![]() |
Obavestenja o prvim kovertama - April-Jun 2008
Neka se jave u ovoj temi, cisto da ostali znamo kada su koverte pocele da pristizu...
Citat:
|
Polje Petitioner
Moj suprug je dobio prvu kovertu i ispunili smo i planiramo poslati. Sto treba da se upise u kvadratic Petitioner na drugom formularu. Naime, nas je troje, suprug, ja i beba i drugi formular isto moramo ispuniti za sve troje. Pise prvo ime, prezime i ostalo i onda opet pise Petitioner. Ti si napisao u svojim formularima koje si objavio svoje ime i adresu, dali istu pisemo na sva tri formulara i za mene i dete?
|
Citat:
Ako jeste, ovo je onda prvi podatak za ovu godinu na internetu da pocinju da stizu koverte u ove nase krajeve! Blago vama, svaka cast i puno srece! |
Citat:
pozdrav i srecno |
Stigla prva!!!
Pozdrav svima!
Juce je mojoj verenici stigla prva koverta. Apliciramo par godina i evo radosti (nije 100% ali bar 50:p) E sada, dok se mi malo saberemo i izdvojimo par "pametnih" pitanja cisto mi recite dal' da nastavim u ovom thread-u koji je pokrenut za javljanje ili da otvorim novi za nas Case? |
Citat:
|
Ljudi zelim samo da dam podrsku svima koji cekaju na prvu kovertu kao i ja, ne treba samo gubiti nadu tek je polovina maja, a vidim da ima nekih koji se tek nakon petog pokusaja uspeli. Srecno svima!
|
Samo da dam precizan podatak:
-prva koverta stigla 9. maja a redni broj je 14xxx (prosle godine je u Evropu poslato preko 26000) |
Dobio kovertu danas...koji je rok da posaljem nazad popunjene formulare? Onda cekam drugo pismo koje cu mozda dobiti a mozda i ne??? Ako sam dobro razumeo to tako funkcionise?
Postoji li nekakva 'statistika' ili bar vasa proizvoljna procena koliko ljudi koji dobiju prvo pismo zapravo dobiju i drugo i budu pozvani na intervju i napokon dobiju green card....mozda glupo pitanje ali u poprilicnom soku i ne znam da li da se radujem ili da se suzdrzava da se ne bih razocarao... :eek::D:D Odmah cu se baciti na citanje 'Zelena Lutrija - Retro' teme... Hvala svima na ovom sjajnom forumu i puno srece!!!! btw, redni broj je (ako citam pravu brojku) 2009EU00...24xxx |
Evo samo da se javim... Meni je jutros stigla bela velika koverta!! Isto je tako postar savio vise puta a inace vise je bila napolju nego u sanducetu. Jos sam u poprilicnom soku ovo je prvi put da ucestvujem na lutriji.
Moj case number je 2009EU00015*** Pozdrav svima! |
Ova tema je namenjena za obavestavanje ljudi ko je izvucen i kada, cisto da imamo bolju predstavu kako stizu prve koverte (u tom smo forumu, je li).
Vidim da se ova tema polako pretvara u onu staru temu sa bloga, tj da svi pokusavaju da postavljaju pitanja za koja imamo posebne forume, a sve u ovoj temi. Veceras pocinjem beskrupulozno da izdvajam poruke sa pitanjima s promasenom temom u druge forume (zasebne teme), cisto da ne pravimo guzvu... Tako da, ako ne nadjete svoju poruku (ili odgovor), potrazite je u forumima koji se bave tom temom. ;-) |
Pozdrav svima!
Evo samo da se prijavim, prosle sedmice sam dobila prvu kovertu, poslana 22.4.2008 (meni stigla 13.5.2008). Ako sam pogodila koji je pravi, broj je 17xxx . Puno srece i pozdrav svima! |
Citat:
Jeste to je taj broj...znaci ide godina, kontinent i broj...:) |
Ispod 20 000, dakle pakuj se. :D
Intervju ce ti verovatno biti u prvoj polovini iduce godine. Moj (broj 10000) je bio krajem novembra... ;-) |
iz tvojih usta u Bozije usi! :)
stvarno se nadam da ce sve da zavrsi dobro! hvala za cestitke i podrsku! srecom otkrila sam ovaj forum u pravo vrijeme (prije nego sto sam izludila samu sebe dilemama i pitanjima bez odgovora) |
Nista se ne brini, mi smo svi ovde da bi jedni drugima pomogli. O tom izludjivanju znam i sama kad je meni trebalo...posle sve krene svojim tokom...samo pitaj sve sto te interesuje...moj broj je bio par hiljada ispod deset hiljada i imala sam intervju pocetkom novembra....opet sve zavisi od godine do godine, ali prati visa bulletin, pa ces tacno da znas kada ce tvoj broj da bude current...npr evo za sad je curent broj za Evropu 26000 za jun ...http://travel.state.gov/visa/frvi/bu...31.html....ako pogledas arhivu, moci ces da znas kako je po godinama bio zakazivan intervju za tvoj broj...
