![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Slika za bebu » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
![]()
Supruga i ja imamo bebu od 9 meseci, pa me interesuje da li je potrebna slika za tako malo dete i ako treba, kako je slikati?!
|
|
||||
|
||||
![]()
Obavezna je slika u aplikaciji, a i kasnije kad šalješ dokumenta! Mi smo našeg bebana stavili da sedi u stolici za hranjenje, ja sam držala beli peškir iza njega kao pozadinu, a muž ga je slikao. Nekoliko puta, dok nije bilo uspešno. Posle smo sliku odneli fotografu koji je podesio dimenzije i uradio fotografiju. Sve za 50 din.To je bila slika koju smo slali u Kentaki, a kad smo ga slikali imao je 7 meseci (kad smo aplicirali još nije bio rođen). I sve je dobro prošlo!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
When taking a photo of your baby or toddler, no other person should be in the photo, and your child should be looking at the camera with his or her eyes open. Tip 1: Lay your baby on his or her back on a plain white or off-white sheet. This will ensure your baby's head is supported and provide a plain background for the photo. Make certain there are no shadows on your baby's face, especially if you take a picture from above with the baby lying down. Tip 2: Cover a car seat with a plain white or off-white sheet and take a picture of your child in the car seat. This will also ensure your baby’s head is supported. ![]() vvidi jos primera |
|
||||
|
||||
![]()
E da, to je odlična ideja, što se auto-sedišta tiče.
|
|
|||
|
|||
![]()
hm cisto sumnjam da bi moj decak od 15 meseci bio ovako ozbiljan na slici :/
|
|
|||
|
|||
![]()
To uopste nije bitno. Ameri se ne slikaju za dokumeta kao kod nas za poternicu sto bi oni rekli "mug shot". Moze dete i da se smeje, nema problema, nije to poenta ove slike, vise da nije bitno toliko to belo iza bebe da je perfektno kao kod odraslih. Moja mala se smeje na njenoj, od usiju do usiju, vide joj se zubici, slikali smo je kad je imala oko 16 meseci. Stavili je na jastuke uza beli zid i pokusavali i pokusavali i jedna je uspela. Muz je zasmejavao dok sam je ja slikala.
|
|
|||
|
|||
![]()
izvinjavam se na off topic ali kako nekom da posaljem pp?
|
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav svima!
Ove godine supruga i ja bismo probali srecu po drugi puti prijavili se na DV loto ali smo pre 2 nedelje dobili blizance. Obzirom da su oni mali i da nemam ideju kako da ih slikam, a mejl sam vec slao ambasadi u BG i rekli su mi da su fotografije neophodne, da li neko moze da mi da savet kako da izvedemo to fotografisanje? Ne bismo da propustimo sansu tako da se nadam da je mozda neko imao slicno iskustvo. U napred zahvalni!!! Last edited by Magelan; 06.10.2015 at 16:20. Razlog: Pomereno u vec postojecu temu. Molim da pre nego zapocnete novu temu pretrazite forum |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav ljudi, da li prolazi slika deteta sa otvorenim ustima ;-)
Tako mi ispala klinka na slici :-) |
![]() |
Tags |
beba, fotografija |
|
|
![]() |