![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Pitanje » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Pozdrav za sve sa foruma.
Ove godine supruga i ja se prijavljujemo prvi put za zelenu lutriju. E sad nas slucaj je malko specifican pogotovu kad sam ja u pitanju. Dakle da pocnem: Ja sam rodjen u Bosni i njihov sam drzavljanin i imam svu potreebnu dokumentaciju, u onim ludim ratnim godinama sam dosao u Srbiju i imam i srpsko drzavljanstvo ttrenutno sam sa prebivalistem na Malti pa me zanima sledece u polju "Zemlja koja Vam daje za pravo da učestvujete" sta da napisem drzava rodjenja, Srbija ili Malta ??? Deo vezan za moju suprugu ona ima pasos na svoje devojacko prezima, dokumenta srpska na devojacko prezime i ID sa Malte na devojacko prezime na vencanju je uzela moje prezime ali nismo nikako imali vremena da promenimo dokumenta i to smo planirali da uradimo sledece godine kad budemo isli na godisnji u Srbiju. Moje pitanje je sa kojim prezimenom da je prijavim devojakim ili mojim prezimenom. Ne zamerite ako postiju slicna tema mada sam dosta listao forum valjda bih je nasao. Hvala svima na izdovojenom vremenu za odgovor i ucesnicima u lutruji puno srece. Ukoliko postoji ista ili slicna tema molim administratore da obrisu moju. |
|
|||
|
|||
![]()
Ja mislim da je svejedno sa kojim pasosem (countru of eligibility) cete se prijaviti ako imate dvojno drzavljanstvo. I Bosna i Srbija su podjednako prihvacene.
Ona neka napise zvanicno vazece vencano prezime bez obzira sto joj se ne nalazi ni na jednom dokumentu ali navede i maiden name tj devojacko prezime (ako postoji u formularu za prijavu vec sam zaboravila) |
|
||||
|
||||
![]()
Hvala na odgovoru, pretpostavio sam da je tako ali reko bolje da pitam da nesto ne zeznem.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Kvalifikujete se na osnovu zemlje u kojoj ste rođeni. Ukoliko ta država nema prava participacije u programu, onda mozete navesti državu u kojoj sada živite. Pošto BiH ima pravo a rođeni ste u BiH treba da aplicirate kao državljani BiH. Last edited by Raducojo; 27.09.2017 at 12:20. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Jos jednom hvala na odgovorima.
Posle svih informacija ni ja nisam siguran u sta sam siguran i sta znam a mogu misliti neki stariji clanovi ovde sta sve drze u glavi, greske se svima desavaju. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=2
Prva Prijava za DV 2017 - Nista Druga Prijava 30.Oktobar 2016 2.May.2017 -Selected ![]() Case Number : 2018EU000091** DS 260 poslat 30 Maja 2017. Lekarski pregled : 01.02.2018. Interview : 07.02.2018. (odlozen za Mart) My Greeeeen Day : 12.Mart 2018. ![]() Viza u Pasosu : 16.Mart 2018. ![]() Landed in Boston 26.06.2018. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav dobri ljudi!
Molio bih vas za pomoć, žena i ja bismo se sada po prvi put prijavili za zelenu kartu, e sad ne znam da li će biti problem ako se prijavim ja na svoje ime i tamo popunim da sam oženjen i stavim njene podatke... i da li može i ona na svoje ime da se prijavi i da popuni da je udata i stavi moje podatke? Molim vas za odgovor? Unapred zahvalan. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Ne znam zasto se otvara nova tema kada se ovo pitanje moze postaviti u nekim od vec mnogobrojnih?
Ne bacam hejt ali mi nine jasno zasto se urusava odlicna koncepcija foruma? Nisam moderator pa ne mogu nista izmeniti ali nije na odmet postovati neka pravila.
Izvučen iz osmog puta ![]() 04.05.2016. - Popunjen DS-260 21.11.2016. - Zakazan intervju za 17.01.2017. 25.11.2106. - Promenjen bračni status 30.10./11.11.2016. - Otkljucan/ Dopunjen DS - 260 09.01.2017. - Završen lekarski 17.01.2017. - Intervju 26.01.2017. - Stigli pasosi 25.04.2017. - Flight ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Treba mi mala pomoc oko I-134 Forme!!! Please :/ | Amra Huric | Vaša strana | 5 | 30.01.2011 02:35 |
Moze li pomoc oko aplikacije za DV lottery | vannycasatoo | Stare teme | 33 | 23.09.2010 23:38 |
![]() |