ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Stare teme (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=22)
-   -   pomoc kod prijave? (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1149)

bigas13 03.10.2012 14:48

pomoc kod prijave?

naime kod pitanja 8e. District/County/Province/State sta tacno treba da napisem. ja sam iz novog sada .
i kod pitanja 12. What is the highest level of education you have achieved, as of today? zavrsio sam fakultet . da li je to university degree? hvala

bigas13 03.10.2012 15:36

i jos kod 6. Country of Eligibility for the DV Program ako odgovorim sa yes da li moram i sledecem pitanju If not, you must enter the country from which you are claiming eligibility da trazim zemlju ili ne ? mislim da ne treba al rek bolje da pitam nego da zeznem.. hvala..

radt 03.10.2012 15:43

ja zivim sa momkom, vec godinu dana, da li treba da navodim njegove podatke u prijavi?

Mirzek 03.10.2012 16:14

Citat:

Prvobitno poslao korisnik bigas13 (Poruka 32057)
i jos kod 6. Country of Eligibility for the DV Program ako odgovorim sa yes da li moram i sledecem pitanju If not, you must enter the country from which you are claiming eligibility da trazim zemlju ili ne ? mislim da ne treba al rek bolje da pitam nego da zeznem.. hvala..

Posto tvoja zemlja moze da se ucestvuje u programu GCL onda na "If not" ne treba odgovarati. :)

Mirzek 03.10.2012 16:16

Citat:

Prvobitno poslao korisnik radt (Poruka 32058)
ja zivim sa momkom, vec godinu dana, da li treba da navodim njegove podatke u prijavi?

U slucaju da ste vencani onda mozes.A posto niste onda NE(ako niste). Svako zasebno nek popuni formular.Ako neko dobije onda se vencajte :)

Jack Sparrow 03.10.2012 18:11

Da ne otvaram novu temo,kako mogu da proverim da se nisam prijavio 2 puta ako je i moguce dva puta da prodje prijava,prvo mi je bio kad sam trebao sve da potvrdim neki eror na stranici i pisalo da risfresujem stranu i da cekam,medjutim nista se nije desavalo pa sam onda sve opet popunio i to je proslo.
Da li je moguce da su mogle dve prijave da mi prodju sto automatski znaci diskvalifikacija,kako to mogu da proverim
Pozz

bigas13 03.10.2012 18:15

da li iko moze da odgovori?

naime kod pitanja 8e. District/County/Province/State sta tacno treba da napisem. ja sam iz novog sada .
i kod pitanja 12. What is the highest level of education you have achieved, as of today? zavrsio sam fakultet . da li je to university degree? hvala

kovac80 03.10.2012 18:17

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Jack Sparrow (Poruka 32071)
Da ne otvaram novu temu,kako mogu da proverim da se nisam prijavio 2 puta ako je i moguce dva puta da prodje prijava,prvo mi je bio kad sam trebao sve da potvrdim neki eror na stranici i pisalo da risfresujem stranu i da cekam,medjutim nista se nije desavalo pa sam onda sve opet popunio i to je proslo.
Da li je moguce da su mogle dve prijave da mi prodju sto automatski znaci diskvalifikacija,kako to mogu da proverim
Pozz

Zvuci kao da si prvi put napravio gresku, vratilo te je na prvu stranu, ispravio si gresku i onda je proslo.

Jack Sparrow 03.10.2012 18:27

Citat:

Prvobitno poslao korisnik kovac80 (Poruka 32073)
Zvuci kao da si prvi put napravio gresku, vratilo te je na prvu stranu, ispravio si gresku i onda je proslo.

Pa tako mi je i pisalo da koristim opciju back,jel mislis da je dobro proslo?

kovac80 03.10.2012 19:20

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Jack Sparrow (Poruka 32074)
Pa tako mi je i pisalo da koristim opciju back,jel mislis da je dobro proslo?

Jeli ti se otvorila zadnja stranica? Jesi li uzeo confirmation number? Ako jeste, mislim da ne treba da brines. Mislim (nisam siguran) da se ne bi mogao dva puta registrovati sa istim podacima.

