![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Kao što sam obećao, tako i uradio. Evo ljudi nove teme za od sutra tj. 1.maja, u koju bih voleo da se upišu oni koji su selektovani tj. izvučeni, pa da imamo tačnu statistiku bar ljudi sa foruma. Neka opišu kako su izvršili proveru, koliko se radovali, šta planiraju da preduzmu oko priprema, sa kim idu, gde idu, šta misle raditi i sl. Dakle, strana posvećena DOBITNICIMA! Nadam se da će nas biti puuuno. Sretnici koji se upišu ovde, neka predhodno pogledaju svoj broj na spisku na temi: Uspešno selektovani za DV 14 ili na linku http://www.zelenalutrija.com/forum/s...ead.php?t=1165 Ko nije na spisku, neka napiše da nije, da ga ne tražimo uzalud. Sretno narode!
|
|||
|
|||
![]()
Samo izvuceni dobitnici treba da postuju ovde - osnovni podaci samo, molim vas (iz kog puta ste izvuceni, koliko clanova porodice, parcijallni broj, zemlja iz koje ste izvuceni).
Tema ce biti odrzavana "clean", bez obzira koliko su ostali komentari bitni. Znaci, bez cestitanja, pitanja gde se proverava, konstatacija da niste izvuceni... Hvala. |
|
||||
|
||||
![]()
Pa da se upisemo
![]() Dever, cetvoro (dvoje dece), Vojvodina, Srbija. Ne znam tacno sad iz kojeg puta, ali konkurisali smo godinama (neke godine su preskocene) - cini mi se da smo sad oko 10 ili tako nesto. 12 godina razlike je izmedju nas i njih. Broj je visok - preko 50 hiljada, ali smo pozitivni oko toga, mislim da je i nas bio tako visok. Ako sve bude u redu, sledece godine ce cela porodica biti ovde (imigracija roditelja je u toku, porodicno iseljavanje). Dever je takodje u toku, ali necemo zatvoriti predmet dok se ne zavrsi intervju u BG (nadamo se najboljem). Eto. Ne verujem ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Evo iz drugog pokusaja smo dobili ja i zena, iskreno mijesaju mi se emocije, u jednu ruku radost a u drugu strah. broj je blizu 12000. Sad neznam nista zbunjen sam u istom trenu, neznam opisati osjecaj. Izgubljen sam u vremenu i prostoru niti osjecam radost niti tugu, prazan sam. Moram se sabrati. Jel moze netko napisati sta sad moram?
|
|
||||
|
||||
![]()
You have been randomly selected for further processing in the Diversity Immigrant Visa Program for the fiscal year 2014
Burazeru na prvu loptu pomislih da se neko sali sa mnom!!! ![]() ![]() ![]() Mojoj sreći nema kraja!!!! ![]() ![]() Broj je relativno nizak malo iznad 11000.
DV 2012-HAS NOT BEEN SELECTED DV 2013-HAS NOT BEEN SELECTED DV 2014 SELECTED 10.05.2013. poslata koverta u Kentucky 22.05.2013. koverta stigla u Kentucky 15.11.2013 ljekarski pregled 06.12.2013. intervju obavljen 10.12.2013. POZELENILI !!!!!!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Pratim ovaj forum vec 4 godine, od kad sam i poceo da se prijavljujem na lutriju. Za DV2013 se nisam prijavljivao jer sam se malo razocarao posle dva "NOT BEEN SELECTED". Ali sad mojoj sreci nema kraja (ili tugi, ili sve zajedno)!
"You have been randomly selected...", broj je mali, oko 8000 tako da se bas nadam ![]() Nisam na onoj listi ljudi koji su se prijavili jer sam jako sujeveran po tom pitanju, mozda mi je i to donelo srecu, mada ne verujem ![]() Mislim da od novembra do danas nije prosao dan a da nisam bio na ovom forumu, bukvalno svaku poruku iz svih tema sam procitao. |
|
|||
|
|||
![]()
Brat je izvucen iz 2. puta. Broj je veoma visok (47xxx), pa i nisam siguran da li ce "proci dalje"
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Naiđoh na ovaj forum u potrazi za odgovrima na pitanje šta dalje, pa da se upišemo. Izvučeni (četveročlana porodica), BiH, broj veoma nizak nešto preko 3 000, jel' to nešto znači? Ovo nam je prva prijava pa u glavu
![]() Imam pitanje, vidim da se u prijašnjim DV spominje prva koverta koja je stigla, koliko sam shvatila tom prvom kovertom su obavještavali izvučene. Mi sad ništa ne čekamo, popunjavamo formulare i šaljemo u Kentaki? Jesam li u pravu? |
|
|||
|
|||
![]()
Ja sam izvucena, case number mi je 31xxx , dali to nesto znaci??? Citala sam ranije na forumima da postoji sansa da ne dodjem do intervjua ..Jel ima netko s slicnim case brojem da je uspio. Hvala
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
evo 50 karaktera |
![]() |
|
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Izvučen u maju, 19god, broj 14xx | Nemanja | Prva koverta | 1 | 16.05.2006 05:37 |
Izvučen početkom maja (98xx) - Imam višak formulara?! | Marko | Prva koverta | 2 | 09.05.2006 19:16 |
Izvučen krajem aprila, broj 47xx! | Mikle | Prva koverta | 4 | 08.05.2006 14:01 |
![]() |