![]() |
|
|
Prva koverta Dobili ste prvu kovertu sa formularima koje treba poslati američkoj vladi. Šta sad? |
Prva koverta » Izvučen početkom maja (98xx) - Imam višak formulara?! » Bitni linkovi | ||||
O prvoj koverti | Formulari | Korisne informacije | Proverite prijavu | Učlanite se |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
@Mikle
Evo i ja sam dobio tu veliku belu kovertu, 4. maja, a broj je 9826. Imam jedno pitanje za tebe, naime dobio sam dva formulara DS-230, koja su potpuno ista, plus naravno DSP-122. U cemu je caka? Da li je greska, ili treba popuniti oba (DS-230), ili...? U upustvu pise da bi DS-230 trebalo popuniti jedan za sebe, a jedan za sve clanove porodice, ali sva pitanja su ista!? Ako neko moze da mi otvori oci, bio bih mu zahvalan. Inace, sam single. Pozdrav. |
|
|||
|
|||
![]()
@Marko
Cestitam!!! ![]() I ja sam dobio isto i poslao DSP 122, DS230 Part 1 i Part 2 u jednom primerku. Ja sam to shvatio kao dodatni formular za clanove porodice (jedan je bio zaheftan za pozivno pismo i onaj bar kod i njega sam poslao) a ovaj drugi nisam jer sam na papiru singl. |
|
||||
|
||||
![]()
Ja sam im sve to vratio, pisalo mi da stavim N/A gde nema sta, pa sam ih nalupao samo tako. I vratio im sve tacno onako kako pise u uputstvu... Ma prolazi sve, bre... Nema brige... Pridruzujem se cestitkama svima! :-)
|
|
|
![]() |