Jack Sparrow 03.10.2012 19:40

Citat:

Prvobitno poslao korisnik kovac80 (Poruka 32080)
Jeli ti se otvorila zadnja stranica? Jesi li uzeo confirmation number? Ako jeste, mislim da ne treba da brines. Mislim (nisam siguran) da se ne bi mogao dva puta registrovati sa istim podacima.

Da drugi put sam dobio confirmation number,mada ja mislim da moze se dva puta registrovati,ti nigde neukucavas maticni broj ili bilo sta,moguce je da dva coveka zive na istoj adresi sa istim imenom i prezimenom.

Johnny K. 03.10.2012 19:56

greska kod prijavljivanja

Meni se to isto danas desilo.Dugo sam cekao da mi se pokaze broj potvrde i na kraju sam ponovio continue.Pojavila se greska i mogucnost da idem na osvezi, sto sam i ucinio i sada ne znam sta da uradim, jer jos imam mogucnost da idem na continue.Ne znam da li ce to biti protumaceno kao drugo prijavljivanje, jer su svi podaci primljeni

bigas13 03.10.2012 22:45

da li iko zna??

oskark 03.10.2012 23:31

Citat:

Prvobitno poslao korisnik bigas13 (Poruka 32097)

Pa pises normalno. Novi Sad, Vojvodina, Serbia...

Ako si zavrsio fakultet onda je university degree.

nidal 04.10.2012 00:31

Sta u delu sa podacima za spouse last/familly name pisem moje udato ili devojacko prezime?

dulobar 04.10.2012 09:16

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Jack Sparrow (Poruka 32070)
Da ne otvaram novu temo,kako mogu da proverim da se nisam prijavio 2 puta ako je i moguce dva puta da prodje prijava,prvo mi je bio kad sam trebao sve da potvrdim neki eror na stranici i pisalo da risfresujem stranu i da cekam,medjutim nista se nije desavalo pa sam onda sve opet popunio i to je proslo.
Pozz

Sve bi trebalo biti u redu. Meni se ista stvar dogodila, a prijavio sam se prvog dana.
Izbacilo mi je u smislu prazna stranica, grešku što već (jednostavno nije reagiralo od prve) nakon što sam kod potvrde podataka jednom pritisnuo submit.
Ja nisam ispunio sve ponovo od početka već sam se jednostavno vratio nazad koristeći browser (jedini način kako sam mogao), pritisnuo submit još jednom i dobio sam tada Confirmation Number.
Isto me blaga panika uhvatila, pitao ovdje na forumu da bi došli do zaključka da je u pitanju overload servera zbog mnogobrojnih prijava. Ne može i ne bi smjelo šta da bude dupla prijava jer dobio si samo jednom taj Confirmation Number kad ti je iz drugog puta reagiralo kao i meni tako da je sve ok. :)

draskoni 04.10.2012 10:00

I ja imam nedoumice za pitanje 8.Mailing Addres:

Sta stavljam pod 8d i 8e? Posto sam iz Ivanjice,da li stavljam:
8d.Ivanjica(samo) i 8e.Ivanjica,Serbia??

tobi 04.10.2012 11:28

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Jack Sparrow (Poruka 32084)
Da drugi put sam dobio confirmation number,mada ja mislim da moze se dva puta registrovati,ti nigde neukucavas maticni broj ili bilo sta,moguce je da dva coveka zive na istoj adresi sa istim imenom i prezimenom.

Imam jedno pitanje?Kako cu aplicirati ako imam 3 godisnju skolu??I sta trebam uciniti??

čikorita 04.10.2012 11:58

Treba mi mala pomoc za par polja, kome nije tesko :ajojoj:

1. 8a. In Care Of
Mogu li ovdje da upisem ocevo ime i prezime, kao primalac, ili da ne popunjavam uopste ovo polje ako nije znacajno?

2. 8b. Address Line 1
Kako da podesim ime ulice engleskom jeziku? Ako je, primjera radi, ulica Marka Marulica 12, sta tacno da ukucam?

