![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » dv 2025 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
DV 2026 pocinje....SUTRA. Srecno svima sa prijavama, posebno dugogodisnjim borcima koji jos uvek nisu odustali.
|
|
||||
|
||||
![]()
Idemo, nova tura, nova avantura!
Srecno svima! |
|
|||
|
|||
![]()
Nema sta idemo ponovo, valjda nije kasno za nas 😒
Sretno svima koji se prijavljuju.
|
||||
|
||||
![]()
I ove godine, kao i svake godine u ovo vrijeme jest doba da izvršimo svoju dužnost kao nekoga tko želi legalno emigrirati u U.S.A.Nova fotka kod fotografa i nova prijava.
Nadanje i iščekivanje do maja. I onda dobitnik i životni sretnik il' čekam opet oktobar da se prijavim. :-) Naravno, neka je svima sa srećom. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav, imam jedno pitanje.
U julu ove god sam se ozenio, zena je uzela moje prezime s tim da joj u dokumentima jos uvek stoji devojacko. Da li neko zna koje prezime bih trebao napisati, svoje ili njeno devojacko? Sad planiram da posaljem prijavu pa mi nije bas jasno. Svakako ce ona do izvlacenja imati nova dokumenta sa mojim prezimenom. Hvala unapred! |
|
||||
|
||||
![]()
@Nikola1995
Koliko kužim i ovim koliko se "bavim" (-već godinama), mislim da u prijavu unosiš faktično stanje koje stoji u dokumentima. Nisam siguran za ovo. Onako kako stoji u važećem pasošu, tako bi ja osobno unosio. Mislim do maja se još uvijek stigneš i rastaviti. :-) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Jos malo do izvlacenja. Prijavljeni ajde javiljajte se! 😀
|
|
||||
|
||||
![]()
Pa, evo...taj sam...prijavio sam se....i čekam srećne vijesti...ako ne budem izvučen ove godine, budem slijedeće, a ak' ne slijedeće, onda one iza...
:-) |
![]() |
|
|
![]() |