od sinoc nije imalo tezinu neke knjizevne vrednosti-daleko od toga..cak je bilo izpreplitano pravopisnim greskama zbog mog nocnog-adrenalinskog ''kuckanja'' i shvatanja problematike na taj nacin.
ne bih nista vishe rekao o liku koji mi se ''suprostavio''vec cu samo reci..pusti da pricaju-kuckaju ljudi koji imaju sta da nam kazu ,koji su to prosli,bili,videli,razocarali se,odusevili...a tvoje frustrirano ''vazno'' 'pre-napucano'' tatino i mamino ''znanje'' ostavi za sebe i svoje drustvo.Mnogo bi bilo postenije da nesto PITASH.Veruj mi bilo bi ti mnogo lakshe u zivotu.....

dejancic 20.11.2009 17:04

Citat:

Prvobitno poslao korisnik united 777 (Poruka 12796)
Josh bih dodao za kraj,

Kakav crni kraj, sad kad mi je Srdjevic dao odresene prste da pisem sta hoce iskoristio bih priliku da citiram savremenog ''Edmund-a'': And get ready, 'cause this shit's about to get heavy... :;D:

Citat:

Registrovao sam se na ovom forumu iz cistog osecaja

Jel to onog soliterskog?
Citat:

Pokushao sam da shvatim i ne znam dali sam uspeo.

Nisi, niti ces, samo ces se razocarati kada shvatis da tvoj koeficijent inteligencije nazalost pored svih muka koje si nam vec naveo ima i problem sa potencijom.
Citat:

Mislim da moje prepucavanje od sinoc nije imalo tezinu neke knjizevne vrednosti

Prepucavanje nije tvoje, nego nase... Jos ces naterati ljude da pomisle da si se sam sa sobom grudvao. Nije da te branim, nego ne bih da posle po forumu pricaju da sam se raspravljao sa ludakom.
Citat:

cak je bilo izpreplitano pravopisnim greskama zbog mog nocnog-adrenalinskog ''kuckanja''

Tebi je proradio adrenalin od kuckanja u tastaturu?!?!?! Ja zaista pokusavam da te, zarad svoje reputacije, predstavim ljudima kao normalnog, a ti se zakopavas sve dublje i dublje.

Citat:

ne bih nista vishe rekao o liku koji mi se ''suprostavio''

Pise se suprotstavio, i ispravno napisano zvuci nekako surovo. Ja sam napisao post upucen osobi koja se krije iza profila sa slikom tvog nick-a. On je za razliku od tebe bar pokusavao da pise pravilno, ako ne i pisao, ali nije hteo da mi objasni to sto pise, pa si se pojavio ti. Tako da sukoba nema, samo razmena misljenjana. Da li ce se to nekome svideti ili ne, Boze moj. Nadam se da sam bar jednu osobu nasmejao, jer na kraju krajeva pored ubijanja vremena, to mi je i bio cilj. Morao sam nekako da se iskupim za salve smeha koji si ti u meni izazivao.
Sad kad smo dobili Srdjevicev pristanak da nastavimo, brisem ti dva zuta kartona, a i zanemaricu pretpostavku da si patoloski lazov temeljenu na tvojim postovima u kojima, izmedju ostalog, konstantno ignorises moje pitanje da nam napises nesto iz svog bogatog zivotnog iskustva...
Ajd' sad ti...

dejancic 20.11.2009 18:32

Citat:

Prvobitno poslao korisnik dreadnot (Poruka 12789)
Prvo sam procitao post iznad mog, pa sam bas hteo da vidim sta je to toliko zanimljivo. Procitao sam sve od pocetka... Sada se pitam zasto... Sta je tu zanimljivo... Odavno nisam citao ispraznije prepucavanje...
Mogu da razumem da neko nekog kritikuje zato sto pise i iznosi misljenje o necemu o cemu nema saznanje iz prve ruke, ali da na to potrosi 6 strana???? Uostalom, zar nije krenulo od medija ovde i tamo i njihovog kvaliteta? Da li moramo da odemo u USA da bi pogledali njihove serije, show programe i sl., da bi mogli kompetentno da pisemo o njima?
Mozda ja imam iskrivljeno shvatanje sta je forum, ali kad vidim da se dvojica prepucavaju iz posta u post, meni to vishe lici na chat nego na forumsko postovanje...
Konacno, ako neko vec ima silno iskustvo o zivotu u USA, neka ga radije podeli sa nama koji ga tek sticemo, umesto sto dokazuje drugima da nemaju pojma i pisu napamet... to je mnogo korisnije, svrsishodnije, a i stedi vreme uludo potroseno na citanje ispraznih postova...

Slazem se sa svim navedenim. I posto sam se vec izvinuo Srdjevicu, javno se izvinjavam svim clanovima foruma za ovakvu nepotrebnu raspravu oko banalne stvari.

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 00:33.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.