3. 8c. Address Line 2
Sta se ovdje popunjava? Je li neka alternativna adresa ili?

4. 8e. District/County/Province/State
Nije mi bas najjasnije sta da ovdje upisem. Iz Sarajeva sam inace.

I sto se fotografije tice, pogledala sam pravila, ali nisam vidjela negdje ima li veze da li je kosa pustena ili ne? :==D: Mozda zvuci smijesno ali meni jednom kada sam se slikala za pasos ne dadose da ostavim kosu svezanu u rep :tot:

Hvala unaprijed.

oskark 04.10.2012 18:01

Posto vec treci put pokusavam da napisem poruku, uvek mi se nesto zaglupi browser, napisacu samo u kratke crte.
Adrese pisete onako kao sto vam i jeste. Ne znam zasto svi razmisljate toliko o adresi, svakako preko adrese se ne salje nista. Adresu pisete kao da sa letovanja saljete razglednicu kuci. Nista vise nista manje

1. 8a. In Care Of
Mogu li ovdje da upisem ocevo ime i prezime, kao primalac, ili da ne popunjavam uopste ovo polje ako nije znacajno?
(Ovde pises tvoje ime ako zivis na adresi ako sto i tvoji roditelji, ako ne onda mozes da pises ocevo ime. Bas ako sto kaze, kome je namenjena posta. Ako neces da stavis svoju adresu iz nekog razloga, i odlucis da stavis prijateljevu adresu, naravno da ces pisati ime ko zivi tamo)

2. 8b. Address Line 1
Kako da podesim ime ulice engleskom jeziku? Ako je, primjera radi, ulica Marka Marulica 12, sta tacno da ukucam?
(Pises adesu kao sto i jeste, nist se ne menja. imena , adrese i imena gradova(sem glavnih) ostaje isti. Dakle stavljas kao sto i pise.)

3. 8c. Address Line 2
(Ovde stavljas ako zivis u stanu,pa recimo broj stana, ulaza, lamela, sprat.)

(Ne znam kako je to kod vas tacno podeljeno, al u Srbiji se pise recimo: Novi Sad, Vojvodina, Serbia. Znaci: Grad, Pokrajna, Drzava.)

I sto se fotografije tice, pogledala sam pravila, ali nisam vidjela negdje ima li veze da li je kosa pustena ili ne? :==D: Mozda zvuci smijesno ali meni jednom kada sam se slikala za pasos ne dadose da ostavim kosu svezanu u rep :tot:

Hvala unaprijed.

Za sliku ne znam da ti odgovorim, jer nisam nasao nigde u uputstvima sta sa kosom. Generalno mizslim da to nije problem. Al neka ti odgovori neko ko ima duzu kosu, a da ima iskustva.

oskark 04.10.2012 18:06

Citat:

Prvobitno poslao korisnik draskoni (Poruka 32115)
I ja imam nedoumice za pitanje 8.Mailing Addres:

Sta stavljam pod 8d i 8e? Posto sam iz Ivanjice,da li stavljam:
8d.Ivanjica(samo) i 8e.Ivanjica,Serbia??

Pa upisi, pod d. ivanjica, a pod e. stavi pokrajnu, ili mozes da ostavis i prazno, jer mi je malo cudno da stoji Ivanjica, Ivanjica, Serbia.

RockBett 04.10.2012 19:38

Citat:

Prvobitno poslao korisnik oskark (Poruka 32142)
Posto vec treci put pokusavam da napisem poruku, uvek mi se nesto zaglupi browser, napisacu samo u kratke crte.
Adrese pisete onako kao sto vam i jeste. Ne znam zasto svi razmisljate toliko o adresi, svakako preko adrese se ne salje nista. Adresu pisete kao da sa letovanja saljete razglednicu kuci. Nista vise nista manje

1. 8a. In Care Of
(Ovde pises tvoje ime ako zivis na adresi ako sto i tvoji roditelji, ako ne onda mozes da pises ocevo ime. Bas ako sto kaze, kome je namenjena posta. Ako neces da stavis svoju adresu iz nekog razloga, i odlucis da stavis prijateljevu adresu, naravno da ces pisati ime ko zivi tamo)

2. 8b. Address Line 1
(Pises adesu kao sto i jeste, nist se ne menja. imena , adrese i imena gradova(sem glavnih) ostaje isti. Dakle stavljas kao sto i pise.)

