![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv-2024 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
||||
|
||||
![]()
Tema debelo kasni iz pre svega tehničkih razloga .
![]() Puno sreće svim članovima foruma na izvlačenju, da nas sve izvuku! ![]() Nas je entuzijazam napustio potpuno ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]()
DV 2012 HAS NOT BEEN SELECTED DV 2013 HAS NOT BEEN SELECTED DV 2014 HAS NOT BEEN SELECTED DV 2015 HAS NOT BEEN SELECTED DV 2016 HAS NOT BEEN SELECTED DV 2017 HAS NOT BEEN SELECTED DV 2018 x2 HAS NOT BEEN SELECTED DV 2019 x2 HAS NOT BEEN SELECTED DV 2020 x2 HAS NOT BEEN SELECTED DV 2021 x2 HAS NOT BEEN SELECTED DV 2022 x2 HAS NOT BEEN SELECTED DV 2023 x2 HAS NOT BEEN SELECTED DV 2024 x2 HAS NOT BEEN SELECTED DV 2025 x2 HAS NOT BEEN SELECTED DV 2026 x2 HAS NOT BEEN SELECTED |
|
|||
|
|||
![]()
Sta reci, pogledaj datum danasnji i onda broj postova.
![]() Da li se u tolikoj mjeri manje raje prijavljuje ili nesto trece? Realno u ne tako dalekoj proslosti u ovom peiodu nisi mogao pohvatati sve nove postove ![]() Koliko nas ima prijavljenih?
|
|||
|
|||
![]()
Forum nije radio skoro godinu dana. Skoro svi stari clanovi su prestali da posecuju forum. Sto se novih tice, obicno u vreme izvlacenja krenu da se pojavljuju nova imena. Ni ja se nisam registrovao dok nisam izvucen.
Srecno svima |
|
||||
|
||||
![]()
Jos 5 dana. Tanka je linija izmedju pukovnika i pokojnika ovde. Uh, ne mogu da opisem koliko bi mi znacilo da sad dobijem.
|
|
||||
|
||||
![]()
Uskoro, uskoro,...obično pogledam dan poslije, radi gužve....
Sve je to lutrija...kod mene se javi oko 2000 ljudi (1800 cca), te dobije 1% 20-30 njih...muž, žena dobije, pa povuku jedno drugo, te djecu.... Ima drugih načina za doći do USA? Pa, ima. Nisu jednostavni, nisu jeftini. Radiš u US co., pa te prešaltaju u USA. Tako je jedan bračni par koji radi u Simensu, otišao sa Balkana u USA. Čitao sam na to netu. Ženidba? Radna viza? Traje dugo, košta, nije jednostavno...al' nije ni nemoguće.... H1B? Nisam još ta razina znanja u IT-u. Neka druga radna viza? Pa, bumo vidjeli. ;Možda neki dobar imigracioni advokat, te uložim neke pare u cijeli proces??? Studiranje? Nope. Nisam više u tim godinama, a i tko bi mi dao stipendiju... Da uložim velike pare u USA. Hm, pa može, al nisam ih još skupio. I neću tako skoro. ![]() Možda da živim dugo kao neke vrste kornjača, po 200 godina, bilo neka šanse, al ovako ne baš----;-) Uglavnom, igram dok ne dobijem. Možda nikada ni ne dobijem, al', ej...važno je sudjelovati. :-) Naravno, neka je sa srećom, svim ljudima. E, ako bi dobio....bio bi baš lud..... ![]() ![]() Penjao bi se kao Spider-Man po zidovima od sreće, te po cijelom gradu trčao se i vozio sa US zastavom. |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |