-
Vaša strana
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=11)
united 777 |
20.11.2009 19:57 |
''pravljaci knjiga'' je shala .....znash ti vrlo dobro kao se nazivaju ljudi koji na Holivud Parku prave kvotice za konjice....i pusti mo Srdjevica..on moze samo da nas banuje...a to da ja polako ucim od tebe..sto da ne
|
united 777 |
20.11.2009 20:02 |
i znash sta ,iskreno...ja sam mislio da sam veliki serator....ali i ti si opasan..drvimo se do 6am, pa danas a ti dalje ....nema veze ja sam pocetnik u ovome i dobro sam ti se suprostavio ,ociglednom kralju foruma..idem sad napolje da se provozam i pojedem jedam mek-necu misliti na tebe a i na crnece:;D:
|
dejancic |
20.11.2009 20:02 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik united 777
(Poruka 12815)
Nisi ukapirao ova'' nasha'' tema uopste nije losha ali je mi sad zavrsavamo posto nismo moroni....nista nisi slagao,tu si miran,nisi vredjao-super.Bicesh u USA i prevazici cesh nas sve.....ako bog da....tada vishe necesh biti Dejancic koji nagadja vec Dejan koji zna sta hoce i zna sta prica...evo iskreno bez imalo cinizma...Ja uopste i ne znam kako sam se neiskusno upleo u sve ovo, mesto da sam ti napisao samo jednu recenicu...NISI SIGURAN U TO....pozz
|
Ni jedna tema nije losa, samo ljudi izvlace pogresne zakljucke iz njih. Ti i ja smo sinoc ubijali dosadu i izvlacenjem iz konteksta i cinicnim komentarima pokusavali da isprovociramo jedan drugog. Da li ce nam neko zameriti zbog toga, Boze moj, sta je tu je.
Ja vec sada znam sta hocu, a da li cu to i ostvariti videcemo...
I gresis u samo jednoj stvari, ja sam poceo diskusiju o medijima bas naprotiv zato sto jesam siguran u to. Od mojih skoro 200 postova vecina se svodi na salu, a samo mali broj na suve i korisne informacije. Kao takvog su me clanovi prihvatili ili ne. Ali one stvari u koje sam siguran sam spreman i da branim...
I bas mi je zao ako ubuduce ne naidjemo opet na neku razliku u misljenjima koju smo spremni obojica argumentovano da branimo...
|
dejancic |
20.11.2009 20:05 |
Citat:
(Poruka 12819)
i znash sta ,iskreno...ja sam mislio da sam veliki serator....ali i ti si opasan..drvimo se do 6am, pa danas a ti dalje ....nema veze ja sam pocetnik u ovome i dobro sam ti se suprostavio ,ociglednom kralju foruma..idem sad napolje da se provozam i pojedem jedam mek-necu misliti na tebe a i na crnece:;D:
|
Brisi ono kralj foruma banovace te Srdjevic. :grin:
Pojedi i dream pie na moj racun :;D:
|
united 777 |
20.11.2009 20:13 |
[quote=dejancic;12820]Ni jedna tema nije losa, samo ljudi izvlace pogresne zakljucke iz njih. Ti i ja smo sinoc ubijali dosadu i izvlacenjem iz konteksta i cinicnim komentarima pokusavali da isprovociramo jedan drugog. Da li ce nam neko zameriti zbog toga, Boze moj, sta je tu je.
Ja vec sada znam sta hocu, a da li cu to i ostvariti videcemo...
I gresis u samo jednoj stvari, ja sam poceo diskusiju o medijima bas naprotiv zato sto jesam siguran u to. Od mojih skoro 200 postova vecina se svodi na salu, a samo mali broj na suve i korisne informacije. Kao takvog su me clanovi prihvatili ili ne. Ali one stvari u koje sam siguran sam spreman i da branim...
I bas mi je zao ako ubuduce ne naidjemo opet na neku razliku u misljenjima koju smo spremni obo
ja nisam vishe sprema da branim svoje stavove na forumima.....a i nehajem za stavove i prihvatanja vecine....samo ponekad iznesem misljenje za koje mislim da je ''sazrelo''..idem ..sve najbolje........+si puko na CArolinu sinoc:naughty:
|
Jao ljudi jel bilo dosta!? Jedno je rasprava sa pocetka (koja je izgubila smisao) a drugo je prepucavanje na licnoj ili zamisljenoj licnoj osnovi, pa cak i ako pokusavate samo da ubijete dosadu. Moze to i preko pp.
Nekako mi je glupo i osecam se odgovornim sto sam uopste ulazio u pojasnjavanje. To sam ucinio najvise zbog Dejancicevog komentara da "...bolje da porade malo na sebi nego...".