3. 8c. Address Line 2

(Ne znam kako je to kod vas tacno podeljeno, al u Srbiji se pise recimo: Novi Sad, Vojvodina, Serbia. Znaci: Grad, Pokrajna, Drzava.)

Hvala unaprijed.

Za sliku ne znam da ti odgovorim, jer nisam nasao nigde u uputstvima sta sa kosom. Generalno mizslim da to nije problem. Al neka ti odgovori neko ko ima duzu kosu, a da ima iskustva.

8a. In Care Of , to sam ostavio prazno, kao i adress Line 2, nije me vraćalo da popunim sva polja, prihvatili su i prijava je uspešno poslata. E da, kod Adress Line 1 sam stavio i ulicu i broj, a ne tako kako si ti naveo da treba, u Adress Line 1 naziv ulice, a u Adress Line 2 broj ulice.

RockBett 04.10.2012 19:40

Odnosno broj stana. To sam sve obavio u Adress Line 1, naziv ulice, broj i broj stana.

oskark 04.10.2012 20:29

Citat:

Prvobitno poslao korisnik RockBett (Poruka 32151)
Odnosno broj stana. To sam sve obavio u Adress Line 1, naziv ulice, broj i broj stana.

Pa i pise da je sve to sto si naveo opciono i da ne mora. Ija sam sve pisao u prvoj liniji. Kod nas se obicno i pisu adrese 21/26.

u Adress Line 1 se pise Ulica i Broj
A u adress Line 2 ako imate nesto dodatno da dopisete u adresu, kod njih se obicno pise broj vrata, ulaza, lamela itd. Znaci mozete da upisete Bulevar Vojvode Stepe 23/15 u prvu linuju znajuci da je broj 23 a stan 15.
Svakako ce postu nasi postari dostavljati, koji vam svakodnevno donosi postu. i to sam AKO posalju nesto. Adresa se pise jer forma prijave nije promenjena od kako je online sistem napravljen, tj dok se jos koverte slale.

tobi 04.10.2012 21:10

Imam jedano pitanje?Kako cu ako ja imam 3 stepena srednje skole?I sta trebam uraditi da bi aplicirao???

free 05.10.2012 07:54

Sto se slike i kose tice kosa treba da je iza usiju tj. treba da se vide usi jer se to kasnije koristi za indetifikaciju. Ovo znam jer kada smo se ja i zena prosle godine slikali kod profi fotografa on joj je stavio kosu iza usju, i ja sam ga pitao zasto, a covek rece da je to zbog indetifikacije. I jos nesto isto kad se slikate slikajte se i da vam se isto vidi sto vise vrat. Naime ako imate neke belege ili tetovaze po vratu da se i oni vide jer su i to markeri za indetifikaciju. Ali najbolje da odete kod profi fotografa da vam to odradi i da ne razmisljate.Cena je prosle godine bila 700 din za 4 slike i cd sa obradjenom slikom.Sada neznam koliko je ali ne verujem da je vise od 1000 din. Evo adrese i telefona pa se raspitajte 011/2682395 Kneza Milosa 67.

Mea 05.10.2012 22:47

tobi - S obzirom da nemaš odgovor, ja ću ti odgovoriti iako je to pitanje postavljeno ja mislim milijun puta na forumu :) Za apliciranje za vizu moraš imati završenu četverogodišnju redovnu srednju školu. Ako imaš trogodišnju, onda se ne možeš aplicirati, nažalost. No ako imaš ženu ili curu koju bi eventualno mogao vjenčati, neka se ona aplicira pa ako/kad dobije GC, onda ideš s njom :D

