Citat:
Prvobitno poslao korisnik landlord
Za Evanston ni meni nije jasno zasto ga je stavio kao dio koji treba izbjegavati. Whealing takoder. Jako lijep i bogat kraj.
|
Ali tacno sam znao da ce biti pitanja oko Evastona i Wheelinga

Evaston bi po mom chartu trebao dobiti Zutu i Ljubicastu boju ali me mrzelo da menjam flomaster

jer taj grad ima jedan dobar deo zatrovan konkretno od Howard st niz Dodge ave pa sve do reke ,zato sam i uzeo Evaston za primer gde moze samo jedna ulica da deli od dobrog i loseg dela.
ISto tako i za Wheeling odnosno konkretno, kad sam podvukao ljubicasti flomaster na njemu mislio sam na skole ,skole su tamo jedna losa jedna dobra na pola milje razlike. Bio sam da gledam 2 kuce tamo ....preko puta kuce skola koja je veoma losa...ali ajde sad neka bude i Wheeling na zeleno recimo da ce se popraviti
@magelan ja se slazem sa tobom, kao single mogu i ja ziveti svuda,ali sa decom nemogu kao sto verujem da i ti neces ziveti recimo u Oak parku kad steknes familiju ,jednostavno ja taj North avenue nikako da zavolim,a i nemam razloga za mene on dolazi u obzir tek iza 83 hgw
I naravno ja opet kazem ovo je samo moje misljenje, ali dobro je ovo, eto da izmenjamo misljenja malo o predgradjima Chicaga.