![]() |
|
|
ZelenaLutrija.com - O sajtu Predlozi, sugestije, pitanja o sajtu |
ZelenaLutrija.com - O sajtu » Hitno- za admina ili moderatora » Bitni linkovi | ||||
Donacije | Partneri | Novosti | Bilten (newsletter) | Zelena Lutrija |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
![]()
Mogu li najljubaznije da zamolim da mi neko od administratora ili moderatora odgovori na ticket, sa User ID: 3983, sa molbom da mi se izbrisu ili sakriju personalne informacije sa foruma, sa mog username-a, koje su se tu nasle bez mog znanja u obliku, na drugom nalogu. Pozdrav i hvala
![]() Last edited by baki; 15.10.2015 at 02:50. |
|
|||
|
|||
![]()
Molim Vas za hitan odgovor
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Pozdrav baki i dobrodosao na forum....
Iskreno nisam ni moderator ni admin ali evo budan sam pa reko da napisem koju....iskreno nisam te najbolje shvatio o cemu se radi....koji tvoji podatci i gde? Druga stvar za ostale tvoje postove tipa pozdrav ljudi mislim da ce ti uputiti opomenu ako ne i ban jer je pisanje svega i svacega ne bi li se sakupili postovi zabranjeno.....tako da te molim ako hoces da doprineses radu foruma i svojoj licnoj informisanosti nemoj vise da pises nebitne postove tipa pozdrav ljudi u svakoj temi.....to se vidi odmah a cilj foruma nije da nekoga udalji nego naprotiv da ima sto vise zadovoljnih clanova.... Svako dobro Baki i pametno..... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Zdravo, hvala na dobrodoslici. vec imam nalog na kome je username moja mail adresa i izlazi u pretrazi na Google-u.
Zamolio bih administratora da izmeni moj username u bilo koji drugi, koji ne sadrzi nikakve personalne informacije, jer mi je jako bitno zbog odredjenih stvari koje sam naveo u ticketu. Taj username je postavljen po defaultu na pocetku pri registraciji pre 6 godina, ali ja to nisam primetio. Poruke sam pisao na forumu malopre, jer mi dosta dugo nije odgovoreno na moje poruke preko ticketa i e-maila, pa sam napravio ovaj nalog koji ne sadrzi moje personalne informacije i dodao par postova, da bih bio u mogucnosti da posaljem poruku direktno nekome ovlascenom za izmenu username-a. Jedino je sto zelim je to da ljubazno zamolim administratora, koji ce nadam se ispraviti tu gresku. Ne trazim brisanje naloga, postova, samo izmenu username-a koji sadrzi personalnu informaciju - e-mail adresu. Hvala, pozdrav i sve najbolje svim clanovima ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Hvala adminu na brzom odgovoru i ljubaznosti !
Najbolji ste, pozdrav ! ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
HITNO pomagajte! | detroitdoll | Prijava na Lutriju | 12 | 06.10.2014 20:41 |
Hitno pomoć | danijel976 | Stare teme | 10 | 22.10.2013 06:39 |
Hitno pomozite! | flops | Vaša strana | 13 | 14.04.2013 09:35 |
Pomoc-hitno | biljaaa | Vaša strana | 6 | 06.04.2012 03:43 |
***hitno*** | Anna | Vaša strana | 6 | 26.08.2009 10:07 |