Što se tiče slike, ja sam se slikala običnu, s raspuštenom kosom, stavljenom iza uha, ali mi se uši nisu vidjele, jer su ih pokrili gornji djelovi kose :D Glavno da je lice jasno vidljivo. Rekla sam fotografu da mi je to za vizu, i tako me je slikao. Samo, imala sam u početku traku za kosu, da je maknem s čela, i fotograf mi je rekao da je moram maknuti, da ne smijem imati traku. Ali s kosom nije bilo problema, samo da ti je lice otvoreno. Isto tako, prošle godine sam se slikala i za hrvatsku putovnicu i za češku vizu, sa raspuštenom kosom, i nisam imala problema nikakvih :)

Dome 06.10.2012 07:28

3. 8c. Address Line 2

Ja ne zivim u stanu,tako da ovo polje ostavljam prazno jel ?

oskark 06.10.2012 17:34

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Dome (Poruka 32206)
3. 8c. Address Line 2

Ja ne zivim u stanu,tako da ovo polje ostavljam prazno jel ?

Jeste ostavljas prazno. Na nasim prostorima nema adress line 2.

Evo da vam bude lakse da razumete evo primera:

Adress Line 1: 5579 Clayton Road
Adress Line 2: Apt. 75D

Dome 06.10.2012 18:25

Citat:

Prvobitno poslao korisnik oskark (Poruka 32226)
Jeste ostavljas prazno. Na nasim prostorima nema adress line 2.

Evo da vam bude lakse da razumete evo primera:

Adress Line 1: 5579 Clayton Road
Adress Line 2: Apt. 75D

Oke,hvala man.
.

čikorita 06.10.2012 18:51

hvala svima na pomoci :grin:
sto se tice slike, skontala sam da cu odnijeti sliku s indexa pa neka je prilagode ovim pravilima i prebace mi na USB. ima joj par godina ali nisam se bitno promijenila :==D:
za usi nisam nigdje vidjela da zahtjevaju da se vide, tako da mislim da nije neophodno

curlika 06.10.2012 19:19

Aman ljudi, jel citate vi ovaj sajt koji zapitkujete oko prijave? Srdjevic je jos daaaavno lepo objasnio, juce sam pratio uputstva i sve mi je bilo jasno. Molim lepo, procitajte http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=9

dekintirani 06.10.2012 21:41

Zelimo da se prijavimo za DV-2014 -Ja,moj nevencani suprug i nas trogodisnji sin.Oboje smo sa SSS IV stepen.Od ponudjenih opcija bracnog stanja ne nalazim sebe,nisam samac,ali ni vencana...sta treba da unesem?Rodjena sam u Bosni,ali imam i drzavljanstvo R.Srbije,a suprug i sin samo R.Srbije...gde da apliciramo? I,suprug je u procesu razvoda,ne mislimo da ce biti toliko brzo okoncan prethodni brak da bi cekali sa prijavom za lutriju ovih dana...kakva je prolaznost ovakve porodice tj.sanse? Na dokumentima imamo razlicite adrese i jedini dokaz da jesmo porodica je nase dete.

valigia 06.10.2012 23:01

Citat:

Prvobitno poslao korisnik dekintirani (Poruka 32236)
Zelimo da se prijavimo za DV-2014 -Ja,moj nevencani suprug i nas trogodisnji sin.Oboje smo sa SSS IV stepen.Od ponudjenih opcija bracnog stanja ne nalazim sebe,nisam samac,ali ni vencana...sta treba da unesem?Rodjena sam u Bosni,ali imam i drzavljanstvo R.Srbije,a suprug i sin samo R.Srbije...gde da apliciramo? I,suprug je u procesu razvoda,ne mislimo da ce biti toliko brzo okoncan prethodni brak da bi cekali sa prijavom za lutriju ovih dana...kakva je prolaznost ovakve porodice tj.sanse? Na dokumentima imamo razlicite adrese i jedini dokaz da jesmo porodica je nase dete.

Gleda se zemlja rodjenja, nije vazno cije drzavljastvo imas.

Sto se statusa tice, vazan je status u momentu apliciranja. Znaci, otac tvog deteta oznaci married, ti oznacis unmarried jer papiroloski nisi u braku.

