![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Trogodisnja srednja skola » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Mnogi su se zakleli da ce cuvati i SFRJ pa nisu. Papir trpi sve. Ako potpise na papiru da ce braniti USA ne znaci da ce uzeti pusku u ruke i braniti je, nego put pod noge. Njega prica o vojsci zanima kako da ispuni uslove da ga izvuku, a ne u prici cim bi se bavio u USA i za koga bi ratovao...
Last edited by pelcer224; 13.10.2015 at 07:35. |
|
|||
|
|||
![]()
Zavrsena srednja trogodisnja, zatim Visa tehnicka skola.
Sta odabrati u prijavi? Vocational school kao opcija veca od high school ili University degree? High school ne mogu jer je trogodisnja srednja skola. Hvala. |
|
|||
|
|||
![]()
ja imam visu poslovnu i koliko mi se cini stavio sam vocational
|
|
|||
|
|||
![]()
Cao svima, ja sam nova ovde nesto sam malo procitala o dobijanju zelene karte.
Naime ja imam zavrsenu trogodisnju skolu ali imam 12 godina radnog iskustva, jel to moze da se uzme u obzir? Takodje imam zavrsen Italijanski jezik visi nivo. |
|
|||
|
|||
![]()
Zavisi koje je radno iskustvo, vidi par stranica prije.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ja imam završenu Visoku tehničku od 3 godine, zvanje Saobraćajni inženjer. Šta da štikliram u prijavi? |
|
|||
|
|||
![]()
Štikliraj university degree, a isto važi i za višu poslovnu.
01.11.2013. - Prijava na DV-2015 (1. put i jedna prijava) 01.05.2014. - Izvučen (1NL), 2015EU00029xxx 03.06.2014. - Poslat DS-260 24.03.2015. - Obaveštenje o datumu intervjua (2NL) 20.05.2015. - Obavljen lek.pregled (Smiljanićeva, BG) 27.05.2015. - Intervju (Beograd) - VISA APPROVED 02.06.2015. - Preuzet pasoš sa vizom 06.11.2015. - LPR (Beograd-Frankfurt-Houston-Las Vegas) |
|
|||
|
|||
![]()
Mala pomoć molim vas.Suprug ima diplome od dvije škole, trogodišnje i četverogodišnje.Četverogodišnju je završio tako što je polagao razliku predmeta ali bez pauze, sve je redovno išlo, dakle, u pitanju je dvanaestogodišnje neprekidno školovanje.Da li da navede da ipak ima završen četvrti stepen, to nas malo buni.Hvala
|
|
|||
|
|||
![]()
Da, saznao sam to juče, ali hvala u svakom slučaju na brzom odgovoru...
|
|
|||
|
|||
![]()
Dali mogu da me odbiju na intervju ako vide da sva 11 svedocanstva imaju zavrsenu skolu kao REDOVAN a poslednjo svedocanstvo IV godinu srednju skolu kao VANREDAN ?
Dali moram da nosim svedocanstva na intervju ili je dovoljna samo diploma na kojoj ne pise ni redovno ni vanredno zavrsenu srednju skolu? Inace obrazovanje mi je u kontinuitetu 12 godina bez prekida |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
frizerska skola i praksa | edinze | Vaša strana | 10 | 11.12.2012 23:02 |
trogodisnja skola i dvogodisnje iskustvo | zvercica | Stare teme | 9 | 01.11.2010 09:35 |
Zdravstveni problemi i trogodišnja srednja škola | Vladimirko | Prva koverta | 13 | 14.07.2008 17:19 |
![]() |