![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Jesu li nam šanse veće za DV2019 ? » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
![]()
Pitanje je za DV2019, ako se sjećate zbog nekih tehničkih problema pomjeren je datum prijave, to jeste oni koji su se prijavili ako se dobro sjećam do 10-og njihove su prijave poništene pa moraju predati ponovo.
Šta mislite jesu li se tim događajem naše šanse povećale ili smanjile ? |
|
|||
|
|||
![]()
Moje misljenje ni jedno ni drugo.
Ps. nije preporucljivo otvarati teme za pojedinacna pitanja na temu koja vec postoji na forumu. Imate temu vezanu za DV-2019 ahttp://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1879&page=46. Pozdrav, |
|
|||
|
|||
![]()
ja sam prelistala celu dv 2019 temu i nisam nasla odgovor na to pitanje a bas bih volela da neko ko to bolje razume objasni ima li ikakve veze, ovde ili na toj temi svejedno
![]() inace onako laicki, meni se cini da nece uopste uticati jer ljudi koji su stvarno zainteresovani i koji bi prosli ceo gc proces su na to obratili paznju i ponovo se prijavili. samo oni koji bi verovatno i bili ona polovina zbog koje se overselect-uje mozda nisu ponovili prijavu. tako da, meni se cini da nam dode na isto ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Imam neki osecaj, da su nam vece sanse, koliko sam uspeo negde da procitam oko 2 ili 2.5% su sanse da budes izvucen/a. Medjutim uzimam i u obzir da je lutrija ponistila nekih 10ak dana i mislim da neki ljudi nisu znali pa se nisu opet prijavili pa opet i to je neki promil vise. Ne drzi me da je ovo tacno ali tako razmisljam
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Matematika vam nije dobra... Svi su dobili obavestenje na mail, a sem toga prijava je duze trajala i zbog svog onog reklamiranja po novinama o ukidanju i slicno postala poznatija, sve kad sracunamo ili bam je sansa ista ili cak i manja
|
||||
|
||||
![]()
Ova tema postoji od 2015 godine,ne vidim razlog za otvaranje nove teme
![]() Pozdrav svima.
Prva Prijava za DV 2017 - Nista Druga Prijava 30.Oktobar 2016 2.May.2017 -Selected ![]() Case Number : 2018EU000091** DS 260 poslat 30 Maja 2017. Lekarski pregled : 01.02.2018. Interview : 07.02.2018. (odlozen za Mart) My Greeeeen Day : 12.Mart 2018. ![]() Viza u Pasosu : 16.Mart 2018. ![]() Landed in Boston 26.06.2018. ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Da li imam šanse | RadeDaca | Prijava na Lutriju | 48 | 02.02.2017 15:45 |
U oktobru sam video da sam izabra, da li imam šanse? | el magico | Prva koverta | 12 | 04.11.2009 14:08 |
![]() |