![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Procitaj poslednji pasus mog prethodnog posta - taj deo grada se zove Edgewater i taj blok solitera izmedju plaze i Sheridan-a je fenseraj - skup i bogataski. Predjes ulicu - neuporedivo losije i izuzetno nebezbedno... Ali nasi vole taj kraj jer je u "famoznom" NorthSide i sto je blizu plaze i Red Line-a i naravno blizu nasih prodavnica...
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
@magelan - ja dijelim uglavnom misljenje sa chicagopn i njegovom mapom. Vjerujem da kao ni je ni on niej bio u svim dijelovima, pa mu se potkralo par greskica. Tipa Oak Park koji je zaista fenomenalan i meni cak i ljepsi od Napervilla, ali ruku na srce, ja tamo ne bih zivio. Nije u rangu sa ostalim losim krajevima, ali nije vala nesto ni siguran. Kad se izmaknes toliko iz grada, onda odes jos 2 stanice metrom dalje i imas mnogo sigurnija predgradja sa definitivno boljim skolama.
Za Evanston ni meni nije jasno zasto ga je stavio kao dio koji treba izbjegavati. Whealing takoder. Jako lijep i bogat kraj. U Dunning-u nisam bio tako da ne znam. Takodjer Bucktown, West Loop, Ukrainian Village, Wicker Park su po mom misljenju jako lijepi dijelovi i dosta sigurni. Eh sad sto se tice SouthSide-a, ja sam bio par puta dole oko muzeja i univerziteta i zaista je prelijep kraj i ima neki poseban smek, ali sama cinjenica da je jako los dio odmah iza ugla, i da te budale malo malo pa dodju u taj ok dio grada, pa malo pucaju jedni na druge i jako cesto pogode slucajne prolaznike meni je dovoljna da taj dio izbjegavam. Ista stvar je i sa ovim dijelovima gdje su Irci. Tu nisam bio, ali sam cuo da tu afro amerikanci ne dolaze. Ali opet ti da bi dosao tamo moras da prodjes kroz dijelove koji i nisu bas u najmanju ruku sjajni.
2009EU00018xxx 22.04.2008 - koverta iz Kentuckyja poslana na moju adresu 21.05.2008 - dobio prvu kovertu 26.5.2008 - uzvratio sam im svojom kovertom 29.5.2008 - dobili su moju kovertu 04.2.2009 - stigla druga koverta 19.2.2009 - uspjesno zavrsen ljekarski pregled 26.2.2009 - AOS stigao 13.3.2009 - zakazan intervju 17.3.2009 - Dan kad sam pozelenio _____________________________________ U Americi od 24.05.2009. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ali tacno sam znao da ce biti pitanja oko Evastona i Wheelinga ![]() Evaston bi po mom chartu trebao dobiti Zutu i Ljubicastu boju ali me mrzelo da menjam flomaster ![]() ISto tako i za Wheeling odnosno konkretno, kad sam podvukao ljubicasti flomaster na njemu mislio sam na skole ,skole su tamo jedna losa jedna dobra na pola milje razlike. Bio sam da gledam 2 kuce tamo ....preko puta kuce skola koja je veoma losa...ali ajde sad neka bude i Wheeling na zeleno recimo da ce se popraviti ![]() @magelan ja se slazem sa tobom, kao single mogu i ja ziveti svuda,ali sa decom nemogu kao sto verujem da i ti neces ziveti recimo u Oak parku kad steknes familiju ,jednostavno ja taj North avenue nikako da zavolim,a i nemam razloga za mene on dolazi u obzir tek iza 83 hgw I naravno ja opet kazem ovo je samo moje misljenje, ali dobro je ovo, eto da izmenjamo misljenja malo o predgradjima Chicaga. |
|
||||
|
||||
![]()
Sve vrlo korisno ekipa, bilo za doc turisticki bilo da trazimo stan. Hvala. Zanimljivo jako
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Btw, sto se familly oriented delova tice i skolskog distrikta, tu onda treba gledati DuPage county i North Shore (North Cook County)... Sto se mene tice, kad stignu deca nadam se da vise necu biti u CHGO ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
(Ne)sigurnost Cekova, Broja Bankovnog Racuna, itd. | spectra | Stare teme | 23 | 23.11.2011 14:18 |
![]() |