Niste član? Učlanite se...

Zašto se učlaniti?

Članovi sajta ZelenaLutrija.com imaju pristup (pored onoga što mogu videti i posetioci):

  • opširnim člancima i uputstvima
  • praćenju svoje prijave na Lutriju
  • praćenju "liste zadataka" za uspešnu imigraciju
  • besplatnu pomoć oko prijave na Lutriju

Šta ako se ne učlanim?

Svi posetioci sajta mogu se informisati o:

  • načinima prijave na Lutriju za Zelenu Kartu
  • kompletnoj proceduri imigracije putem Lutrije američke vlade
  • tome šta čini imigraciju u USA/SAD
  • lokacijama u USA/SAD

Imate nalog? Ulogujte se...

Ako želite da koristite napredne opcije sajta ili da pišete na forumu, morate se učlaniti, odnosno otvoriti svoj nalog. Učlanjenje je besplatno!
 

O nama

Teme na forumu

Statistike foruma

Teme: 1 642
Poruke: 80 111

Forum za imigraciju (ENGL)

Naša misija

Zelena Lutrija je neprofitno udruženje čija je osnovna delatnost da pruži pomoć svim imigrantima u Sjedinjene Američke Države, prvenstveno onima koji su dobili stalnu boravišnu dozvolu (zelenu kartu) preko Lutrije.

Na ovom sajtu možete naći informacije o raznim primerima procedure za dobijanje zelene karte, kao i odgovore na razna pitanja vezana za Lutriju i uopšteno za imigraciju u Sjedinjene Američke Države.

Ovaj sajt nije zvanični izvor informacija za Lutriju/imigraciju, niti je ikako povezan sa američkom vladom. Informacije na ovom sajtu nikako ne treba smatrati konačnim.

O nama

Zelena Lutrija je neprofitno udruženje osnovano 2005. godine sa ciljem da pomogne ljudima iz Jugoistočne Evrope koji imigriraju u Sjedinjene Američke Države. Naša misija je da pružimo informacije vezane za sve etape procesa imigracije: od prijave za status imigranta do naturalizacije (primanje državljanstva SAD-a). Specijalna pažnja posvećena je najlakšoj vrsti imigracije - preko Lutrije za Zelenu Kartu.

U budućnosti, nadamo se da ćemo proširiti lepezu usluga i van web-a; da ćemo početi da organizujemo seminare, školi(gri)ce, grupe za podršku i pomoć kao i druge vidove okupljanja sa ciljem da se članovima da šansa za međusobno upoznavanje i širenje socijalne mreže u novoj sredini.

Koga da pitam za sve što me zanima?

Najbolja, i daleko najsigurnija opcija je da nazovete ambasadu u Vašoj zemlji (preko koje Vas i procesuiraju), ili USCIS ako ste već u USA i pitate direktno njih. Za svako pitanje, oni će Vam dati odgovor na koji možete da se oslonite (ne zaboravite da zabeležite ime osobe sa kojom razgovarate).
Ukoliko želite nas nešto da pitate, to možete učiniti ovde. Takođe, na forumu ovoga sajta možete naći iskustva ljudi koji su tu proceduru prošli (ili nisu). Ne uzimajte sve odgovore za konačne ako mislite da je Vaša situacija u bilo kom slučaju specifična.

Poslednja poseta:
Danas u 14:35
Donacije
Ponude
Pratite nas
Partneri