Shvatio sam kuda ta rasprava vodi, pa sam odustao na vreme...
|
dejancic |
20.11.2009 20:20 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik nemili
(Poruka 12823)
Moze to i preko pp.
|
Moze, a ne mora :grin:
Citat:
(Poruka 12823)
Nekako mi je glupo i osecam se odgovornim sto sam uopste ulazio u pojasnjavanje. To sam ucinio najvise zbog Dejancicevog komentara da "...bolje da porade malo na sebi nego...".
|
Komentar nije bio zlonameran, i nijedan moj nije.
Citat:
(Poruka 12823)
Shvatio sam kuda ta rasprava vodi, pa sam odustao na vreme...
|
Vodi ka objasnjenju i razlaganju stavova filozofa kojeg si citirao. Cim mi to bude jasno, mozemo o medijima i razlikama u njima do mile volje...
|
dejancic |
20.11.2009 20:22 |
Citat:
(Poruka 12822)
+si puko na CArolinu sinoc:naughty:
|
Nisam, sporadicno se kladim samo kad mi neko od poverenja preporuci nesto. Meridian odavno nije omanuo u listi pa ni ja odavno nisam na svoju ruku uplatio tiket :grin:
|
Sloba_Kg |
21.11.2009 09:54 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik dejancic
(Poruka 12825)
Nisam, sporadicno se kladim samo kad mi neko od poverenja preporuci nesto. Meridian odavno nije omanuo u listi pa ni ja odavno nisam na svoju ruku uplatio tiket :grin:
|
Ne znam skoro nista o kladjenju ali cini mi se da si pomenuo da toga ovde u USA nema. Ima i te kako, jedna moja co-worker se redovno kladi na NFL i na NCAA football.
ne znam kako i da li je legalno ali toga ima. Pa ti sad ako hoces neke tips mogu da je pitam, naravno necu postovati ovde jer tema nije kladjenje (u stvari ja posle svih 9 procitanih stranica i ne znam gde ste zapoceli temu, a da mediji u USA) svejedno, bilo je zanimljivo citati ovo makar i u pola 4 ujutru.
Danas(juce) sam upoznao momke iz Bosne ovde blizu mene rade i jedan od njih je zaludjen za Farmu, kaze placa 2 pinka preko satelita samo zbog toga :)
Sto se medija tice na poslu nam je stalno ukljucen ESPN i juce ubise u pojam sa igranjem rukom Henry-a i sa onom najgrubljom fudbalerkom na svetu...
|
dejancic |
21.11.2009 13:20 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Sloba_Kg
(Poruka 12842)
Ne znam skoro nista o kladjenju ali cini mi se da si pomenuo da toga ovde u USA nema. Ima i te kako, jedna moja co-worker se redovno kladi na NFL i na NCAA football.
ne znam kako i da li je legalno ali toga ima. Pa ti sad ako hoces neke tips mogu da je pitam, naravno necu postovati ovde jer tema nije kladjenje
|
Hvala na tipu, ali onog momenta kada sam izvucen na zelenoj lutriji sam zatvorio sve kladionicarske naloge koje sam imao. Imao sam i jos uvek imam puno stvari da zavrsim pre nego da, ako Bog da, odem u SAD tako da sam se trudio da eliminisem sve stvari koje mi nepotrebno odvlace vreme.
Sa kladjenjem cu mozda nastaviti kada se docepam Amerike, jer cu imati zadovoljstvo da sa mnogo manje udaljenosti pratim meni omiljene sportove. A naravno postoji i vremenski procep dok informacije iz Amerike ne dodju do Evrope, ljudi koji se klade znaju o cemu pricam, pa ko to iskoristi uglavnom lepo prolazi :;D:
Citat:
(Poruka 12842)
Danas(juce) sam upoznao momke iz Bosne ovde blizu mene rade i jedan od njih je zaludjen za Farmu, kaze placa 2 pinka preko satelita samo zbog toga :)
|
Meni su po pitanju farme apsolutni hit roditelji mog druga koji gledaju u razlicitim sobama, a onda se nalaze u trpezariji i krece ono: Jesi videla kad je Maja rekla ono i jesi video kad je Igor ono...:grin:
Citat:
(Poruka 12842)
Sto se medija tice na poslu nam je stalno ukljucen ESPN i juce ubise u pojam sa igranjem rukom Henry-a i sa onom najgrubljom fudbalerkom na svetu...
|
Sta da ti kazem, ako zbog obima posla ne budete vise mogli da pomno pratite ESPN, seti me se pa me bar na privremeno zaposlite da gledam umesto vas i da vam prepricavam :grin:
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 20:46. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.