Zajednicko dete navodite svako u svojoj prijavi + svako svoju decu koja nisu starija od 21 godine i nisu u braku (bez obzira da li ta deca planiraju emigraciju ili ne).

A dok se ceka na momenat dobijanja na lutriji, sredite svoje statuse kroz papire.

Mislim da je ovo jedini nacin da aplicirate, neka me neko iskusniji ispravi ako gresim. :grin:

dekintirani 07.10.2012 14:31

Once again

Hvala na odgovoru! Samo jos nesto...kada suprug aplicira sad kao married,navodi li i podatke supruge sa kojom se razvodi? Da li tu vazi pravilo kao i za svu decu bez obzira apliciraju ona ili ne? U slucaju da ga izvuku,ako je ona navedena u aplikaciji,u medjuvremenu se razvedu (dao Bog), a nas dvoje se vencamo,da li ce to biti validno? Napisace jednu,njene generalije,a pojavice se druga,ja,druga supruga tj.osoba.:no: Hvala jos jednom!

valigia 07.10.2012 14:58

Citat:

Prvobitno poslao korisnik dekintirani (Poruka 32254)
Hvala na odgovoru! Samo jos nesto...kada suprug aplicira sad kao married,navodi li i podatke supruge sa kojom se razvodi? Da li tu vazi pravilo kao i za svu decu bez obzira apliciraju ona ili ne? U slucaju da ga izvuku,ako je ona navedena u aplikaciji,u medjuvremenu se razvedu (dao Bog), a nas dvoje se vencamo,da li ce to biti validno? Napisace jednu,njene generalije,a pojavice se druga,ja,druga supruga tj.osoba.:no: Hvala jos jednom!

Zaista ne znam kako bi to sve u vasem slucaju islo, vasa situacija je krajnje specificna. Ako se pravi paralela sa onom situacijom kada se prijave momak i devojka, pa jedno od njih dobije vizu i onda se vencaju te o toj promeni statusa obaveste institucije.. Znaci da bi vi trebalo da naknadno posaljete obavestenje o njegovom razvodu i vasem vencanju. E sad, ko moze da zna da li bi to bilo validno? Mozda je najbolje da pozovete ambasadu i raspitate se.

Suprug mora da navede podatke i za sadasnju suprugu jer je u momentu aplikacije sa njom u braku.

jovke 07.10.2012 21:18

Slazem se sa korisnikom valigia. I moje je misljenje kao i njeno. Morate pisati one podatke koje imate u trenutku prijave. On mora navesti vjencanu suprugu i vase zajednicko dijete a vi kao single samo dijete u odvojenim prijavama. Kasnije kada se budu mijenjali bracni statusi a vi budete izvuceni saljite dodatne promjene u Kentaki i obavjestavajte ih pa kako vam bude. To je jedini put da mozda u konacnoj proceduri svi dobijete vize i odete. Svako izostavljanje trenutnog zvanicnog stanja u prijavi mislim da je u startu propala prica.

dekintirani 07.10.2012 21:51

Hvala svima na odgovorima i izjasnjavanjima,mnogo! I,naravno,lep pozdrav! Moja *konacna*razmisljanja su da apliciram samo ja i navedem nase dete,naravno,a kad dodje do okoncanja postupka razvoda i resavanja naseg statusa kroz papire posle u slucaju da se posreci pa me izvuku:1081:,lakse je dodati mog supruga i manje konfuzna situacija ako on uopste na aplicira. Smanjujemo sanse,da,ali manje boli glava.

dekintirani 07.10.2012 21:58

Jos samo ovo:moze li neko da mi kaze na sta se misli kad kazu legalno razdvojeni i li razvedeni,sad sam zaboravila koji termin tamo pise,separated ili divorced?! Hvala!

oki9 07.10.2012 22:54

mi to u nasem porodicnom pravu nemamo, legaly separated bi se prevelo kao zvanicno ili legalno tj pravno razdvojeni sto je ustvari razvod...a ne u postupku razvoda, sto je kod vas slucaj

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 15:23.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.