Puno srece i samo hrabro! Pozdrav! |
Poz,
danas mi je stigla prva koverta.. poslana 22.4, a broj je 18XXX. Poz. |
Citat:
|
dok ja upalim
moj broj je 000095xx . To znaci neki dobar?
|
Sta dobar,
to znaci odlican broj... Do Nove godine ocekuj intervju u ambasadi... srecno nam bilo.. |
Pozz,
dobio sam prvu kovertu 15.05., broj je 25xxx, velik broj ali ja se ipak nadam! Pozz svima! |
Citat:
|
Kvota za Evropu je koliko sam ja ukapiro 20000. Dakle, tokom proteklih par godina, brojevi do 20000 su isli na intervju..
Dakle ako ispunjavas sve ostale uslove, vrlo vjerovatno ces biti pozvana na intervju i dobiti vizu.. Dakle pod uslovom da nisi nista lagala.. i sl. P.S. Jesi vec poslala papire nazad? |
jesam, prosle sedmice. Do srijede bi trebali da budu kod njih. Nisam lagala, sve sam napisala kako jeste. Jel oni provjeravaju neke podatke prije intervjua ili ne?
|
O kvotama možete naći informacije i u ovoj temi: http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=59
|
U ime svih nas koji se još nadamo prvim kovertama, pozivam sve koji ovih dana dobiju kovertu da ostave poruku ovde, čisto da znamo ako i dalje šalju.
|
Narode, da li zna neko koji je zvanicno zadnji rok do kad mozemo da ocekujemo koverte mi koji se jos uvek nadamo? :(
|
tamo pise do juna.. da se mogu ocekivati prve koverte..
poz i neka bude srecno... |
Citat:
Hvala na cestitkama, ziv bio! :) |
Ako je do juna znaci da mi koji nismo dobili koverte do sada necemo ni dobiti :(:confused::confused::confused::confused::confuse d:
Blago vama koji ste dobili.... |
Milsim da postoji mogucnost da dodju koverte i u Julu, tako da se Jun racuna sigurno kao vreme za dolazak koverata...
Pozdrav i srecno! |
Pozdrav svima,
Dobio sam prvu kovertu pre 10-ak dana. Broj je 2009EU00019***, dakle, ispod 20 000 :). Popunio sam formulare i kako sam imao par nejasnoca, nazvao sam ambasadu na brojeve telefona za Immigrant Visa Information (011/306 4660 i 011/306 4662) i umesto sluzbenog lica, javila mi se sekretarica. Pokusavam vec par dana i uvek ista prica...Cak sam i ostavio poruku sa svojim brojem telefona, ali i dalje nista...Moze li savet sta da radim, s obzirom da dani prolaze? Naravno, sve pohvale i neizmerna zahvalnost Milosu i ostalim clanovima. Bili ste mi (i jos ste) od ogromne pomoci... |
Citat:
|
Cao svima.Ljudi sta mislite ima li svrhe jos da se nadamo?Da li postoji mogucnost dobijanja bele koverte u julu?Da li je neko nekad uoste dobio u Julu?Pozdrav!
|
Treba mi hitan odgovor!
U medjuvremenu sam dobila otkaz na poslu kao tehnoloski visak, da li da kontaktiram KCC i prijavim tu promenu s obzirom da sam u dokumentima koja sam im poslala zaposlena ili to mogu objasniti na razgovoru u ambasadi? |
Zao mi je zbog otkaza,
ali to ne morate prijavljivati ambasadi.. Jednostavno na intervjuu cete dati odgovor zbog cega je to tako... poz. |
Hvala na odgovoru!:)
|
Zaboravih... da li moram da ponesem sa Zavoda potvrdu da sam nezaposlena ili ako kojim slucajem dobijem posao opet potvrdu da sam sada zaposlena tu i tu?
|
Ne opterecuj se, takve potvrde i tvoj trenutni radni status njih ne interesuju. Kada dobijes GC logicno je da prekidas svaki posao koji ne moze da se prenese tamo.
Mislim da se svi mi previse opterecujemo i da ce nam sve biti smesno kasnije kada prodjemo intervju. |
ja sam dobio prvu kovertu pre mesec dana, ali sam odustao ...
2009EU00017xxx zelim puno uspeha svima koji su dobili prvu kovertu... |
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 05:15. |
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.