![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Trogodisnja srednja skola » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Ako nemas cetverogodisnju srednju skolu zavrseno onda se ne mozes prijaviti. Jedino ako si zaposlen u nekom poslu koji uspunjava odredjene uslove pa da se preko toga prijavis. Vise detalja o tome mozes naci na stranici dv lutrije. Ili, ako si ozenjen i zena ima cetverogodisnju stednju, onda neka se ona prijavi.
|
|
|||
|
|||
![]()
Pa radim u drzavnoj firmi u Beogradu sad kako bih mogao znati da li na osnovu posla ispunjavam uslove?
|
|
|||
|
|||
![]()
Da li mora cetvorogodisnje skolovanje biti zavrseno redovno ili se racuna i prekvalifikacija?
|
|
|||
|
|||
![]()
Procitaj ovo:
http://www.zelenalutrija.com/forum/s...nje+skolovanje Mozes i da upises neku visu skolu. Ukucaj na ovom forumu "trogodisnje skolovanje" i izaci ce ti jos nekoliko tema. |
|
|||
|
|||
![]()
mozes se prijaviti sa trogodisnjom skolom samo ako imas radno iskustvo u poslednjih 5 godina minimum dve godine u struci koj se kod njih na listi rangira sa 7 i vise nekih poena. sve imas na usa ambasadi tj. tamo je link pa o svemu mozes da procitas.
|
|
||||
|
||||
![]()
Veliki pozdrav svima. Kada sam se prvi put prijavio tako reci sve informacije sam pronasao na ovom forumu i zahvaljujem se svim clanovima koji pomazu .
Imam nekoliko pitanja 1. Da li je uslov sto se tice obrazovanja neprekidno skolovanje od 12 godina ili zavrsena cetverogodisnja srednja skola u vrijeme podnosenje aplikacije ( prijave za GC ) Nasao sam i jedan i drugi odgovor na forumu da moze diploma o zavrsenoj cetverogodisnjoj skoli (nebitno vanredno ili redovno , posto na diplomi i ne pise da li jedno ili drugo ) u vrijeme podnosenja prijave za GC a cesce je bio odgovor da je potrebno skolovanje u kontinuitetu od 12 godina . Ovo mi je stvarno nedoumica, posto sam upisao drzavni pravni fakultet sa tom diplomom ( naravno uz polaganje prijemnog ispita na faksu) 2. Drugi uslov sto se tice radnog iskustva da li se priznaje kao dokaz dokument ( memorandum) poslodavca o radu ili dokaz iz radne knjizice Hvala na odgovorima |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
ja imam trogodisnju srednju ali i visu poslovnu koju nisam odmah zavrsio nakon ove srednje, vec je bilo pauza od 4 godine ail je ipak zavrsena, iz ovo imam i radno iskustvo u okvirima poslova koji oni traze job zone 7-8.
hoce li mi praviti problem oko srednje? sta kao dokaz oko posla koji radim zadnjih 12godina mogu da odnesem iz firme? pozz |
|
||||
|
||||
![]()
Ja imam trogodsnju i nakon pauze od godinu dana sam zavrsio visu, pa su mi priznali. Molje mislljenje je da ako ste zavrsili probajte.
Sto se tice radnog iskustva, radna knjizica i ako mozete da dobijete potvrdu od poslodavca da ste radili od tad i tad na tim radnim poslovima. P.s: Ne znam koji vam je razlog vredjanja medjusobno, mislim da je svako odrastao covek i da je svako svestan rizika koji preuzima prijavljivanjem na lutriju. Ako neko odluciu da proba i da baca pare uzalud to je njegov licni problem, i treba ga pustiti da to uradi. Stvarno ne vidim potrebu da prozivate ikoga. just my 2 cents Citat:
27.10.2011. Prijava prvi put 01.05.2012. 2013EU00011XXX 14.05.2012. Poslata Koverta 22.05.2012. Stigla koverta u Kentucky 29.01.2013. Obavljen lekrski pregled 20.02.2013. Interview Uspesno Obavljen ![]() 21.02.2013. Viza u pasosu!!! 08.03.2013. Avionska karta 27.04.2013. Vezite se, Polecemo ![]() Oskarov Blog zelenadvlutrija.blogspot.com |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav zanima me isto pitanje ja radim kao prodavač na benzinskoj pumpi skoro 8 godina a isto imam 3-godišnju srednju školu inače supruga se prijavljuje na lutriju ona ima 4-godišnju dva puta se prijavljujemo ali nismo imali sreće no ne odustajemo pa me zanima da li da se i ja mprijavim možda sa tom potvrdom od poslodavca jer 8 godina nije šala ...
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
frizerska skola i praksa | edinze | Vaša strana | 10 | 11.12.2012 23:02 |
trogodisnja skola i dvogodisnje iskustvo | zvercica | Stare teme | 9 | 01.11.2010 09:35 |
Zdravstveni problemi i trogodišnja srednja škola | Vladimirko | Prva koverta | 13 | 14.07.2008 17:19 |
![]() |